• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Ziadost o admina
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na : JB
Nick v hre : BB-Wanted
Nick na fóre : EvereadySK
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : zetor55114
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208881
Nejaké bany alebo prehrešky : Mal som v minulosti par banu za MFK ale us som sa polepšil prišiel som na to ze nema to zmisel zabijat hračov nepravom.
Niečo o sebe : Dobrý deň volam sa Lukáš mam 20 a som z Prešova rad hravam fudbal a v Hokejbaly som 4 najlepsi hrac na Vychodnom Slovensku a vo volnom čase si zabeham a zahram Hokejbal. Vo voľnom čase si zahram cs 1.6
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nenavidim sa pozerat na pracu adminov ktory si ju neplna rad by som ich potrestal ale nemozem a to ise aj hraci ct hadzu zbrane T a to ma stve ked sa to nesmi a chcel by som pomoct adminom v ich praci a dohliadat na server.
Chcel by som nahlásiť hráča juscko55 na fórum zablokuje ho lebo zneužil moje meno a mne teraz nechu dať nič lebo moje stem účet us je použitá a poslal žiadosť a hneď urobil blbosti aby ma dráma vyhodili a prišiel som na to lebo je to jeden človek ktorí je z vedľajšej obce a priznal sa mi. Kľudne mu napíšte a on vám povie pravdu Ďakujem
Ďakujem za prečítanie žiadosti a prajem krásny večer
Nick v hre : BB-Wanted
Nick na fóre : EvereadySK
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : zetor55114
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208881
Nejaké bany alebo prehrešky : Mal som v minulosti par banu za MFK ale us som sa polepšil prišiel som na to ze nema to zmisel zabijat hračov nepravom.
Niečo o sebe : Dobrý deň volam sa Lukáš mam 20 a som z Prešova rad hravam fudbal a v Hokejbaly som 4 najlepsi hrac na Vychodnom Slovensku a vo volnom čase si zabeham a zahram Hokejbal. Vo voľnom čase si zahram cs 1.6
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nenavidim sa pozerat na pracu adminov ktory si ju neplna rad by som ich potrestal ale nemozem a to ise aj hraci ct hadzu zbrane T a to ma stve ked sa to nesmi a chcel by som pomoct adminom v ich praci a dohliadat na server.
Chcel by som nahlásiť hráča juscko55 na fórum zablokuje ho lebo zneužil moje meno a mne teraz nechu dať nič lebo moje stem účet us je použitá a poslal žiadosť a hneď urobil blbosti aby ma dráma vyhodili a prišiel som na to lebo je to jeden človek ktorí je z vedľajšej obce a priznal sa mi. Kľudne mu napíšte a on vám povie pravdu Ďakujem
Ďakujem za prečítanie žiadosti a prajem krásny večer
-
EvereadySK - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Ziadost o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadost o admina
Dobrý deň chcel by som povedať k tomu hráčovi že je to super chalan pomáha na Jailbreaku ako niektorí admini venuje sa hre rieši problemi proste pohodový chalan keďže nie som admin ale iba v krátkosti aby ste vedeli Ďakujem
- PetkoTV
- Kolemjdoucí
Re: Ziadost o admina
Seš trapné děcko, zakládat si další účty a chválit se, lhát o věku a psát sračky..
Doma na tebe musejí být pyšní..
Zamítnuto + banned
Doma na tebe musejí být pyšní..

Zamítnuto + banned
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1