• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] žádost o práva FUN.
Ahoj, rád bych požádal o práva na Fun server.
Nick ve hře: wind(b!hop)
Nick na forku: windbhop1996
Věk: 22
Steam Nick: phocz
Steam ID: STEAM_0:1:40751834
Ban jsem naposledy dostal na steamu pred 5 lety když jsem začínal a zkooušl sem cheat. no samozřejmě jsem se poučil každej dělá chyby od té doby jsem čistý. csko hraju 7 let z toho 6 let na steamu. O práva žádám proto,protože na serveru není skoro žádný admin aktivní. Když je potřeba tak nikoho se nedá sehnat. V minulosti jsem měl už admin práva na serverech,jednalo se především o bhop servery. Které už ted nejsou. Jsem spravedlivý vůči ostatním. Na fun serveru Gamesites hraju zhruba 4 roky. Denně mám aktivitu zhruba 4 hod.
Na serveru se věčně nadává a campí,občas je někdo afk. a ostatní to štve. Proto bych chtěl touto cestou žádat o práva.
Něco o sobě: Jmenuji se Jirka, je mi 22 let. Bydlím V okrese Brno-venkov.
Snad to stačí,hezký zbytek dne, wind(b!hop)!
Nick ve hře: wind(b!hop)
Nick na forku: windbhop1996
Věk: 22
Steam Nick: phocz
Steam ID: STEAM_0:1:40751834
Ban jsem naposledy dostal na steamu pred 5 lety když jsem začínal a zkooušl sem cheat. no samozřejmě jsem se poučil každej dělá chyby od té doby jsem čistý. csko hraju 7 let z toho 6 let na steamu. O práva žádám proto,protože na serveru není skoro žádný admin aktivní. Když je potřeba tak nikoho se nedá sehnat. V minulosti jsem měl už admin práva na serverech,jednalo se především o bhop servery. Které už ted nejsou. Jsem spravedlivý vůči ostatním. Na fun serveru Gamesites hraju zhruba 4 roky. Denně mám aktivitu zhruba 4 hod.
Na serveru se věčně nadává a campí,občas je někdo afk. a ostatní to štve. Proto bych chtěl touto cestou žádat o práva.
Něco o sobě: Jmenuji se Jirka, je mi 22 let. Bydlím V okrese Brno-venkov.
Snad to stačí,hezký zbytek dne, wind(b!hop)!

Never back down
[

-
windbhop96 - Amatér
[Zamítnuto] žádost o práva FUN.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o práva FUN.
A koho bys trestal za nadávky, sebe?
Oceňuju tvoji fantazii, dobře jsme se zasmál.. Tvůj chatlog fakt dává zabrat, mám 100 chutí ti napálit týdenní ban za nadávky..
Nauč se chovat slušně, nahlašuj hříšníky do PP a pak se uvidí časem.
Momentálně zamítnuto.
2018-03-13 18:46:15 anonymous na tebe mrdko. a anál ocelovým pérem. Gamesites.cz ^Fun server awp_snowfun
2018-03-13 18:45:48 jsi tak píča.. Gamesites.cz ^Fun server awp_snowfun
Oceňuju tvoji fantazii, dobře jsme se zasmál.. Tvůj chatlog fakt dává zabrat, mám 100 chutí ti napálit týdenní ban za nadávky..
Nauč se chovat slušně, nahlašuj hříšníky do PP a pak se uvidí časem.
Momentálně zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: žádost o práva FUN.
jenže to bylo na hráče s DIP.
se kterým nikdo nic nedělá kámo
zase se já směju tobě
když nevíš a nikdo z vás nemá přehled. 

Never back down