• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[Prijatá] Žiadosť o práva.
Ahojte, chcela by som požiadať o práva.
Nick v hre :Simi:
Nick na fóre : 2simi2
Profil na fóre : 2simi2-u58724.html
Vek : 23 (v máji 24)
Steam nick: Siminečka
Steam ID : STEAM_1:0:239054626
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=71401
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, vždy som sa správala tak, aby bolo všetko podľa pravidiel. Nikdy som žiadny ban nedoslala. Vždy som hrávala iba na GS presnejšie na ZM Blood 1 alebo Deathrun. Na serveroch nenadávam a správam sa vzorne.
Niečo o sebe: Volám sa Simona ale všetci mi hovoria Sima. Mám 23 no už v máji 24 rokov. Pochádzam z Trnavy. Študujem 5 ročník vysokej školy ktorá je tiež v Trnave. Popri škole chodím na brigády čo činý aj môj príjem. Kedže študujem a nie vždy chodím do práce, kedže ma aj škola dosť vyčerpáva, nájdu sa aj dni ktoré rada strávim s priatelmi, spolužiakmi..celkovo som veľmi spoločenský a dobre naladený človek. Nemám problém si s "barským" pokecať. Taktiež si rada zahrám aj CSko. Presnejšie s CSkom som začala asi pred 8 rokmi tiež na ZM Blood 1 a Deadrun-e na ktorých mám EVIP. Kedže postupom času prišla matura a výška už tolko času nebolo a musela som sa s cskom rozlúčiť. No pred pol rokom som sa ku nemu vrátila. Pravdupovediac chýbalo mi to
.
Prečo by som chcela na GS adminovať?: Ako som už spomínala hrávala som už pred 8 rokmi. Skúseností mám celkom dosť. Ide mi o to, teda mám pociť, že čím viac sa porušujú pravidlá. Aby som bola presná ide o Deathrun. Pravidelne posielam demá, screen-y adminom s ktorými som v každodennom kontakte. Vždy ked vidím porušenie pravidiel upozorním daného človeka čo robí zle a keď nepomôže spravím demo. Nakoľko nie vždy sú adminy k dispozicií (najmä v ranných a poobedných hodinách ) býva dosť často toto chovanie nepotrestané či už slayom alebo kickom. Preto by som Vás chcela požiadať o práva a zaradenie sa do radu adminov.
Ďakujem.
S podravom Simi
Nick v hre :Simi:
Nick na fóre : 2simi2
Profil na fóre : 2simi2-u58724.html
Vek : 23 (v máji 24)
Steam nick: Siminečka

Steam ID : STEAM_1:0:239054626
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=71401
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, vždy som sa správala tak, aby bolo všetko podľa pravidiel. Nikdy som žiadny ban nedoslala. Vždy som hrávala iba na GS presnejšie na ZM Blood 1 alebo Deathrun. Na serveroch nenadávam a správam sa vzorne.
Niečo o sebe: Volám sa Simona ale všetci mi hovoria Sima. Mám 23 no už v máji 24 rokov. Pochádzam z Trnavy. Študujem 5 ročník vysokej školy ktorá je tiež v Trnave. Popri škole chodím na brigády čo činý aj môj príjem. Kedže študujem a nie vždy chodím do práce, kedže ma aj škola dosť vyčerpáva, nájdu sa aj dni ktoré rada strávim s priatelmi, spolužiakmi..celkovo som veľmi spoločenský a dobre naladený človek. Nemám problém si s "barským" pokecať. Taktiež si rada zahrám aj CSko. Presnejšie s CSkom som začala asi pred 8 rokmi tiež na ZM Blood 1 a Deadrun-e na ktorých mám EVIP. Kedže postupom času prišla matura a výška už tolko času nebolo a musela som sa s cskom rozlúčiť. No pred pol rokom som sa ku nemu vrátila. Pravdupovediac chýbalo mi to

Prečo by som chcela na GS adminovať?: Ako som už spomínala hrávala som už pred 8 rokmi. Skúseností mám celkom dosť. Ide mi o to, teda mám pociť, že čím viac sa porušujú pravidlá. Aby som bola presná ide o Deathrun. Pravidelne posielam demá, screen-y adminom s ktorými som v každodennom kontakte. Vždy ked vidím porušenie pravidiel upozorním daného človeka čo robí zle a keď nepomôže spravím demo. Nakoľko nie vždy sú adminy k dispozicií (najmä v ranných a poobedných hodinách ) býva dosť často toto chovanie nepotrestané či už slayom alebo kickom. Preto by som Vás chcela požiadať o práva a zaradenie sa do radu adminov.
Ďakujem.
S podravom Simi

-
2simi2 - Kolemjdoucí
[Prijatá] Žiadosť o práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva.
Skôr Karmik , keďže sa jedná o Jump servery .
Ak môžem napísať svoj názor , tak by som ju zobral .
Hráme spolu často , posiela mi dema hráčov čo porušujú pravidlá , volá ma na server keď sa niečo deje.
Tak isto sama upozorňuje hráčov nech nebuguju , nenadávajú alebo nespamujú pasce .
A ak ich dostane , aspoň ma nebude otravovať keď som v robote
Nie že by mi to extra vadilo , lebo vždy sa jej snažím pomôcť , buď jej niekoho pošlem na server , alebo to riešim keď prídem .
Ja som jej napísal nech si požiada o práva , keď bude treba jej pomôžem s AMX a podobne .
Ak môžem napísať svoj názor , tak by som ju zobral .
Hráme spolu často , posiela mi dema hráčov čo porušujú pravidlá , volá ma na server keď sa niečo deje.
Tak isto sama upozorňuje hráčov nech nebuguju , nenadávajú alebo nespamujú pasce .
A ak ich dostane , aspoň ma nebude otravovať keď som v robote

Ja som jej napísal nech si požiada o práva , keď bude treba jej pomôžem s AMX a podobne .

-
Hope - Profesionál
Přidej si mě nebo karmíka na steamu a uděláme pohovor.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
No dame nejaky pohovor v Monkey 

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Ahoj, kedze mas taku fesnu profilovku mohlo by tu dojst k nejakym tym nekalym nahodeniam prav, doporucujem na osobny pohovor s vedenim. Napriklad PEto
PS ak by sa ti chcelo do prahy stavim sa o 10kc ze ta veme na pohovor i Dwandy
PS ak by sa ti chcelo do prahy stavim sa o 10kc ze ta veme na pohovor i Dwandy

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Tak dwandy si prave rezeroval osobny pohovor.

-
V monkey?, rili?
tam ma to nebaví 
a ku tej foto váhala som či si ju sem mám dať
ale asi ju dám preč 

a ku tej foto váhala som či si ju sem mám dať

-
2simi2 - Kolemjdoucí
2simi2 píše:V monkey?, rili?tam ma to nebaví
a ku tej foto váhala som či si ju sem mám daťale asi ju dám preč
jako medzi 90% panicov si dat taku fotku. Mas velke gule

PS peto doporucuje nakej RELAX

-
To je až taká slabá binacnia? no chlapci...
relax by som ešte zvládla
a tie gule? no to bohužial nemám
ale neako mi to nevadí 

-
2simi2 - Kolemjdoucí
vsak tam to bolo plne jedine tak na oldies radia vlny a nic viac
a potom pred xy rokmi 

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
V zájmu zachování serióznosti bych nechal pohovor vykonat buz, teda Rohlikara. Holky sice drží při sobě, ale to by mohl zvládnout.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
to áno kedysi to bolo iné
do skate parku vracat
staré dobré časy 

-
2simi2 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4