I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JB#4/ admin Poland

Příspěvekod WhiTtTterS » 03 bře 2018, 18:27

V 18:00 se jsem byl u ct Simon poland byl u tt dal sem otázku o přežití že z čeho je tvořeno záření Beta on odpověděl že z UV záření nebo ze slunečního zářeni což není správně, ale Poland trval na tom že to správná odpověď je, Spárvná odpoved je, že je tvořeno β+ (pozitrony) a β- (elektrony),
Tak mi dal přehoz ku tt. Měnila se mapa a ja jsem byl zase. Pannikdo mu do chatu vysvětloval odpověď a snažil se mu to vysvětlit ale Poland ho ignoroval. Potom jsem byl simon řekl jsem ať idu hráči na červený stůl a zapnul jsem mikrofony (jen tak, kdyby někdo dělal bordel tak bych je zrušil) poté mi Poland dal ban na 24h za "demenci simona"
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

JB#4/ admin Poland

od Rumcajz » 03 bře 2018, 18:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB#4/ admin Poland

Příspěvekod Poland » 03 bře 2018, 18:34

Překrucuješ to, já sám jsem odpoved nevěděl, dokud jsem to negooglil a jen tipoval. Ty si však ze mě dělal celou dobu totalního dementa "Víš to Kukam pod sukne?" "víš to Polande?" "tak co mi na to řekneš kukam pod sukně", když jsem si vyžádal správnou odpoved, tak si to řekl špatně a já tě za to přehodil, že dáváš zbytečně složité příkazy, kterým sám nerozumíš.

Nastala nová mapa, kde tvůj kamarád hrál s tebou nejspíš zase na TS, který se tě zastával. On byl u T a ty u CT. Psal pořád do chatu hlouposti a já ho ignoroval. Proto si mu ty zapl mikrofon aby mohl mluvit ve voicu a spokojeně si hrál dál a proto si dostal zamezení vstupu k CT. O demenci jsem ti neřekl ani slovo.

Už by ses měl pořádně naučit na tom serveru chovat a dávat příkazy jako každý jiný a ne dělat totalní tupce z lidí na serveru.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod WhiTtTterS » 03 bře 2018, 18:37

Dovol ? Děláš si srandu ? když si se zeptal na správnou odpověď tak sem řekl z pozitronů a elektronů což je správná odpověď.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WhiTtTterS » 03 bře 2018, 18:39

Ty moje otázky na tebe jako "víš to polande a tak" to bylo kvulej tomu že si řikal "počkej, řekni mi správnou odpověď" tohle je blbost.. odpověď byla dobře, tohle tady vubec neřeš, jde o pointu.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WhiTtTterS » 03 bře 2018, 18:41

Dělat tupce z lidí ? Hrála se mapa jb_snow u těch lodí byl bhop, simon řekl ať to pŕebegripujou a ostatni na to použili SGS což není begrip tak jsme tě na to s frodem upozornili a ty źe to je slovíčkaření tak haló, dle mě ty by ses mél doučit pravidla. Protože si vždycky stojíš za svým aj když nemáś pravdu.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SpaweNick » 03 bře 2018, 18:58

WhiTtTterS jediný kdo se musí doučit pravidla, tak jsi ty. Hraješ na serveru dost dlouho na to aby jsi věděl jak se tam máš chovat, ale bohužel pro tebe, děláš opak. Ani se nedivím, že ti zase přistál ban, který ti zamezí přístup k CT. WhiTtTterSe znám a na serveru dělá jen bordel a furt ostatní jen popichuje (dokud to nevyhrotí na ban). Chtěl jsem to sem jen dodat, protože vím, že WhiTtTterS má na Polanda zásek a když už dojde na ban, tak si jde pobrečet sem.
SpaweNick
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod WhiTtTterS » 03 bře 2018, 20:13

Spawe, děláš si prdel ? já mám spadeno na polanda, nebo poland na mě ? Popřemýšlej o tomhle, dnes sem neudělal nic nevhodného, tak bych pomlčel.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Poland » 03 bře 2018, 20:56

Vůbec na tebe spadeno nemám. Na JB4 hraju ze 70% případů. A je mi upřímně fuk, zda si tam děláte těžkou "srandu" z hráčů a adminů. Není problém těmi pár kliky ti nahodit ban.. Jelikož se nechovas ke mě ani trochu s mirou, tak se k tobě nechávám ani já tak. Do nedávna jsem ti slušně vždy odpovídal a vždy tě v chatu poslouchal a snažil se s tebou komunikovat jako ke každému hráči. Ale přijde mi až moc denně psát "Polande? Když ti napíšu, ze jsi pica, dostanu ban?". Nemyslíš? Když se bude slušně chovat a budeš hrát dle pravidel, neni problém s tebou jednat normálně. Pokud se však budeš neustále chovat jako hňup, tak fakt nezbývá než ti pořád dokola prodlužovat bany s HLSAckama..

Popremyslej o tom.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod WhiTtTterS » 03 bře 2018, 21:44

děláš si srandu ? Kdyby toto udělal třeba Paťo, tak by si to nechal bejt. Dnes sem se choval slušně, žádný pravidlo jsem neporušil a zatim si stojím.
WhiTtTterS
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Habs » 03 bře 2018, 21:57 VIP

Nikto na teba nie je zvedavý, Whiters.

K sťažnosti, máš davať normálne otázky, nie takéto blbosti, z ktorých potom plynie len plno problémov, nehovoriac o tom, že na otázku nepoznáš odpoveď..

Máš aktivny ban na mesiac, zatial len k CT. Tvoje prehrešky budem sledovať a každý tvoj úmyselny priestupok bude činiť instantný perma ban či už k ct, na chat alebo do hry.

Keďže viem, že tvoja prípadna odpoveď by obsahovala kopu hovien, topik rovno zamykám.

A áno, som na tebe zasadnutý ;)

Čauky
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy