I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Staznost na admina , server ^Dust2 Only #4

Příspěvekod StaryVlkOponent » 16 bře 2018, 23:48

Zdravim,

stazujem sa tymto na admina , (steam ID 123172528) pre neplnenie si povinnosti admina a drze spravanie bez napravy (alebo aspon preukazanie snahy o napravu po upozorneni na neplnenie si povinnosti), 16.3.2018 na serveri ^Dust2 Only #4 o cca 21:08.

1. Popis situácie

admin sa pripaja v hre za stavu 33-41.

Za stavu 33-42 dava hracovi Kacenka opravneny slay potom, ako tento nesiel defuz.

Za stavu 34-42 (čas okolo 95:00:00) je admin , davno mrtvy, su pri plantnutej bombe posledni dvaja CT zivi, martin a erda. obaja idu B, ked zistia, ze tam nie je bomba, idu smer A, ale zatial co martin ide stale popod short na A, erda ujde na mid a nesnazi sa o defuz. martin umiera a bomba vybuchne, ziadny slay pre erdu. Po upozorneni admina tento odvrkne "nestarej se" a nasledne po upozorneni na taketo spravanie niekolko krat zopakuje, ze "nestoji o moje kecy".

Za stavu 36-42 (čas po 97:45:00) nastava identicka situacia. admin , je mrtvy, ma teda dost casu sledovat situaciu, v ktorej pri plantnutej bombe ostavaju dvaja CT, zatial co wag umiera pri pokuse ist na defuz, erda jednoducho nejde a po vybuchu bomby opät ziadny slay.

Za stavu 43-48 (čas okolo 116:00:00) opäť rovnaká situácia, admin , mrtvy, pri plante dvaja poslední živí CT, zatiaľ čo Kacenka umiera pri pokuse o defuz na Bcku, Wrc ostava bez zaujmu na Acku s awp, ziadny slay po vybuchu bomby, pricom sa na slay dotazuje aj spominana Kacenka rovnako potrestana za stavu 33-42, zial, bez odpovede.

2. Dôkaz
Dokaz v deme: http://hltv.fakaheda.eu/20658-180316193 ... t2.dem.zip
Dátum a čas: 16. 3. 21:08 mapa de_dust2
Časy jednotlivých situácií sú uvedené v bode 1.

Vopred ďakujem.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Staznost na admina , server ^Dust2 Only #4

od Rumcajz » 16 bře 2018, 23:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Staznost na admina , server ^Dust2 Only #4

Příspěvekod Seweee » 17 bře 2018, 00:24

Jedineho, ceho dosahnes je to, ze tam zadny admin nebude chtit chodit, jelikoz se ho takovy smoula jako Ty bude snazit za kazdou cenu nachytat a hledat sebemensi chybicku ;) Pak si tam plakej :

2018-03-16 22:04:41 vypatlani kemperi uz ma to prestava bavit s dblkami hrat bez admina. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

K tomu, jak Ti odepisuju reknu jen to, ze to neni poprve, co se staras do moji prace, na coz fakt nejsem zvedavy a nebavis me.

2018-03-16 21:08:39 erda podruhe. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:07:45 ok tak si pockam na tvoje na fore. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:07:15 pripominat ti robotu nie su kecy to si odpust. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:06:43 spravaj sa milacik. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:06:26 bodka erda je tvoj oblubenec ci co. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Jen dnesek, nasel bych i predesle situace, ale za to mi nestojis.

K erdovi, ten dostal upozorneni :

2018-03-16 21:08:39 (Team) chod ten defus erda. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Po druhe jsem ho videl, ze sel misto na B na A, nebo naopak, uz si to nepamatuju. Nevim proc bych ho mel trestat za to, ze nesel neumyslne na spravny plant? Navic jsem celou situaci nevidel, jelikoz jsem neco resil na Steamu, tak nevim proc bych jej mel trestat za neco, co poradne nevidim. Kacenka dostala slay, jelikoz umyslne, bez jakekoliv snahy jit defus kempila.

Hrace Wrc. jsem upozornil do posty. Co dal tam mas? Stahni i rok stara dema a stourej klidne, kdyz Te to bavi, pak se nediv ze tam zadny admin nechodi, aby se prehadoval s takovyma jako jsi Ty.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod useless » 17 bře 2018, 02:15 VIP

1. Erda nemel dostatek casu na stihnuti defuse, ani kdyby se pretrhnul, nevidim duvod ho trestat za to, ze spatne tipnul bomboviste.
  2. Vicemene totez, zase nemel sanci stihnout kvuli spantemu rozhodnuti, tak se aspon snazi nadelat co nejvic poskozeni muze.
  3. Tady hrac Wrc mel byt potrestan, ale admin zvolil jiny, mirnejsi zpusob, o tom ti uz psal. Navic se nic tak hrozneho nestalo.
Na tvem miste bych se zacal starat o to, aby jsi ty sam plnil cil kazde hry - bavil se. Admin nema oci vsude a nekdy proste trva ve slay menu najit danou osobu.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod StaryVlkOponent » 17 bře 2018, 12:52

Seweee píše:2018-03-16 22:04:41 vypatlani kemperi uz ma to prestava bavit s dblkami hrat bez admina. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Vlastne je super, ze si to sem dal. Len to dokazuje jedno - ked tam nie su admini, hlavne T si robia, co chcu a neplnia ucel hry. Ked je tam admin, tak je to rovnako. Tak potom naco tam chodite? Resp. adminovanie tam potom nema ziadny zmysel, ked medzi hrou s adminou a bez nie je ziadny rozdiel v zmysle plnenia cielov hry.

Seweee píše:K tomu, jak Ti odepisuju reknu jen to, ze to neni poprve, co se staras do moji prace, na coz fakt nejsem zvedavy a nebavis me.
2018-03-16 21:08:39 erda podruhe. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:07:45 ok tak si pockam na tvoje na fore. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:07:15 pripominat ti robotu nie su kecy to si odpust. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:06:43 spravaj sa milacik. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2
2018-03-16 21:06:26 bodka erda je tvoj oblubenec ci co. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Toto je v poriadku. Jednoducho si len zdokladoval to, co tvrdim v ziadosti hore. Bol si upozorneny na neplnenie si svojich povinnosti, na ktore si mal dostatok casu a bol si tiez upozorneny, ze pokial sa to bude opakovat, pojdem s tym na forum. Nevidim tam z mojej strany nic zle. Slusne som ta upozornil, na rozdiel od tvojich nestaraj sa a nezaujimaju ma kecy, atd.

Seweee píše:Jen dnesek, nasel bych i predesle situace, ale za to mi nestojis.

Super, ze si spomenul aj toto. Rad by som sa totiz vratil aj k prechadzajucemu bodu spred par dni, kedy sme spolu hrali a nastala ta ista situacia, teda kemper stal na mieste a nemal zaujem o hru, a ja som ti do spravy ako hrajucemu hracovi napisal, ze kempi tam a tam. Miesto slayu toho hraca si mi odpisal, ze nemam posielat spravy druhym hracom o inych hracoch. (kde si tvrdil, ze to je udajne take pravidlo, problem je, ze ziadne take pravidlo nikde neexistuje.)

Seweee píše:K erdovi, ten dostal upozorneni :
2018-03-16 21:08:39 (Team) chod ten defus erda. Gamesites.cz ^Dust2 Only #4 de_dust2

Ak erda dostal upozornenie a potom nesiel defuz opakovane, tak sa nemame o com bavit. Ledaze by to bol ozaj tvoj milacik a ma teda vyhodu z hry kvoli tebe.

Seweee píše:Kacenka dostala slay, jelikoz umyslne, bez jakekoliv snahy jit defus kempila.

Nie je pravda. Kacenka tiez sla A, ked bol plant B, takze si rovnako len zle zvolila, a kempit zacala az v poslednych sekundach, cize rovnako, ako ked erda usiel na mid. V tom spravani nie je absolutne ziadny rozdiel.

Seweee píše:Hrace Wrc. jsem upozornil do posty. Co dal tam mas? Stahni i rok stara dema a stourej klidne, kdyz Te to bavi, pak se nediv ze tam zadny admin nechodi, aby se prehadoval s takovyma jako jsi Ty.

Kacenku si upozornil do posty pred slayom? Aky je rozdiel medzi Kacenkou a Wrc v tych hrach? Kacenka kempila par sekund pred koncom, asi chcela uchovat zbran, wrc sa z toho acka ani len nepohol a celu hru nemal zaujem ziadny o bombu na B. Cize rekapitulacia, Kacenka slay dostala okamzite bez upozornenia a wrc bol za dlhodoby kemp iba upozorneny do spravy.
Necuduj sa, ze ked roznych hracov posudzujes rozne, ze mas potom negativne reakcie na svoju pracu. Asi to teda nerobis dobre a spravodlivo.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod StaryVlkOponent » 17 bře 2018, 12:58

useless píše:
  1. Erda nemel dostatek casu na stihnuti defuse, ani kdyby se pretrhnul, nevidim duvod ho trestat za to, ze spatne tipnul bomboviste.
  2. Vicemene totez, zase nemel sanci stihnout kvuli spantemu rozhodnuti, tak se aspon snazi nadelat co nejvic poskozeni muze.
  3. Tady hrac Wrc mel byt potrestan, ale admin zvolil jiny, mirnejsi zpusob, o tom ti uz psal. Navic se nic tak hrozneho nestalo.
Na tvem miste bych se zacal starat o to, aby jsi ty sam plnil cil kazde hry - bavil se. Admin nema oci vsude a nekdy proste trva ve slay menu najit danou osobu.

Zopakujme si.
3) Je povinnost plnit cíl mapy (plant, defuse ...)
erda ciel mapy nesplnil a to opakovane. Spytaj sa na plnenie cielov mapy admina jysiho, vysvetli ti to.

Alebo poviem to inak. Na zaklade tvojho odporucenia si teda nabuduce zvolim opacne bombovisko, pridem tam a kedze tym padom nebudem stihat, som zvedavy, ci nedostanem slay. A sviste ho tam balili do folie, vsak ano.

K poslednej vete, preco mna hned vsetci zdravia vo velkom, ked tam pridem, hoci som lamka a 100 hrac od konca? Spytaj sa ludi, co tam chodia, ze ked hraju so mnou, je tam ovela väcsia zabava a nielen suche hranie. Dohadujeme sa, dropujem im zbrane, minule sa nam so vsetkym vypätim podarilo otocit z 35-47 na 50-49 a zabava to bola naramna, Potom tam ale pridu takito a tu hru celu kazia a nervuju ludi. 4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům! Potom pridu admini a nenapravia to. 4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům! Tak ako sa potom ma clovek bavit?
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 17 bře 2018, 14:09

Ty jsi hvezda serveru, ja vlastne zapomnel. Jsem rad, ze jsi mi to pripomnel, smoula jako Ty ani nepozna admina a jeste mu radi pres postu, a pise mu kde jsou enemy :) Ja Te na to upozornil, ze se to nesmi, pricemz jsi zase zacal kopat kolem sebe, ze to neni v pravidlech zakazano. Ja Ti napsal, ze razeni kde kdo je je proste zakazane, treba jako razeni pres TSko, nepochopil jsi. Ono to v pravidlech byt vypsano nemusi, ale je to logicke, coz Ty ale nepochopis :) Ty si myslis, ze vis vse nejlip, ale opak je pravdou. Akorat tady pises dalsi lzi, ze admini neresi, kdyz T neplantujou atd., dalsi z Tvych pokusu akorat pospinit adminy.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod useless » 17 bře 2018, 14:54 VIP

Erda ale nevedel, na ktery ma jit. Nerikam, ze konal 100% v souladu s pravidly, rikam ti, ze v tomto pripade nebyl duvod ho za to okamzite trestat. V obou pripadech nemel jak vedet kde bomba je, ale presto se o plneni sve mise snazil. Ze se rozhodnes jit na opacny site je neco uplne jineho.

Navic se tu ohanis se tu pravidly, a pritom je sam porusujes. Razeni do posty je zakazano, spolecne s razenim na ts, skype apod. Dokonce se to muze brat jako WH. Na druhou stranu, davat info zatimco jsi nazivu je naprosto v poradku a nemala cast hracu to oceni, predevsim v dobe kdy nevedi co se deje.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod StaryVlkOponent » 17 bře 2018, 15:29

useless píše:Erda ale nevedel, na ktery ma jit. Nerikam, ze konal 100% v souladu s pravidly, rikam ti, ze v tomto pripade nebyl duvod ho za to okamzite trestat.

Nehovorim okamzite. Ale urcite ano pri opakovani. A co sa tyka situacie, pravdepodobne si nerozumieme. Erda v prvej situacii na B zbadal, ze je zle a potom siel schvalne na mid a zostal tam, hoci v tej chvili dobre vedel, ze bomba je na Acku. Tak, ako jeho spoluhrac, ktory v rovnakom case na to Acko siel a zomrel tam. Ved to je ucel hry, ma ist defuz a T na to cakaju, aby ho mohliz zabit :-) A on to nespravil. Z B siel namiesto na A ucelovo kempit na mid. Je irelevantne, ci by stihol defuz alebo nie.

useless píše: Razeni do posty je zakazano, spolecne s razenim na ts, skype apod. Dokonce se to muze brat jako WH. Na druhou stranu, davat info zatimco jsi nazivu je naprosto v poradku a nemala cast hracu to oceni, predevsim v dobe kdy nevedi co se deje.

Neviem, co je TS, Skype ani neviem, ze este existuje, ved to sa pouzivalo pred 20 rokmi preboha :-) Radenie do spravy nie je nikde zakazane, a ak je, tak prosim o dokaz. Ja poznam len toto a nikdy som ziadne podobne pravidlo nevidel. Ked pises, ze to mozes povazovat za WH, nepovazujem to za spravne prirovnanie, kedze zatial co pri WH vsetko vidi a moze sa pripravit, pri sprave len zistis informacie, ktore ti nepomozu zastrelit protivnika, ale napriklad ti naopak pomozu, aby si ako erda neutekal na opacnu stranu mapy pri plante. Ved to by si potom mohol za WH povazovat aj ciselka, co pri hite ukazuje VIPkarom LOL a to je o dost podstatnejsia info, ako ked ti niekto napise do spravy "plant B".

https://www.gamesites.cz/server/568-dust2-only-4
PRAVIDLA SERVERU
1) Je zakázáno používat Cheaty na serveru!
2) Je zakázáno používat scripty (recoil, bhop ...)
3) Je povinnost plnit cíl mapy (plant, defuse ...)
4) Je zakázáno jakkoli kazit hru spoluhráčům!
5) Je zakázáno nadávat komukoli na serveru!
6) Je zakázáno kempovat delší dobu!
7) Je zakázáno na serveru dělat reklamu!
8) Je zakázáno spamování ve hře!
9) Je zakázáno vydávat se za admina!
10) Je zakázáno lézt do nesmyslných textur!
11) Je zakázáno využívat chyb ve hře!
12) Je povoleno užívat si hru a bavit se :)

Za druhe, ak to je zakazane a nie je to nikde uvedene, musite uznat, ze je to somarina, ako sa to ma niekto potom dozvediet. V tom pripade to prosim doplnte, napriklad do tychto pravidiel.

Za tretie. Skusam si napriklad predstavit situaciu, ze to hraju nejaki kamarati v garazi, kde maju 5 kompov a hraju vsetci vedla seba ako klan. Teraz si predstav, ze ten, co zomrie, im akoze nemoze nic povedat. Muhehe, ved to je puhy nezmysel :-) Nemal by si to ako dokazat a rovnako tak nerozumiem, ako pisanie sprav moze byt zakazane, ked to tiez nema admin ako skontrolovat...

useless píše: Navic se tu ohanis se tu pravidly, a pritom je sam porusujes.

Ak porusujem pravidla, si admin, dokaz a potrestaj ma. Ake jednoduche. Vyprosim si vsak, aby ste obaja adminovu necinnost zacali zvalovat na uplne ine veci tykajuce sa uzivatela. Zabudli ste, ze tema je o tom, ako si ciarka neplnil povinnost a ten len stale rozprava o mne, co robim ja a podobne, co je vo veci uplne irelevantne, preto uz na neho reagovat nebudem.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 17 bře 2018, 16:10

Ty mas fakt o kolecko min, jinak si to vysvetlit neumim :D Oba Ti tady vysvetlujeme, jak to s erdou bylo a Ty to porad nechapes. Napis treba Slewovi, ten Ti to vysvetli :) Sam jsi tady doznal, ze jsi mi radil do posty, tak co to tady meles o dukazech :D A pokud jsi nepochopil, HLSA uznal, ze jsem si povinnosti plnil, tak co na tom nechapes? Akorat se tady ze sebe snazis delat chytraka, pritom tomu absolutne nerozumis a nechapes, kdyz Ti to tady oba vysvetlujem.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod StaryVlkOponent » 17 bře 2018, 16:44

Seweee píše:Ty mas fakt o kolecko min, jinak si to vysvetlit neumim :D

Co ine by clovek od teba cakal, ine veci ako utocit na uzivatela nevies, ved to bolo aj predmetom staznosti.

Seweee píše:Oba Ti tady vysvetlujeme, jak to s erdou bylo a Ty to porad nechapes.

Nemas pravdu. Sam si tu napisal, ze si to nepamätas ergo ani si sa len neunuval pozriet si demo.

Dalej si argumentoval: Nevim proc bych ho mel trestat za to, ze nesel neumyslne na spravny plant?
Ale ja som nikde nereklamoval, ze nesiel na spravny plant. Ja stale tvrdim rovnako, ze uz ked sa vracal z toho nespravneho plantu, tak nesiel na spravny plant, ale usiel uplne inde. To znamena, ze potrestany mal byt za to, nie za to, ze predtym siel na opacnu strany.

useless zase pisal, ze V obou pripadech nemel jak vedet kde bomba je, ale presto se o plneni sve mise snazil - co je ale len ciastocna pravda, co sa snazim vysvetlit. Kacenka pri slayi taktiez isiel najskor na A po plante, cize sa tiez spociatku ciel snazil plnit. Potom ale zostal kempit cestou na CT spawne a uz nesiel dalej. Takisto erda najskor ciel plnil, ale ked potom sli z toho B a videl, ze tam na Acku dvaja po nich strielaju, tak sa rozhodol nezomriet v snahe o defuz, ale jednoducho siel na mid a v tej chvili ciel hry neplnil. Je to uplne rovnaky princip a praveze vy to nejdete pochopit.

Seweee píše:Sam jsi tady doznal, ze jsi mi radil do posty, tak co to tady meles o dukazech :D

Ja som sa priznal, ze som ti ako adminovi poslal postu, kde som upozornil na kempera. Bud ho zabijes, alebo das slay, aky rozdiel, princip vsak nebol kvoli tebe naplneny (zase). Inymi slovami povedane, k sprave, ktoru si dostal ako admin, si ma svojim nespravnym spravanim donutil ty sam.
Za druhe, ako som pisal predtym, ako tu ma bezny uzivatel vediet nejake pravidlo, ktore nikde neexistuje?

Seweee píše:A pokud jsi nepochopil, HLSA uznal, ze jsem si povinnosti plnil, tak co na tom nechapes?

Ked rozhodol, rozhodol. Upozornujem teba aj jeho ale na tento precedens, pretoze ho v buducnosti urcite vyuzijem, ako som uz pisal. Ty ako admin jednoducho nemozes uplatnovat pravidla rozne u roznych uzivatelov v identickych pripadoch. Takze kedze tu mam vyjadrenie HLSA, v budunosti sa tak budem spravat a budem sa nan odvolavat.

P.S.: Kedze tu viditelne popierate jasne porusenia pravidiel, tak zrejme dojde na tvoje slova, ktore si pisal ako prve. Doteraz som sa na fore objavoval iba sporadicky, male krivdy som pretrpel a napisal az vtedy, ked to uz naozaj presahovalo medze. Takze tymto spravanim si ma iba motivoval k tomu, aby som naopak viac energie venoval tomu, aby si tam bud zacal robit pracu, alebo tam nechodil. Velky brat ta vidi. Zavri si vlakno.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Seweee » 17 bře 2018, 17:02

Ja Ti svuj duvod, proc jsem nedal slay vysvetlil. Nevim, proc tady lzes, ze jsi me v poste pouze upozornil na kempera, to bylo v druhe zprave, ve ktere jsi psal - kde bol slay. V prvni jsmi mi jako mrtvy spoluhrac psal pozici enemy, tak alespon tady napis pravdu. Ja uz tady vic nenapisu.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod useless » 17 bře 2018, 20:27 VIP

Vse uz zde objasneno bylo. Admin ve 3. pripade mohl zvolit jiny trest, ale niceho zavazneho se nedopustil.
Chovej se k adminum tak, jak chces aby se chovali k tobe. A pamatuj, ze u trestu za neplneni cile hry vzdy zalezi na konkretni situaci.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy