Zde můžete najít rady a návody k CSku.

Jailbrek - rozporuplný příkaz?

Příspěvekod future3000 » 01 črc 2013, 12:26

Takže Simon řekl že půjdeme do klece k zadní zdi. Pak řekl že k sobě, menší skupinky a blokery zabijí. Následně řekl zahrajeme si na Simona, Simon řiká všechno platí. Takže vím že se hrál Simon. Pak nějáké hráče začal zabíjet a nakonec řekl, že doplníme blíže k sobě. Zjistil jsem, že vyvraždil hráče kolem mě a tudíž jsem nebyl ve skupince ale byl jsem sám. Já proto šel k větší skupince protože než se hrál Simon, tak řekl že menší skupinky a blokery zabijí. A když se začal hrát Simon tak řekl že všechno platí. On mi dal kill protože se hrál Simon a když řekl ať doplňujem blíže k sobě, tak jsem neměl prej dělat nic protože to neřekl Simon :-D
Takže jak to teda.
Když před Simonem řekne že menší skupinky a blokery zabijí a pak se hraje Simon a on řekne vše platí, tak musím doplnit jako menší skupinka k té větší. Jenže když pak řekne (ne jako Simon) doplňujte blíže k sobě, tak co tedy pak mám dělat.
Ano vím že to byl chyták, ale jsou to rozporuplné rozkazy. Kdybych nedoplnil, tak by mě mohl zase zabít protože jsme nedoplnil k větší skupince.

Rád bych teda aby mě někdo poučil co v takovémto případě mám dělat?
P.S o tom aby jsme pustili myš a klávesnici nebyla řeč a zadní stěnu jsme neopustil.
future3000
Amatér
Amatér

Jailbrek - rozporuplný příkaz?

od Rumcajz » 01 črc 2013, 12:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbrek - rozporuplný příkaz?

Příspěvekod Matthew14 » 01 črc 2013, 19:53

Ty si konal správne. Mal si doplniť lebo menšie skupinky a jednotlivcov zabíjal. To že on dal príkaz doplnte je jeho demencia mal si to sám uvedomiť a nemal zabíjať.

Zhrnutie:
Mal si doplniť lebo všetko čo povedal platilo. Takže dostal si FK.

S pozdravom
Matthew
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Porky » 02 črc 2013, 11:51

No ja som počul že keď sa hraje simon alebo nehraje zoberme prípad , že sa nehraje a povie na Simon hovorí na čiaru tak že "nikto ni nepovedal" aj keď sú na čiare majú tam ostať lebo sa nehrá tzn. že nič nepovedal takže to doplňujte to ste mali brať ako keby "nič nepovedal" a mali ste doplňovať
Aspoň takto to poznám ja
Porky
Amatér
Amatér

Příspěvekod future3000 » 02 črc 2013, 12:16

Dejme tomu že Simon řekne pustíte klávesnici a myš. Pak řekne ,,Simon řiká běžte na čáru,,. Ten kdo tam jde nebo se pohne tak by měl mít kill. Pak je chyták když řekne Já jako Simon řikám skočte. Kdo neskočí, opět by měl dostat kill.
Pravidla a příkazy na jailbreaku jsou celkem složitá a někdy se do toho někdo pořádně zamotá.Když se hraje Simon a desetkrát se přejmenuje, tak pak dokonce ani ten Simon už neví co se hraje a padají Freekilly :-D :-D
Proto když jsem Simon, tak se radši nepřejmenovávám, jelikož bych se toho zcela určitě zapletl :-D
Uvažují, že založím vlákno, kde budou vysvětlivky k určitým situacím a hráči tam budou psát situace na které dostanou odpovědi :-D Myslím, že by se to docela hodilo :-D
future3000
Amatér
Amatér

Příspěvekod Matthew14 » 02 črc 2013, 12:25

Niesú moc zložité len treba chápať zák. pravidlá a od toho si odvodiť veci. Ak budete mať nejakú otázku kľudne na Counter-Strike 1.6/Servery/FAQ Jailbreak tam sa kľudne pýtajte čo chcete ohľadom pravidiel. No pokiaľ si neveríš tak nepremenúvaj toľko kráť :D lepšie pre teba aj pre nich.

S pozdravom
Matthew
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
Matthew14
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod BABY » 03 črc 2013, 09:54

Pokud si na zadni stěně jeste nekoho mel, tak si měl doplnovat k němu, jinak nic.
Nepařte furt a rači si přečtěte nějakou knihu...
BABY
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kuk » 03 črc 2013, 18:15

Matthew14 píše:Ty si konal správne. Mal si doplniť lebo menšie skupinky a jednotlivcov zabíjal. To že on dal príkaz doplnte je jeho demencia mal si to sám uvedomiť a nemal zabíjať.

Zhrnutie:
Mal si doplniť lebo všetko čo povedal platilo. Takže dostal si FK.

S pozdravom
Matthew

Ale ještě tu máme to pravidlo - příkaz ruší zákaz. I když ten příkaz "doplníme blíže k sobě" byl falešnej, pořád to byl příkaz. Tím pádem bych řekl, že to fk nebyl.. Ale z úcty k hráčům klidně.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
kuk
Mistr
Mistr

Příspěvekod smile0300 » 03 črc 2013, 20:07

:D moc toto
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce