• Stránka 1 z 1
[Zamítnut] Zadost o Akademika
Dobrý deň chcel by som poziadat o Akademika na serveri : Survival Games
Vek:14
Prečo chceš byť akademikom : Chcem dohliadat na server a potom by som sa chcel stat Adminom a pomahat v spolupraci s adminmi.
Niečo o sebe: Volam sa Lukáš rad športujem a hravam Hokejbal chodim na sutaže v Hokejbali a ziskavam medajli aj so Svojim Timom.Vo volnom čase si zahram Minecraft
.
Tvoje prehrešky na gamesites: Mal som par Banu za KillAuru ale polepšil som sa a priznal som si chibu.
Vlastníte originálnu hru minecraftu: Ano vlastnim
A ešte na Koniec by som sa chcel ospravedlnit za tie ziadosti co som tolo posielal na Admina na Minecraft a priznal som si svoju chibu a slubujem ze sa to us niktdy viac nestane.Bol som ponaučeni zo svojich chýb a veľmi ma to mrzí.
Ďakujem za prečitanie ziadosti a prajem Krastni zvisok Dna
Prečo chceš byť akademikom : Chcem dohliadat na server a potom by som sa chcel stat Adminom a pomahat v spolupraci s adminmi.
Niečo o sebe: Volam sa Lukáš rad športujem a hravam Hokejbal chodim na sutaže v Hokejbali a ziskavam medajli aj so Svojim Timom.Vo volnom čase si zahram Minecraft

Tvoje prehrešky na gamesites: Mal som par Banu za KillAuru ale polepšil som sa a priznal som si chibu.
A ešte na Koniec by som sa chcel ospravedlnit za tie ziadosti co som tolo posielal na Admina na Minecraft a priznal som si svoju chibu a slubujem ze sa to us niktdy viac nestane.Bol som ponaučeni zo svojich chýb a veľmi ma to mrzí.

-
Juscko55 - Amatér
[Zamítnut] Zadost o Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zadost o Akademika
Juscko55 píše:Dobrý deň chcel by som poziadat o Akademika na serveri : Survival Games
Nick na servery : Lukas01
Niečo o sebe: Volam sa Lukáš rad športujem a hravam Hokejbal chodim na sutaže v Hokejbali a ziskavam medajli aj so Svojim Timom.Vo volnom čase si zahram Minecraft.
-
Juscko55 - Amatér
Re: Zadost o Akademika
Omlouvám se, že si čekal na odpověď tak dlouho.
Já nevím, myslím si, že na to ješte nemáš.. Požádej si za měsíc a zkus projevit snahu
Samozřejmě mám pochopení, a proto si můžeš požádat 22.3 nikoli 6.4
Zamítnuto
Já nevím, myslím si, že na to ješte nemáš.. Požádej si za měsíc a zkus projevit snahu

Zamítnuto
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1