• Stránka 1 z 1
[VYRESENE] Mr.Lock knife 1####
Chel bych podat stiznost na admina mr.lock.
Dal neopravneny ban za nadavky hraci shoT. Odkaz tu: http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2821
Chci aby admyn dodal dukaz. Diki
Dal neopravneny ban za nadavky hraci shoT. Odkaz tu: http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=2821
Chci aby admyn dodal dukaz. Diki
-
jelitecarlos666 - Kolemjdoucí
[VYRESENE] Mr.Lock knife 1####
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mr.Lock knife 1####
Tady jsi ve stiznostech, zde mas dodat dukaz ty nikoliv admin.
Myslis toho sameho hrace, ktereho jsem banoval ja? Oba dva bany jiz vyprseli, pristi ban bude delsi to kamaradovi klidne vzkaz.
Ban , Dukaz
Stiznost neopravnena.
PS. ten ban, ktery jsi predlozil je z 17.2. stiznost si chtel pravdepodobne podat na admina, ktery hrace banoval jako posledni coz jsem byl ja.
Myslis toho sameho hrace, ktereho jsem banoval ja? Oba dva bany jiz vyprseli, pristi ban bude delsi to kamaradovi klidne vzkaz.
Ban , Dukaz
Stiznost neopravnena.
PS. ten ban, ktery jsi predlozil je z 17.2. stiznost si chtel pravdepodobne podat na admina, ktery hrace banoval jako posledni coz jsem byl ja.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [VYRESENE] Mr.Lock knife 1####
Proste mrlock je picus, na nic nema dukazi a furt vesele banuje
Budu si stezovut u dvandyho mrlock dava neopravnene bany a my na to doplacyme.seber mu prava je to debil
Budu si stezovut u dvandyho mrlock dava neopravnene bany a my na to doplacyme.seber mu prava je to debil
-
Mysli si o mě co chceš, to je tvé svaté právo. Shota až potkám na serveru a bude nadávat, tak se s HLSA dohodnu na delším banu.
Nejsme tu od toho aby jste si z nás dělali srandu. A když mě hráč schválně provokuje a vulgárně napadá mě i okolí po dobu několika minut, nebudu dávat 10 min. U těchto případů to nic neřeší.
Co se týče důkazů, klidně dodám.
Nejsme tu od toho aby jste si z nás dělali srandu. A když mě hráč schválně provokuje a vulgárně napadá mě i okolí po dobu několika minut, nebudu dávat 10 min. U těchto případů to nic neřeší.
Co se týče důkazů, klidně dodám.
-
Ghast - Sponzor
Budu se chovat slušně
E. Karmík: Pro spam a nevhodné chování zamykám
E. Karmík: Pro spam a nevhodné chování zamykám
-
• Stránka 1 z 1