• Stránka 1 z 1
Kick ? *Underwold*KACENKA CTF 1
1. Popis situace
Mám invis
házím teleportační granát k bednám.
zabíjím 2hráče.
Probíhám spawn zabijím dalšího s regenerací.
Jdu směrem k T Vlajce.
Koukám dolu jestli tam někdo není, aby mi nedal záda až půjdu s vlajkou.
Beru vlajku skáču dolů, jdu za bednu, slyším kroky od T hračů, upouštím flag jelikož nevidím ani jednoho mého spoluhráče tak to musím vyřešit sám. Upouštím tedy flag,abych měl lepší mobilitu, jdu se schovat za bedny napravo. Jsou tam 3 Tčka, jednoho zabijím, a hari zabijí mě. Po zrození dostávám kick.
Čas na demu: od 2:00- až dokonce
2. Důkazy - screenshot / demo
http://leteckaposta.cz/669198038
Mám invis
házím teleportační granát k bednám.
zabíjím 2hráče.
Probíhám spawn zabijím dalšího s regenerací.
Jdu směrem k T Vlajce.
Koukám dolu jestli tam někdo není, aby mi nedal záda až půjdu s vlajkou.
Beru vlajku skáču dolů, jdu za bednu, slyším kroky od T hračů, upouštím flag jelikož nevidím ani jednoho mého spoluhráče tak to musím vyřešit sám. Upouštím tedy flag,abych měl lepší mobilitu, jdu se schovat za bedny napravo. Jsou tam 3 Tčka, jednoho zabijím, a hari zabijí mě. Po zrození dostávám kick.
Čas na demu: od 2:00- až dokonce
2. Důkazy - screenshot / demo
http://leteckaposta.cz/669198038
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
Kick ? *Underwold*KACENKA CTF 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick ? *Underwold*KACENKA CTF 1
No dostal si kick a moc dobře víš za co.Absolutně tě nezajímají vlajky.Upozorňovala jsem tě mockrát ať bereš vlajku,ale ty za
15 minut hry ani jeden pokus o získání vlajky,zajímají tě jen fragy,a už ti to psaly i ostatní hráči na serveru a i kdyby to nepsaly tak já to vím.Vlajky tě zajímají pouze když jsem ve spectu a víš že pořizuji důkaz a mohl bys dostat ban za neplnění modu.Ty si myslíš že nesleduji kdo bere/nebere flag? Když hraji? Jsi na omylu.Upozornění jsi dostal: 2018-03-08 18:01:17 teplousku budes hrat na hodnost nebo budes plnit mod nosit vlajky ?.
:2018-03-08 18:01:36 zacni laskave plnit mod
:2018-03-08 18:01:59 za desest minut zadna snaha o vlajku.
:2018-03-08 18:06:57 tak ze zadny pokus o vlajku ?.
Už v minulé tvé UB jsem ti jasně psala že je mi jasný že jako vlajkonoš si více terčem a proto je nebereš.
To je vše co jsem chtěla
Kačenka
15 minut hry ani jeden pokus o získání vlajky,zajímají tě jen fragy,a už ti to psaly i ostatní hráči na serveru a i kdyby to nepsaly tak já to vím.Vlajky tě zajímají pouze když jsem ve spectu a víš že pořizuji důkaz a mohl bys dostat ban za neplnění modu.Ty si myslíš že nesleduji kdo bere/nebere flag? Když hraji? Jsi na omylu.Upozornění jsi dostal: 2018-03-08 18:01:17 teplousku budes hrat na hodnost nebo budes plnit mod nosit vlajky ?.
:2018-03-08 18:01:36 zacni laskave plnit mod
:2018-03-08 18:01:59 za desest minut zadna snaha o vlajku.
:2018-03-08 18:06:57 tak ze zadny pokus o vlajku ?.
Už v minulé tvé UB jsem ti jasně psala že je mi jasný že jako vlajkonoš si více terčem a proto je nebereš.
To je vše co jsem chtěla
Kačenka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
Na vlajke môžete byť iba vtedy ak si dopĺňate stav HP pretože HP je v hre veľmi dôležitý faktor.
*click*
Úkolem módu je krást vlajku a chránit vlajkonoše
*click*
Víš ono každý máme jinej styl hraní, jak jsem si všimnul, ty preferuješ styl "kamikaze" to znamená že bez hlavě nalítneš na flag a je ti úplně jedno jestli ji odneseš, nebo jí jenom vezmeš a hned umřeš. Hlavně že "plníš" mod. Ostatně pak podle toho vypadá i tvé score, např: 16:16 de_dust4ever2

Nadruhou stranu ti chytřejší si raději půjdou doplnit HP, doplnit náboje a jdou to zkusit znovu.
A jen tak mimochodem ta mapa skončila 4:1 Pro CT, což znamená že vyhrali. Takže místo tý 7 minutový buzerace, kdy jsem byl na serveru(a né žádných 15minut jak tvrdíš), jsi mohla popohnat Teroristy, aby to dorovnali a né stále vyhrožovat mě.
Takhle by jsi mohla psát každému druhému že neplní mod

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
Já nechápu co řešíš? Už vůbec nechápu co je ti do toho jaký mám score. Jestli si byl u flagy a doplňoval Hp a dostal si kick je mi
jedno.Já hrála a proto to nemůžu vědět kde jsi.A už vůbec mně nezajímá jaký máš styl hraní,máš brát flag a hotovo.Nevím co
tady tím chceš dokazovat dostal si kick za to ze neplníš mod, a věř že nejsi sám koho za to trestám.
Tvé připojení : 2018-03-08 17:54:43 Vstup Do hry jsem vstoupil.
Kick : 2018-03-08 18:08:01 Odpojit Opustil jsem hru.
Promiň je to 14 minut:D. A neříkej že hráč tvých kvalit si za tu dobu neudělá prostor/čas/150Hp na to aby se pokusil vzít aspoň
jednou flag:D
Dále už nespamuj a nech to na HLSA nebo někoho z vyšších.
Ps. Je vidět že ti jde jen o score,ale si na ctf a tam jde o team a flagy neee o tvoje score a rank
jedno.Já hrála a proto to nemůžu vědět kde jsi.A už vůbec mně nezajímá jaký máš styl hraní,máš brát flag a hotovo.Nevím co
tady tím chceš dokazovat dostal si kick za to ze neplníš mod, a věř že nejsi sám koho za to trestám.
Tvé připojení : 2018-03-08 17:54:43 Vstup Do hry jsem vstoupil.
Kick : 2018-03-08 18:08:01 Odpojit Opustil jsem hru.
Promiň je to 14 minut:D. A neříkej že hráč tvých kvalit si za tu dobu neudělá prostor/čas/150Hp na to aby se pokusil vzít aspoň
jednou flag:D
Dále už nespamuj a nech to na HLSA nebo někoho z vyšších.
Ps. Je vidět že ti jde jen o score,ale si na ctf a tam jde o team a flagy neee o tvoje score a rank

Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
-
UnderKACENKA - Zkušený
UnderKACENKA píše:Ty si myslíš že nesleduji kdo bere/nebere flag? Když hraji? Jsi na omylu.
UnderKACENKA píše:Já hrála a proto to nemůžu vědět kde jsi.

Netřeba se tady hádat. Hráč dodal demo na kterém situace bude zaznačena. Pokud z něj bude patrné že hráč žádným závažným způsobem pravidla neporušil, jedná se o pochybení admina. V opačném případě bude stížnost zamítnuta.
Izmael nebo některé HLSA se na demo koukne a napíše sem report.
Zatím netřeba sem více psát.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Zdravím,
z dema je vidět tvoje typická hra. Měl bys pochopit, že CTF je týmová hra a to co ty děláš, jak se snažíš obejít pravidlo, to ti neprojde. Nechci vidět žádné neustále obcházení vlajky nebo že si půjdeš zastřílet a potom se vrátíš vyléčit ke své vlajce. Takhle to fungovat nebude chlape. Tvým úkolem je jít pro vlajku přímo, vzít ji a donést ke své vlajce, případně chránit vlajkonoše a v žádném případě nehrát pouze na fragy a abys přežil. Osobně začnu chodit přes NS a dohlížet, samozřejmě pokud se nepoučíš, tak víš, co tě čeká.
Admin Kacenka udělila zbytečný ten kick, který ti měla dát předtím, právě za tvůj způsob hry, na to si dá admin majzla.
Poslední věc a to je to tvé rýpání do adminů (poučování). Tohle jsem viděl naposled. Až budeš mít práva, pak klidně kolegu pouč, ale teď poslouchej a hraj. Jestli z chatlogu ještě uvidím jakýkoliv náznak rýpání či poučování admina, tak tě čeká tučný ban na chat (nezapomeň na týdenní ban, kterým jsem tě už odměnil nedávno).
Stížnost zamítám.
z dema je vidět tvoje typická hra. Měl bys pochopit, že CTF je týmová hra a to co ty děláš, jak se snažíš obejít pravidlo, to ti neprojde. Nechci vidět žádné neustále obcházení vlajky nebo že si půjdeš zastřílet a potom se vrátíš vyléčit ke své vlajce. Takhle to fungovat nebude chlape. Tvým úkolem je jít pro vlajku přímo, vzít ji a donést ke své vlajce, případně chránit vlajkonoše a v žádném případě nehrát pouze na fragy a abys přežil. Osobně začnu chodit přes NS a dohlížet, samozřejmě pokud se nepoučíš, tak víš, co tě čeká.

Admin Kacenka udělila zbytečný ten kick, který ti měla dát předtím, právě za tvůj způsob hry, na to si dá admin majzla.
Poslední věc a to je to tvé rýpání do adminů (poučování). Tohle jsem viděl naposled. Až budeš mít práva, pak klidně kolegu pouč, ale teď poslouchej a hraj. Jestli z chatlogu ještě uvidím jakýkoliv náznak rýpání či poučování admina, tak tě čeká tučný ban na chat (nezapomeň na týdenní ban, kterým jsem tě už odměnil nedávno).
Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1