• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Sojkis/JailBreak
Nick na serveru: Sojkis
SID: STEAM_0:0:48468102
Sekce, na které chci práva:
Věk: 14 +Akademie
Mé HlStats: Škrrrrrr
Bany, které jsem dostal: [1]UM - Dřív jsem dělal blbosti.
[2] FK - Kvůli hloupé výmluvě (Touchpad)
Něco o mně: Zdravím, jmenuju se Jaroslav, bydlím u Karlových Varů. Mám rád sport, muziku a ranní procházky. Rád pomáhám nezkušeným lidem, jak v RL tak na JB.
Proč právě já: Jsem spolehlivý člověk, co by rád udržoval pořádek na serveru. Rád pomáhám ostatním, jak jsem zmínil v "Něco o mně". Nemám rád moc nahlašování na fórum, jelikož je to strašně zdlouhavé a je lepší to řešit rovnou na serveru než čekat dalších pár hodin než se hráč dostane k banu, protože mezi tím může hráč kazit hru déle cojž nikdo nechce, pak se hráči odpojují a to nikdo nechce, aby byl server prázdný
.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno něco okolo těch 1,8k hodin, aktuální rank je silver elite, kompety už nehraju nějak mě to omrzelo.
Případné poznámky: Nic
Děkuji všem co si přečetli mou přihlášku na Administrátora
SID: STEAM_0:0:48468102
Sekce, na které chci práva:
Věk: 14 +Akademie
Mé HlStats: Škrrrrrr
Bany, které jsem dostal: [1]UM - Dřív jsem dělal blbosti.
[2] FK - Kvůli hloupé výmluvě (Touchpad)
Něco o mně: Zdravím, jmenuju se Jaroslav, bydlím u Karlových Varů. Mám rád sport, muziku a ranní procházky. Rád pomáhám nezkušeným lidem, jak v RL tak na JB.
Proč právě já: Jsem spolehlivý člověk, co by rád udržoval pořádek na serveru. Rád pomáhám ostatním, jak jsem zmínil v "Něco o mně". Nemám rád moc nahlašování na fórum, jelikož je to strašně zdlouhavé a je lepší to řešit rovnou na serveru než čekat dalších pár hodin než se hráč dostane k banu, protože mezi tím může hráč kazit hru déle cojž nikdo nechce, pak se hráči odpojují a to nikdo nechce, aby byl server prázdný

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno něco okolo těch 1,8k hodin, aktuální rank je silver elite, kompety už nehraju nějak mě to omrzelo.
Případné poznámky: Nic
Děkuji všem co si přečetli mou přihlášku na Administrátora

Sojkis.
-
Sojkis - Drbna
[Zamítnuto] Sojkis/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sojkis/JailBreak
K pohovoru půjdeš pouze v případě, že na tebe Gustik dostane dost kladných referencí. V opačném případě si ještě chvíli počkáš.

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: Sojkis/JailBreak
Moc rychle by si chtěl práva, což se nestane. Buď aktivní, pomáhej na serveru, nahlašuj a šanci dostat se opět do admin teamu dostaneš.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1