• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jabber - Jailbreak
Nick na serveru: Jabber
SID: STEAM_1:0:205568488
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16 (+ akadémia)
Mé HlStats: TU
Bany, které jsem dostal: 1. Od Kn1fera na 2 hodinky do hry http://www.gamesites.cz/serversoubory/ostatni/csgoblnew2/index.php?p=banlist&advSearch=Jabber&advType=name
2. Ban za MFK od SndTa (to už som nenašiel ani v banliste, žiadal som si vtedy o unban)
3. 2x 10 minutový MUTE za spam od Patasa
4. VAC ban na druhom účte
Zo všetkých banov som sa poučil a už sa nebudú opakovať!
Něco o mně: Ahoj, volám sa Patrik, mám 16 a bývam na západnom Slovensku v dedine pri Piešťanoch. Som študentom bilingválneho (5 ročného) gymnázia, čiže sa celkom často učím, aj keď na hry si vždy nájdem čas. Hry ma bavia
už od malička, momentálne najviac asi CS:GO, Lolko, WoW (WOTLK). Zo športov mám najradšej airsoft a turistiku :) V akadémii som bol 2x. Prvý krát som sa nechal zrušiť, kvôli brigáde a kvôli problémom s PC. Druhý krát som ju úspešne dokončil.
Proč právě já: Tak na JB som celkom aktívny (niekedy až moc), aj keď ako som spomínal tak ma škola v tom trochu brzdí. Keď Simon spraví chybu, tak sa mu ju snažím vysvetliť. Keď si poradiť nedá, tak jediné, čo mi ostáva je dať ho na fórum, čo je celkom zdĺhavé. Tiež ovládam dobre pravidlá.
Zkušenosti s CS:GO: 1000+ hodín z toho viac ako polka na JB serveroch
Případné poznámky: Ďakujem všetkým, čo to dočítali až sem a prajem pekný deň :D
SID: STEAM_1:0:205568488
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16 (+ akadémia)
Mé HlStats: TU
Bany, které jsem dostal: 1. Od Kn1fera na 2 hodinky do hry http://www.gamesites.cz/serversoubory/ostatni/csgoblnew2/index.php?p=banlist&advSearch=Jabber&advType=name
2. Ban za MFK od SndTa (to už som nenašiel ani v banliste, žiadal som si vtedy o unban)
3. 2x 10 minutový MUTE za spam od Patasa
4. VAC ban na druhom účte
Zo všetkých banov som sa poučil a už sa nebudú opakovať!
Něco o mně: Ahoj, volám sa Patrik, mám 16 a bývam na západnom Slovensku v dedine pri Piešťanoch. Som študentom bilingválneho (5 ročného) gymnázia, čiže sa celkom často učím, aj keď na hry si vždy nájdem čas. Hry ma bavia
už od malička, momentálne najviac asi CS:GO, Lolko, WoW (WOTLK). Zo športov mám najradšej airsoft a turistiku :) V akadémii som bol 2x. Prvý krát som sa nechal zrušiť, kvôli brigáde a kvôli problémom s PC. Druhý krát som ju úspešne dokončil.
Proč právě já: Tak na JB som celkom aktívny (niekedy až moc), aj keď ako som spomínal tak ma škola v tom trochu brzdí. Keď Simon spraví chybu, tak sa mu ju snažím vysvetliť. Keď si poradiť nedá, tak jediné, čo mi ostáva je dať ho na fórum, čo je celkom zdĺhavé. Tiež ovládam dobre pravidlá.
Zkušenosti s CS:GO: 1000+ hodín z toho viac ako polka na JB serveroch
Případné poznámky: Ďakujem všetkým, čo to dočítali až sem a prajem pekný deň :D
Hellsm je real slave
-
Jabber - Pokročilý
[Zamítnuto] Jabber - Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jabber - Jailbreak
Dostal jsem na tebe hned několik pozitivních referencí. Zkusíš si tedy testy.
Během dneška/zítřka mě kontaktuj na TS a domluvíme se.
Během dneška/zítřka mě kontaktuj na TS a domluvíme se.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Pohovor] Jabber - Jailbreak
Po testech zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1