• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]bleee / Fun server
Zdravím,
1. fun-server-bleeee-funny-ub-o0o-fun-server-t182390.html
Doteraz som bol trpezlivý ale jednoducho mi to nedá.. po 1. Zabanuje ma za wh ktoré nemám po 2. Jeho demo má určite len jedno,dva kolá.. (keď vôbec nejaké má) po 3. Žiadny dôkaz o tom , že mám wh som nevidel po 4. čakám už druhý deň na jeho alebo hocikoho iného o vyjadrenie(stále nič, mám čakať do Vianoc ?) .. To naozaj sa nenájde človek ktorý by sa vyjadril ku mojej žiadosti u UB ? po 5. Nieže len dostanem trvalý ban za niečo čo nemám, nikto nieje ochotný mi napísať či sa to vôbec rieši a to ma dosť mrzí, mňa ako človeka ktorý nikdy necheatoval to dosť štve.
Niečo som už urobiť musel nebaví ma čakať do Vianoc, pekný deň.
1. fun-server-bleeee-funny-ub-o0o-fun-server-t182390.html
Doteraz som bol trpezlivý ale jednoducho mi to nedá.. po 1. Zabanuje ma za wh ktoré nemám po 2. Jeho demo má určite len jedno,dva kolá.. (keď vôbec nejaké má) po 3. Žiadny dôkaz o tom , že mám wh som nevidel po 4. čakám už druhý deň na jeho alebo hocikoho iného o vyjadrenie(stále nič, mám čakať do Vianoc ?) .. To naozaj sa nenájde človek ktorý by sa vyjadril ku mojej žiadosti u UB ? po 5. Nieže len dostanem trvalý ban za niečo čo nemám, nikto nieje ochotný mi napísať či sa to vôbec rieši a to ma dosť mrzí, mňa ako človeka ktorý nikdy necheatoval to dosť štve.
Niečo som už urobiť musel nebaví ma čakať do Vianoc, pekný deň.
~FunnY|`[K]uB:o0o^ -> [Fun server #1]
Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.

Život ide veľmi rýchlo. Ak sa nezastavíš a nepozrieš
okolo seba, môžeš o to všetko prísť.
-
waRhorsE - Amatér
[Vyriešené]bleee / Fun server
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: bleee / Fun server
Admin bol samozrejme kontaktovaný, no pre jeho časové vyťaženie sa ešte do danej UB žiadosti nevyjadril. Až bude môcť, tak spoločne s tým dodá aj demo, ktoré bude následne posúdené...
Za oneskorenú reakciu k riešeniu žiadosti sa ospravedlňujeme a pokúsime sa, aby sa niečo podobné už neopakovalo
Sťažnosť oprávnená
Za oneskorenú reakciu k riešeniu žiadosti sa ospravedlňujeme a pokúsime sa, aby sa niečo podobné už neopakovalo

Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1