I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Voldemord / JB1

Příspěvekod Simpic » 01 bře 2018, 03:30

Zdravicko.

Dnes jsem si for fun zasel na Vas JailBreak server. Hned prvni kolo, kdyz jsem zacal, tak jsem dostal free kill (Celou tu dobu byl ve hre admin jmenem OnlyTeardrops). Freekill jsem dostal od hrace jmenem ";)". Hned jsem mu psal proc me zabil a jeho reakce byla, ze pristi kolo me zabije znovu :) a to taky udelal. Potom jsem ovsem zacal mit trochu nervy, je dost hodin a jsem unaveny, takze padly nejake nadavky, ale nic osobniho ani sprosteho.

Takhle by mi to bylo celkem jedno a v klidu bych asi i odesel, ale potom jsem dostal ban na 10 minut za "nadavky" a ten frajer, ktery mi dal FK se obesel bez trestu. Kdyz si pustite treti demo, tak tam je videt, ze nedelam nic spatneho a Vas "admin" ze me dela uplneho idiota. Nejaky nactilety kluk, ktery si mysli, ze neco dokazal nebo dokaze, kdyz se povysuje nad slusnym hracem.

Videa jsem nijak neupravil a ani nezkracoval, takze si to musite najit sami. Ale nejdulezitejsi casti jsou na zacatku prvniho dema a ke konci tretiho. Mohl jsem se na tohle vykaslat, nedelam to ani kvuli sobe, jen vas chci upozornit co za idioty mate v admin teamu.

http://leteckaposta.cz/922902184
http://leteckaposta.cz/792873314
http://leteckaposta.cz/785968396

Pokud mate v planu se k tomu nekdo nejak vyjadrit, tak urazky vuci me osobe si muzete odpustit, protoze se k tomu tak na 90% nebudu vracet a nijak zpetne vyjadrovat. Jak jsem uvedl vyse, chci Vas jen upozornit na vas admin team a neni to poprve co by si nekdo stezoval a urcite ani naposled.

Diky, Simpic.
Simpic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Voldemord / JB1

od Rumcajz » 01 bře 2018, 03:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: OnlyTeardrops - ban za nic?

Příspěvekod Gustik » 01 bře 2018, 04:37 VIP

Pro lepší přehlednost jsem upravil název topic a přesunul jej do správné sekce.

Díval jsem se na všechny dema a to, jak jsi údajně dostal FK na ani jednom není. Následně, když ti hráč ; ) píše, že ti ho dá znovu, dělá si jen srandu. Další kolo, které je na druhém demu, by tě zabil hned, bez milosti. To se asi stane až na úplném konci, zase není na demu, jak jde vidět, pravděpodobně jsi nesplnil Simonův příkaz a nešel si na zadní stěnu boxu. Admin tedy neměl co řešit, protože FK nepadl a proto odešel ; ) bez trestu.

Ban na 10 minut byl dle tvého chatu taky naprosto v pořádku.

Jediné, řešit ovšem budeme to bezdůvodné grabování od Voldemorda na třetím demu, který se sem vyjádří.
Za to bude potrestán.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: OnlyTeardrops - ban za nic?

Příspěvekod Simpic » 01 bře 2018, 04:43

Hele je dost mozne, ze treba neznam pravidla na 100%, ale nejsem si vedom, ze bych neco cilevedome porusoval. Zaroven jsem se kazde kolo ptal, za co jsem dostal kill. Odpoved? Zadna. Uz tohle me presvedcilo, ze to freekilly byly. Bohuzel nejde videt, jak me zabijel, ale to uz je jedno.. Stacilo mi, kdyby mi nekdo vysvetlil co spatneho jsem udelal.. A to grabovani bylo taky nesmyslne - zneuzivani prav a absolutni povysovani vuci me a predvadeni pred jinymi hraci (mozna i jeho kamaradi) a to jsem behem toho kola nemohl nic psat, protoze jsem mel jiz aktivni ban a normalne jsem hral.. nic spatneho jsem neudelal.
Simpic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: Voldemord / JB1

Příspěvekod Gustik » 01 bře 2018, 05:19 VIP

Když jsi dostal FK a hráč, který ti ho dal, neodpovídal, měl si se obrátit na admina. Tvé výlevy v chatu tomu moc nepomohly a to mělo za následek ban na 10 minut. Bohužel není ani jeden kill na demu a na tom druhém jsi opravdu FK nedostal, byl to jednoduchý příkaz jít na zadní stěnu a nic si nedělal (pravděpodobně zrovna stopoval demo).

To grabování = zneužívání práv bylo naprosto nesmyslné a taky bude admin potrestán, to se neboj. Uvidíme taky, co nám k tomu řekne.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod VoLdEmOrD » 01 bře 2018, 09:41 VIP

Ahoj Simpic :)
K tomu FK a banu ktorý si dostal sa vyjadrovat nebudem lebo si už dostal vyjadrenie od HLSA a ban nebol odomna.
Vyjadrím sa teda k tomu grabu : Boli 3 hodiny ráno a Simon dal ako atrakciu skok(strafe) z trampolíny. Ako prvý som išiel dobrovoľne ja a nedal som to podľa príkazu Simona tak som zomrel. Následne išiel dobrovoľne Odysee a tiež to nedal a zomrel.
Keď ste už ostali dvaja, chcel som zo srandy ukázať Sajmonovy a a ostatným hráčom že si šikovný a že ty to dáš na jeden odraz.
Následne som ťa vrátil na to miesto kde si bol. Ak sa ťa to dotklo tak sa hlboko ospravedlňujem.
Vcelku tam bola dobrá a uvolnená atmosféra, spievali sme niekoľko krát karaoke a boli celkom zábavné kolá. Chcel som vás trocha rozveseliť. No teraz priznávam že to bol asi dementný spôsob... Bol som unavený a asi moje malé mozgové kapacity boli neschopné v danom čase vyhodnotiť môj skutok.
Chcem sa hlboko ospravedlniť za moje konanie a príjmem následky za môj skutok.

Ďakujem :)

PS: ja sa nikdy nepovyšujem nad ostatných hráčov, nikdy ich neurážam. Právaže mám rád keď niekto huntí mňa v rámci slušnosti :)
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 bře 2018, 12:57

Pobavilo mě, že si stěžuješ na hodně blbostí které se nestaly a o jediném pochybení admina které Gustik z dema vyštrachal, si ani necekl :)
Voldemrd mi napíše na TS, kde bude potrestán.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy