Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Jailbreak 2/johny4/RNDr. Infarkt Alzheimer, PhD.

Příspěvekod realismus » 11 bře 2018, 19:48

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: johny4
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 2880 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Neunosne]
[=] Zabanovany nickname: RNDr. Infarkt Alzheimer, PhD.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:175414240
[=] Zabanovana IP: 212.79.110.124
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Řešil se nesmyslný příkaz na mapě greytown, kdy hráč ROBERT řekl, že po otevření cel půjdou hráči do boxu, přičemž cely už byly otevřené a na mapě greytown takto zůstávají po celé trvání kola. Bylo to tedy příkaz zhola nesmyslný. Vyžádal jsem si mik o demenci CT a simona na tohle chování upozornil. Po té, co jsem dopověděl, mě hráč johny4 zabil. Připouštím, že jsem možná nemluvil o dmnci CT, ale to, co následovalo, normální není.
Dostal jsem ban na chat na 48 hod za následující věty, co jsem napsal do chatu:
johny4 nemůže dávat nesmyslný příkazy.
tak já řeknu: až vybouchne box, jděte do cel. To je to samý.
johny4 já o tobě vim, že nedodržuješ v pravidla, tak ti to odpouštim.

Je odpovídající za následující věci dát ban do chatu na 48 hod?

Jsem VIP hráč.
realismus
Amatér
Amatér

Jailbreak 2/johny4/RNDr. Infarkt Alzheimer, PhD.

od Rumcajz » 11 bře 2018, 19:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak 2/johny4/RNDr. Infarkt Alzheimer, PhD.

Příspěvekod PEto » 11 bře 2018, 19:56

Varoval som ta, aby si nepisal blbosti. Nedal si si povedat, dostal si ban ...
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod realismus » 11 bře 2018, 21:00

Mně tohle nepřijde jako blbosti. Vysvětloval jsem demenci simona. Ban na 48 hod je rozhodně neodpovídající.
Děláš si, co chceš. Mnoho hráčů se vůči tvojí osobě vymezuje a odsuzuje tvoje zvláštní chování. Pokud bys s tím chtěl něco dělat, rád ti domluvím pobyt v psychiatrické léčebně, jednu mám nedaleko od domova a byli jsme tam se školou na exkurzi. Nějak tak vím, jak to tam probíhá, a můžu ti zaručit, že bys mezi sobě rovné zapadl více než dobře. Byl tam jeden pán, který pořád říkal, že jde na bohoslužbu, ať mu uhneme, že jde do kostela. Pak se rozbrečel. Občas na něj vzpomínám a říkám si, jakou by odvedl práci, kdyby byl na tvém místě. Musím se domnívat, že o pár úrovní lepší.

Bývaly časy, kdy u moci stanul hrůzovládce. Často takový tyran, jak se mu říkalo francouzsky, byl u moci třeba celý život a po celou tu dobu urputně vládl a utlačoval svoje poddané. Všichni ti, co ho znali, ho neměli rádi. Přáli si, aby zemřel. Kdykoliv se o něm někdo zmínil, bylo to v pouze negativním duchu. Všichni na něj nadávali. Byl totiž mentálně postižený. Jste si v mnohém podobní. I ty jsi, v určitém duchu, mentálně postižený, nezralý. Lidé totiž nemohou být zlí. Jak by se totiž zlí lidé mohli rozmnožit? Nikdo je neměl rád. Zlí lidé neměli děti a nemohli se množit, proto jich v dnešní populaci moc nenajdeme. Ale stejně jako se u nás, těch nejdokonalejších bytostí, občas objeví rakovina nebo podobná vada, objeví se i zlí lidé. Objeví se chyba, jako jsi ty. To pak mají všichni špatnou náladu a panuje nespokojenost. Lidé se takovýchto nepříjemností potřebují zbavit. A proto mě těší, že se tě někdy zbaví. A těší mě ještě víc, že to chtějí udělat. Jsi totiž jen jebák na čele, zarostlej nehet, vyšlápnutý hovno. Potřebujeme se tě zbavit.

Je mi smutno i za tebe. Člověk neschopen přijmout kritiku je odsouzen svoje chyby opakovat. Snad se brzy poučíš.
realismus
Amatér
Amatér

Příspěvekod PEto » 11 bře 2018, 21:13

tak ked to nemas tak daleko od domu, tak tam radsej bez, lebo to nema fakt s tebou zmysel.

dostal si bonus, za svoju slohovku
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod realismus » 12 bře 2018, 17:40

Bylo mi zrušeno i VIP?
realismus
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost