• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva na Jailbreak servery
Název: Jailbreak / terezka nerezka^^
Ahoj, rád by jsem si zažádal o práva na Jailbreak serverech
Nick ve hře: terezka nerezka^^
Nick na fórum: Kabii
Profil na fórum: kabii-u59343.html
Věk: 19
Steam nick: Terezie IV.
Steam ID: STEAM_0:0:86712844
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=227834
Nějaké BANY nebo PROHŘEŠKY( GS, jiný portál ): Dodnes mám na svém kontě 3x BAN. 1.) FK (jsem o tom poučen) 2.) FK (jsem poučen) 3.) Neschopnost simona (poučen)
Něco o sobě: Jmenuji se Zdeněk a pocházím z Vlašimi. Věnuji se sportu, který se nazývá hasičský sport, dále hraji hokej. Jsem studentem SPŠ Vlašim a momentálně jsem ve 4.ročníku. Po škole bych se chtěl stát policistou. Dále mezi mé koníčky patří samozřejmě PC, u kterého strávím mnoho času zejména na Jailbreaku.
Proč by jsem chtěl adminovat na GS? Chtěl by jsem pomáhat udržovat pořádek na serveru, hlídat, aby hráči dodržovali pravidla a popřípadě je poučit, eliminovat cheatery a spolupracovat s ostatními členy Admin teamu.
Tak to je vše, díky za přečtení a přeji hezký den.
Nějaké BANY nebo PROHŘEŠKY( GS, jiný portál ): Dodnes mám na svém kontě 3x BAN. 1.) FK (jsem o tom poučen) 2.) FK (jsem poučen) 3.) Neschopnost simona (poučen)
Něco o sobě: Jmenuji se Zdeněk a pocházím z Vlašimi. Věnuji se sportu, který se nazývá hasičský sport, dále hraji hokej. Jsem studentem SPŠ Vlašim a momentálně jsem ve 4.ročníku. Po škole bych se chtěl stát policistou. Dále mezi mé koníčky patří samozřejmě PC, u kterého strávím mnoho času zejména na Jailbreaku.
Proč by jsem chtěl adminovat na GS? Chtěl by jsem pomáhat udržovat pořádek na serveru, hlídat, aby hráči dodržovali pravidla a popřípadě je poučit, eliminovat cheatery a spolupracovat s ostatními členy Admin teamu.
NENÍ SNADNÉ CESTY!
-
PlayerZK - Zkušený
[Zamietnuté]Žádost o práva na Jailbreak servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Jailbreak servery
Kabii píše:Název: Jailbreak / terezka nerezka^^
Chtěl bych jen dodat, že jsem byl chvilinku Akademik, jenže kvůli osobním důvodům, jsem se nemohl dostat k PC a byl jsem následně zrušen.
NENÍ SNADNÉ CESTY!
-
PlayerZK - Zkušený
Rozpíš sem dôvod každého jedného banu.
-
Habs - Spamer
1.)FK ---> Hráč si vyžádal mikrofon, myslel jsem si, že když si ho vyžádá tak musí mluvit... On pouze napsal, že ho chce koupit. (Už o tom vím jak to je a jsem dostatečně poučen).
2.)FK ---> Bylo to pouhopouhé mstění se, že jsem od hráče dostával FK, minulou mapu. Při tom co si žádal o mikrofon, mi nadával do voice chatu. (Ten FK mě mrzí, s dotyčným je to momentálně v klidné fázi a doufám, že se to již nestane).
3.)Neschopnost ---> dal jsem poslední reakci na rtv, poté jsem tu reakci hned zrušil a myslel si, že vše bude v pořádku. Jakmile jsem byl chycen do grabu, došlo mi, že je něco zle a vše mi bylo vysvětleno. (Takovéto příkazy již nedávám a jsem o nich poučen).
Děkuji za pochopení.
2.)FK ---> Bylo to pouhopouhé mstění se, že jsem od hráče dostával FK, minulou mapu. Při tom co si žádal o mikrofon, mi nadával do voice chatu. (Ten FK mě mrzí, s dotyčným je to momentálně v klidné fázi a doufám, že se to již nestane).
3.)Neschopnost ---> dal jsem poslední reakci na rtv, poté jsem tu reakci hned zrušil a myslel si, že vše bude v pořádku. Jakmile jsem byl chycen do grabu, došlo mi, že je něco zle a vše mi bylo vysvětleno. (Takovéto příkazy již nedávám a jsem o nich poučen).
Děkuji za pochopení.
NENÍ SNADNÉ CESTY!
-
PlayerZK - Zkušený
Hráč NIE JE vhodný na pozíciu admina z jednoduchých dôvodov.
- Nadmerne provokuje v zlom slova zmysle, v poslednej dobe len počúvam, ako rýpe do jedného hráča.
- Mám s ním len zlé skúsenosti, neudržal by hru plynule hrateľnú.
- Dľa môjho názoru by sa rýchlo nechal strhnúť vlnou dementov.
- Nadmerne provokuje v zlom slova zmysle, v poslednej dobe len počúvam, ako rýpe do jedného hráča.
- Mám s ním len zlé skúsenosti, neudržal by hru plynule hrateľnú.
- Dľa môjho názoru by sa rýchlo nechal strhnúť vlnou dementov.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Negatívne referencie prišli ako mne, tak aj Habsovi. Zapracuj na tom, aby ich nabudúce bolo čo najmenej, najlepšie žiadne.
Akadémie by nebola zlá voľba, ale je to na tebe.
Ak sa nevydáš cestou Akadémie, tak stále pokračuj v nahlasovaní do PP, pokús sa zmeniť pohľad Adminov na tvoju osobu a najskôr o mesiac požiadaj znovu.
Zamietnuté.
Akadémie by nebola zlá voľba, ale je to na tebe.
Ak sa nevydáš cestou Akadémie, tak stále pokračuj v nahlasovaní do PP, pokús sa zmeniť pohľad Adminov na tvoju osobu a najskôr o mesiac požiadaj znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1