• Stránka 1 z 1
Uban na survival
1. Název topicu -> survivalver /DogeTennant / Murradin
2. Důvod a délka banu cheat , 50340 min
3. Napíšte, co se stalo řeknu to narovinu nevim co se stalo žádný cheaty jsem nepoužíval.
Jo a itsMafityGG máš hacky mám dukaz a ten je zde https://ctrlv.cz/A11f neměl jsem čas to rychle udělat přes ctrv.cz tak jsem dal F2 takže co teda bude se mnou a itsmafitygg takž jsem zvědavej. a zatim čus
2. Důvod a délka banu cheat , 50340 min
3. Napíšte, co se stalo řeknu to narovinu nevim co se stalo žádný cheaty jsem nepoužíval.
Jo a itsMafityGG máš hacky mám dukaz a ten je zde https://ctrlv.cz/A11f neměl jsem čas to rychle udělat přes ctrv.cz tak jsem dal F2 takže co teda bude se mnou a itsmafitygg takž jsem zvědavej. a zatim čus
-
Murradin12 - Pokročilý
Uban na survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Uban na survival
Co tu resis? Na videu je, *(dejme tomu, prizpusobim to tve verzi, ze si to nebyl ty)*, ze hrac Murradin hackoval. Dostal ban. Kde je problem? Pokud si to nebyl ty, jsou asi dve moznost, bud si mel slabe heslo a nekdo ti na nej prisel, nebo si heslo nekomu dal. V obou dvou pripadech je to tvuj problem.
-
Khertys - Hlavní Support
Nevim o co ti jde ale řikám ti pravdu. Že jsem dostal neoprávěně ban takže mi řekni co dál a tak dál. čau.
-
Murradin12 - Pokročilý
Ban bol oprávnený, tvoje možnosti zde
-
Surprice - Minecraft admin
Takže odačátku nebyl jsem vubec ten den na servru ale někdo jinde takže co necháte mi ho nebo ne ?
Já za Uban nebudu platit ani 1kč takže ? Odpověďte normalně a žádne vímluvi že byl opravěný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já za Uban nebudu platit ani 1kč takže ? Odpověďte normalně a žádne vímluvi že byl opravěný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Murradin12 - Pokročilý
Jak už zde bylo napsáno, tvoje možnosti zde.
Na tvém účtě někdo cheatoval, takže je to tvoje chyba, jelikož si měl slabé heslo.
Pokud budeš mít další otázky, tak mi napiš do PM.
Na tvém účtě někdo cheatoval, takže je to tvoje chyba, jelikož si měl slabé heslo.
Pokud budeš mít další otázky, tak mi napiš do PM.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1