• Stránka 1 z 1
[Vyr.] Sm4iL/Jailbreak 1/effi
ban mi dal effi ale řekl mu to nejakej excision, prej jsem mel skripty, hrac ocividne ma ljr 214 ze nepozna skripty
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: pesovy kucer
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Scripty]
[=] Zabanovany nickname: Sm4iL
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:91315591
[=] Zabanovana IP: 188.75.128.37
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. znam jeden trik kde o zed můžete nabírat rychlost a nespomalit, ale prej ho presvedcila situace v tunelu (demo v CHH sekci prej, nemam pristup) přitom tam je jasne videt ze skripty nemam, ještě to je na jb3 kde mam 500fps a ne na jb1 kde mam 100. a jo jsem EVIP (na jb1, na jb3 ne)
STIZNOST JE HLAVNE NA HRACE EXCISION, ale effi, taky by si mohl poznat scripty a nenahlasovat normalni veci.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: pesovy kucer
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [Scripty]
[=] Zabanovany nickname: Sm4iL
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:91315591
[=] Zabanovana IP: 188.75.128.37
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. znam jeden trik kde o zed můžete nabírat rychlost a nespomalit, ale prej ho presvedcila situace v tunelu (demo v CHH sekci prej, nemam pristup) přitom tam je jasne videt ze skripty nemam, ještě to je na jb3 kde mam 500fps a ne na jb1 kde mam 100. a jo jsem EVIP (na jb1, na jb3 ne)
STIZNOST JE HLAVNE NA HRACE EXCISION, ale effi, taky by si mohl poznat scripty a nenahlasovat normalni veci.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[Vyr.] Sm4iL/Jailbreak 1/effi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sm4iL/Jailbreak 1/effi
Trošku čítaj aspoň.. písal som že situácia v tunelu mohol byť nejaký boost, že to ťa neusvedčilo. A nepovedal som že demo je v chh sekci, nejak nečteš pořádne ten steam.
demá
Banoval som ťa na základe toho že som poslal excisionovi demá a ten mi kázal ťa na základe tých diem zabanovať.
Ako hovoríš do týchto sgskiek a blbostí sa nevyznám preto som hľadal odpovede inde.
Ešte je celkom zaújmavé že si už parkrát ako si mi sám spomínal dostal ban za sgs/gs/hocičo ešte pred týždňom.
Pýtam sa, ako je možné že ešte pred týždňom si na to potreboval naozaj script ako si sa mi aj priznal a zrazu už ten script nepotrebuješ... Macrá, supermišky z koliečkami sa tiež rátajú ako script keby si nevedel.
verynice
Snáď sa sem excision vyjadrí a demá sa asi ešte prešetria.
demá
Banoval som ťa na základe toho že som poslal excisionovi demá a ten mi kázal ťa na základe tých diem zabanovať.
Ako hovoríš do týchto sgskiek a blbostí sa nevyznám preto som hľadal odpovede inde.
Ešte je celkom zaújmavé že si už parkrát ako si mi sám spomínal dostal ban za sgs/gs/hocičo ešte pred týždňom.
Pýtam sa, ako je možné že ešte pred týždňom si na to potreboval naozaj script ako si sa mi aj priznal a zrazu už ten script nepotrebuješ... Macrá, supermišky z koliečkami sa tiež rátajú ako script keby si nevedel.
verynice
Snáď sa sem excision vyjadrí a demá sa asi ešte prešetria.

-
Xample - Mistr
kdybych mel skripty nebudu jak blbec tady psat zadost o unban a koupim unban jako jsem udelal vždycky, ale bany jen tak si davam nenecham, a zverejnovani soukrome konverzace, to ses borec, nevim jak sis pomohl, scripty jsem nemel od posledního banu za scripty, jestli chce nas mily pan excision jsem ochoten ukazat jak vypada sgs se scriptama, a bez scriptu, a taky nechapu proc hrac co nikdy nezapl hns rozhoduje o tom kdo ma scripty na hns a kdo ne
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Demá v CHH sekcii, vyčkaj si na konečný verdikt.
e.PuNko: dávam ti dočasný unban kým sa neprešetrí situácia
e.PuNko: dávam ti dočasný unban kým sa neprešetrí situácia
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: [V riešení]Sm4iL/Jailbreak 1/effi
nenavidim.dem
22:01- To je nejspis zminena stena, o takovem triku jsem nikdy neslysel.
22:09 - 22:24 o tu stenu takovy boost, jestli je toto mozne tak to pardoon, to by me fakt nenapadlo.
22:01- To je nejspis zminena stena, o takovem triku jsem nikdy neslysel.
22:09 - 22:24 o tu stenu takovy boost, jestli je toto mozne tak to pardoon, to by me fakt nenapadlo.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [V riešení]Sm4iL/Jailbreak 1/effi
Vyriešené.. ospravedlňujeme sa teda za vzniknuté problémy.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1