Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Prijatý]PUBLIC servery / FileX

Příspěvekod FilleXe » 19 úno 2018, 21:31 VIP

Dobrý večer,
Rád bych tímto požádal o pravomoce na Public serverech. Na kterých hraji velice často. Bohužel jsem se stal mnohokrát svědkem, jak se hráči chovají ke svým proti/spoluhráčům a upřímně - nelíbí se mi to. Přeci jen CS 1.6 je stará oldgame a lidé by se měli schovat slušně a hlavně? Nepoužívat podpůrné programy, které kazí hru že?

Nick ingame: FileX

Nick na forum: MatthewCZ01a

Profil na forum: matthewcz01a-u60134.html

Věk: 22

Steam nick: FileX

Steam ID: STEAM_0:0:33998235 (never vac ban)

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=349125

SteamStats:
stats steam.JPG
Stats

Nějaké prohřešky, sebemenší: Narovinu, ne! Jsem klidný hráč, kterého ale občas zlobí ta mluva v chatu, která si myslím by měla být mnohem lepší. Ale, že bych se zapojoval též vulgárně? To ne..

Něco o mně: Dobrý večer, jmenuji se Matyáš, ale spíše Matthew či Matty. Pracuji jako SQA Engineer ve větší firmě v Plzeňském kraji a vlastním ŘP B. V létě plánuji ZP. Mnoho let se zabývám herními servery, mezi nimi jsou například CS 1.6, CS:GO, Minecraft, Metin 2, SAMP atp. a to samé i s jazyky pro pluginy na tyto hry a k těmto hrám vždy byla potřeba i webová aplikace, čili zkušenosti s PHP atp. jsou též.

Praxe ohledně AMXMODX je 100%, jelikož jsem s ní pracoval trvale a tím i banlistové prostředí k tomuto vytvořené. Též i RCON (CS 1.6 & SAMP).

S TeamSpeak 3 mám také zkušenosti, jelikož jsem na svém VPS serveru rozjížděl 512 slotů (NPL od TS3) a na něm jsem měl umístěné "scripty, boty". TS3 server běžel na Linuxu Debianu.

Proč zrovna já jako Admin? Myslím si, že mé zkušenosti jsou na tolik vysoké, že bych neměl mít problém začlenit se do vašeho teamu a stát se plnohodnotným parťákem pro váš dlouholetý projekt - GameSites.cz. Na CS 1.6 mám aktuálně nahráno 1,273 hodin.

Kdyby byl nějaký dotaz či žádost o doplnění informací - stačí se jen a jen zeptat. :)
Nový účet na Gamesites website - pass lose.

Obrázek
FilleXe
Pokročilý
Pokročilý

[Prijatý]PUBLIC servery / FileX

od Rumcajz » 19 úno 2018, 21:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V riešení]PUBLIC servery / FileX

Příspěvekod eXtr3mer » 21 úno 2018, 16:38

0d 06:26:00h

Nespĺňaš základnú podmienku pre prijatie...
Keď nahráš viac hodín na serveri, pridaj si ma na Steame a dohodneme sa čo ďalej :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod FilleXe » 21 úno 2018, 16:54 VIP

Jasan :) ..ono nevím jak se to bere, ale nemůže se to v nějakých intervalech nulovat? Hraji už u vás řadu let, 1. záznam o koupi VIP mám 29. 3. 2012, 19:02.

Za tu dobu musím mít nahráno mnoho hodin, protože jsem plno času pravě věnoval ze steamu vašemu portálu :)

Obrázek
FilleXe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod FilleXe » 21 úno 2018, 17:40 VIP

MatthewCZ01a píše:Jasan :) ..ono nevím jak se to bere, ale nemůže se to v nějakých intervalech nulovat? Hraji už u vás řadu let, 1. záznam o koupi VIP mám 29. 3. 2012, 19:02.

Za tu dobu musím mít nahráno mnoho hodin, protože jsem plno času pravě věnoval ze steamu vašemu portálu :)

Přidáno na steam :)

Obrázek
FilleXe
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 23 úno 2018, 16:01

Prijatý, vítaj :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Nábory Adminů