Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

prominte že jsem to dal na špatné stránky

Příspěvekod APEMODE » 10 bře 2018, 15:03

dobrý den. jsem APEMODE z serveru survival. stěžuji si na akademika aknak. zdá se mi že je nevhodný pro akademika jelikož jsi hodně starších adminu vzpomene na jeho banování. navíc mě 2x krát okradl a neměl jsem věci (zákeřbým spusobem mě u sebe ubytoval a přestěhoval jsem si věci k němu a okradl mě spusobem že zakázal res) podle adminu to není duvod k banu. vrátíme se k tomu proč je nevhodný. dostával bany což podle podmínek akademika na admina je nepřístupné. nemuže být admin. dále mi nevyhovuje protože je prudce vulgární a nelíbí jse mi jeho chování, a že by byl admin to je nemyslitelné. prosím aby jste mu akademii nedávali. děkuji APEMODE
APEMODE
Amatér
Amatér

prominte že jsem to dal na špatné stránky

od Rumcajz » 10 bře 2018, 15:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: prominte že jsem to dal na špatné stránky

Příspěvekod APEMODE » 10 bře 2018, 15:26

nemám chyby tak aknak drž
APEMODE
Amatér
Amatér

Příspěvekod brunomedice » 10 bře 2018, 15:34

Po 1. Do akademie ma uz prijali :) Neviem ale nevspominam si ze som ta okradol na vsetko sme sa skladali spoločne a resku som ti zakazal leby ty si rozdaval moje veci inym hracom a admini to nepokladali za kradez takze nwm co riesis... ale to uz nebudeme rozoberat ...Som vulgarny? Tak to si si asi s niekym pomylil jediny kto tu ma somnou problem si ty APEMODE a to ze sa ti nepaci moje chovanie je mi to jedno:) A prosim ta neries moju minulost preco som dostaval bany a tak AT o tom velmi dobre vie a ako akademika ma vôbec nemuseli prijat ... A pošli aj screeny ze som vulagarny nabudúce aby si to niekto aspon pozrel...To co tu pises absolutne neni pravda :)
brunomedice
Amatér
Amatér

Příspěvekod APEMODE » 10 bře 2018, 15:39

jsi myslíš že když jsi akademik tak jsi borec. na ty věci jsme se skládali takže polovina moje a ne že uděláš takovou ××××××××.vulgární si a to ni i někdo podtvrdí. pokud jsi akademik tak bys měl být spravedlivý a ne okrádat lidi. bany i když byly v minulosti tak jsou bany ne že zmizely a nejsou. dále jestli jsi akademik proč nemáš u nicku akademik? pokud jse ti to zdá spravedlivé tak asi nebudeš admin dlouho. dále jsi podvedl i slime1001 a ten to muže podtvrdět :) takže až odpovíš přemíšlej pls. :lol:
APEMODE
Amatér
Amatér

Příspěvekod APEMODE » 10 bře 2018, 15:40

prosím ad jse vyjádří nějaký admin protože to co říkám je pravda a starší admini vzpomínají na tvoje banování. ban je bab ad si to aknak uvědomí
APEMODE
Amatér
Amatér

Příspěvekod brunomedice » 10 bře 2018, 15:47

Akademik začiatočnik pred nickom nema nič musim byt pokročily a je vidiet ze sa nevyznas tak sa neozyvaj :D počkam si na vyjadrenie niekoho z AT nebudem sa hadat a ne niesom borec ked som akademik len sa tak spravam aby mi ho hned nezrusili
snazim sa :/
brunomedice
Amatér
Amatér

Příspěvekod APEMODE » 10 bře 2018, 15:47

hodně lidí co tu dlouho hrají ví že nejsi vhodný ale počkáme na adminy :/
APEMODE
Amatér
Amatér

Příspěvekod DogeTennant » 10 bře 2018, 15:51 VIP

APEMODE měl bys vědět, že každý si zaslouží šanci, aknak už neměl dlouho ban a proto ji dostal, do akademie má šanci dostat se každý, aby měl každý šanci dokázat jestli má na to být admin.

Je pravda, že aknak bývá někdy vulgární v chatu, ale vždy se uklidní když mu napíšu, a říkal mi že se bude jako akademik kontrolovat, takže já na oplátku budu kontrolovat jeho, jestli to dodržuje,

rozhodně bych neřekl že je aknak jako akademik nevhodný, zvlášť když o tu pozici stojí a snaží se.

Celkově si myslím že je tenhle topic nesmyslný a kdyby byl aknak nevhodný jako akademik tak by ho Mossato nevzal. A prosím vás abyste tu nespamovali.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Příspěvekod ErbiCZ » 10 bře 2018, 16:54 VIP

Jak už psal Doge, tento topic je úplně nesmyslný.

Aknak dostal šanci, teď už je to jen na něm.

Další otázky přímo do PM.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod APEMODE » 11 bře 2018, 18:27

aknak ze sebe dělá admina (y když není admin) a není ani akademik pak mě vyprovokuje abych měl mute. nbavíc nevím co je na odpojení špatněho jak a o co jsem ho okradl? omg jdete mi na nervy jestli chcete být dobrý server tak aspon jim budte. chci tu hrát ale když je server na h×vno tak jako jse tu moc hrát neda aj muj kámoš RoctisM (nick) tu nehraje protože ho to tu sere. jestli dáváte aknaka do AT tak mně dejte také když tam jsou samí zloději a ničitelé serveru kteří nejsou ani akademici a hrajou si na adminy. chcete být dobrý server ale nejste. bdu rád když jse zlepšíte jenže to tu asi neznáte. chci být dobrák ale když tu máme samé blbce v AT tak mě to nebaví.
APEMODE
Amatér
Amatér

Příspěvekod APEMODE » 11 bře 2018, 18:32

tim pádem chci být taky admin
APEMODE
Amatér
Amatér

Příspěvekod ErbiCZ » 11 bře 2018, 18:35 VIP

Já chci taky DragonLore do csgo a ono nic.

Píšeš blbosti....

Lock kvůli spamu
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost