• Stránka 1 z 1
EVIP - SMS
Chcel som si kúpiť evip ale myslel som že je to len 4€ ale je to 8€, môžem poslať tu druhu sms cez druhú kartu kde mam kredit?
- Janicko123
- Kolemjdoucí
EVIP - SMS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EVIP - SMS
Ahoj, pokud mi je známo tak to nejde. Ovšem systém by si měl tvoji první smsku zapamatovat, takže až si obiješ tak stačí poslat tu druhou sms. Aspoň takhle to uvádí Vedení 

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:Ahoj, pokud mi je známo tak to nejde. Ovšem systém by si měl tvoji první smsku zapamatovat, takže až si obiješ tak stačí poslat tu druhou sms. Aspoň takhle to uvádí Vedení
Ďakujem, aspoň že tak
- Janicko123
- Kolemjdoucí
Napisal som GAMS 4 {moje meno} na číslo 8877 a napisal som to 2 krat a napísalo mi to toto: "unban pro hrace NICKNAME_HRACE_NA_SERVERU byl proveden. V pripade problemu se obratte na nektereho z adminu". a EVIP nemam. niekto kto by mi poradil?
stiahlo mi to 8 EUR a ja už mam len 3 EUR na kredite.
Prosíím pomôžte mi 

- AdoPila
- Kolemjdoucí
AdoPila píše:Napisal som GAMS 4 {moje meno} na číslo 8877 a napisal som to 2 krat a napísalo mi to toto: "unban pro hrace NICKNAME_HRACE_NA_SERVERU byl proveden. V pripade problemu se obratte na nektereho z adminu". a EVIP nemam. niekto kto by mi poradil?stiahlo mi to 8 EUR a ja už mam len 3 EUR na kredite.
Prosíím pomôžte mi
- AdoPila
- Kolemjdoucí
AdoPila píše:AdoPila píše:Napisal som GAMS 4 {moje meno} na číslo 8877 a napisal som to 2 krat a napísalo mi to toto: "unban pro hrace NICKNAME_HRACE_NA_SERVERU byl proveden. V pripade problemu se obratte na nektereho z adminu". a EVIP nemam. niekto kto by mi poradil?stiahlo mi to 8 EUR a ja už mam len 3 EUR na kredite.
Prosíím pomôžte mi
1) Příště si založ svoji žádost
2) Sám si to napsal
Takže pokud je pravda co si napsal, tak sis koupil Unban, nikoliv EVIPUnban pro hráče NICKNAME_HRACE_NA_SERVERU byl provedn

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:AdoPila píše:AdoPila píše:Napisal som GAMS 4 {moje meno} na číslo 8877 a napisal som to 2 krat a napísalo mi to toto: "unban pro hrace NICKNAME_HRACE_NA_SERVERU byl proveden. V pripade problemu se obratte na nektereho z adminu". a EVIP nemam. niekto kto by mi poradil?stiahlo mi to 8 EUR a ja už mam len 3 EUR na kredite.
Prosíím pomôžte mi
1) Příště si založ svoji žádost
2) Sám si to napsalTakže pokud je pravda co si napsal, tak sis koupil Unban, nikoliv EVIPUnban pro hráče NICKNAME_HRACE_NA_SERVERU byl provedn
a dá sa to nejako opraviť ? Nerád by som prišiel o 8 EUR

- AdoPila
- Kolemjdoucí
Zkus napsat Petovi (peto-u62.html) a vysvětli mu svůj omyl. Buď ti pomůže či nikoliv, nikdo jiný s tím už nic nenadělá. 

-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Derakh12 píše:Zkus napsat Petovi (peto-u62.html) a vysvětli mu svůj omyl. Buď ti pomůže či nikoliv, nikdo jiný s tím už nic nenadělá.
Ďakujem, dúfam že mi odpusti ten omyl.
- AdoPila
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1