• Stránka 1 z 1
Hokejový Puk/g
Nick admina: Pug
Popis situace/prohřešku admina : Simon zadal atrakci kterou jasně vysvětlil s tim že vybrané T s výhodou vybere a pak boxne do T které umře Hráč Warren (Hráč s výhodou) si T nevybral (nenapsal do chatu) ale jen do hráče boxl Jelikož simon jasně rekl že vybere a pak boxne hráč měl mít kill/nevýhodu zažádal sem si o mikrofon ohledně hry rekl sem adminovi co se stalo a nebyl jsem jediný v demu mužete videt že to rikalo nejmin 2x CT a on s tím nic neudelal poté jsem mu to psal i do chatu a delal jakoby o ničem nevědel a po uplynutí jedné až dvou minut se pug odpojil a podle mě si chyby byl vjedom. Musim řict že toto chovaní u něj výdam časteji ale až ted mám důkaz . Za mě by takovýto admini vůbec neměli mít práva pak si každej o gamesites rika jak je to na hovno když zde hrají takovýto admini.
Důkaz o jeho pochybení:http://leteckaposta.cz/201918766
Vyčasovaní: 6:50 Simon vysvětluje atrakci 8:55 se děje ten průůůser
Popis situace/prohřešku admina : Simon zadal atrakci kterou jasně vysvětlil s tim že vybrané T s výhodou vybere a pak boxne do T které umře Hráč Warren (Hráč s výhodou) si T nevybral (nenapsal do chatu) ale jen do hráče boxl Jelikož simon jasně rekl že vybere a pak boxne hráč měl mít kill/nevýhodu zažádal sem si o mikrofon ohledně hry rekl sem adminovi co se stalo a nebyl jsem jediný v demu mužete videt že to rikalo nejmin 2x CT a on s tím nic neudelal poté jsem mu to psal i do chatu a delal jakoby o ničem nevědel a po uplynutí jedné až dvou minut se pug odpojil a podle mě si chyby byl vjedom. Musim řict že toto chovaní u něj výdam časteji ale až ted mám důkaz . Za mě by takovýto admini vůbec neměli mít práva pak si každej o gamesites rika jak je to na hovno když zde hrají takovýto admini.
Důkaz o jeho pochybení:http://leteckaposta.cz/201918766
Vyčasovaní: 6:50 Simon vysvětluje atrakci 8:55 se děje ten průůůser
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Hokejový Puk/g
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hokejový Puk/g
Ano asi máš pravdu v tom že si měl vybrat, ale když sis vyžádal mik tak si mi říkal něco o tom že říkám že vybrat neznamená napsat a to jsem nikdy předtím neřekl.A jak si mi psal do chatu tak jsem vážně o ničem nevěděl, protože jsem předtím nevnímal co kdo říká, poněvadž tam ctčka pořád něco říkala a neměl jsem ponětí že nějaký Warren má mít kill a když si myslíš že sem si chyby byl vědom tak se mýlíš.Když jsem se koukl na demo tak Warren nevýhodu dostal a hráč, kterého ctčka zabili, když si Warren nevybral tak VD myslím taky dostal.Takže se omlouvám za moje pochybení a příště se pokusím více vnímat jak Simon vysvětluje hru.
-
Pugg - Pokročilý
Chceš mi teda říct že když sem ti to psal do chatu tak si to neviděl ? však si mi odpovídal , a warren dostal nevýhodu ? koukal sem na to demo 3x ale jelikož vím jakej sem tupec tak se kouknu po 4, a co se týče toho mikrofonu sem ti řekl přesně pravý opak než si tu napsal taky sranda
, A to že sis ty práva koupil je ta třešnička na dortu která mě dostává to si asi mužu koupit práva asi i já ne za nakej ten nožík a vyrazit do serveru jako absolutní tupec vubec nevnímat hru a zajmat se o hru v tu dobu jen když dostanu fk já.

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
No tak spíš ted přymýšlim kdo z náš je větší TUPEC ale myslim že asi ty pugu protože sem taky trošku hloupý a jelikož se mi to sekalo měl sem velky ping což už jde vidět na demu tak sem fakt přehlíd že warren byl znevyhodněn a jelikož fakt tu výhodu dostal tak tahle ztížnost je celá zbytečná a ty si nepochibyl tak by mě mega moc zajímalo za co sem teda omluvil a když si napsal že si pochybyl tak ti určite už nebude vadit napsat v čem jsi pochybyl
Takže se omlouvám za moje pochybení a příště se pokusím více vnímat jak Simon vysvětluje hru.
Takže se omlouvám za moje pochybení a příště se pokusím více vnímat jak Simon vysvětluje hru.
A ZDE JE PŘESNÝ DŮKAZ TOHO JAK TO VYPADÁ KDYŽ SI NAKEJ SMETÁK KOUPÍ ADMIN PRÁVA TAKLE TO TU ASI ZCELA NORMÁLNĚ CHODÍ
WELCOME TO GAMESITES WELCOME TO GAMESITES WELCOME TO GAMESITES WELCOME TO GAMESITES
WELCOME TO GAMESITES WELCOME TO GAMESITES WELCOME TO GAMESITES WELCOME TO GAMESITES
A ZDE JE PŘESNÝ DŮKAZ TOHO JAK TO VYPADÁ KDYŽ SI NAKEJ SMETÁK KOUPÍ ADMIN PRÁVA TAKLE TO TU ASI ZCELA NORMÁLNĚ CHODÍ
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Máš smůlu, s Pugem sedíme v lavici. Kdybych ho zrušil, nedá mi opisovat
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1