• Stránka 1 z 1
VIP chráněné steamem
Zdravím mám problém kdysi dávno jsem si koupil EVIP na Zombie Night #1 a aktivoval jsem si ho na steam účtě... No ale teď když si chci opět zahrát tak mi to na obou mých účtech napíše tento účet je chráněný originální hrou... prosil bych o pomoc
- VirusS69
- Kolemjdoucí
VIP chráněné steamem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP chráněné steamem
Ak hras na tom steame, kde je to VIP uz aktivovane, tak si staci dat spravny VIP nick a VIP pojde. Nemusis robit znovu aktivaciu.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
To je ten problém že si ani nepamatuji nick to bylo hodně dávno a nejraději bych si stejně ten steam dal na jiný acc protože tam kde to mám aktivované to je můj účet kde mám CS 1.6 jenom na sdílené...
- VirusS69
- Kolemjdoucí
VirusS69 píše:To je ten problém že si ani nepamatuji nick to bylo hodně dávno a nejraději bych si stejně ten steam dal na jiný acc protože tam kde to mám aktivované to je můj účet kde mám CS 1.6 jenom na sdílené...
Nick mas napsany v mailech, tak se nejdriv podivej tam. VIP aktivovane na jedne steam ID nelze aktivovat na jine ID, takze vyhody budes moct stale pouzivat jen na jednom steam ucte na druhem ti nepujde kvuli ochrane.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
eXcision píše:VirusS69 píše:To je ten problém že si ani nepamatuji nick to bylo hodně dávno a nejraději bych si stejně ten steam dal na jiný acc protože tam kde to mám aktivované to je můj účet kde mám CS 1.6 jenom na sdílené...
Nick mas napsany v mailech, tak se nejdriv podivej tam. VIP aktivovane na jedne steam ID nelze aktivovat na jine ID, takze vyhody budes moct stale pouzivat jen na jednom steam ucte na druhem ti nepujde kvuli ochrane.
Takže mám asi smůlu EVIP bylo pořízeno v době kdy nebyla ochrana steamem a navíc noo email tam už 7 měsíců nemám přístup díky ruskému hackeru takže RIP Extra VIP no
- VirusS69
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1