• Stránka 1 z 1
(Vyřešeno)UNBAN žiadosť
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: NoSwear
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: Jaroslav z Kosic
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:2210639
[=] Zabanovana IP: 147.229.217.48
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
- niesom VIP
- dostal som zrejme alebo zjavne BAN za Aimbot, to je všetko čo sa stalo, aimbot nemám, neidem to tu rozpisovať, je to smiešne, keby som bol aspoň vysoko nadpriemerný hráč alebo dačo
ale ani nehrám nejak extra dobre, ani som nemal sluchátka v danej hre, hral som na reproduktoroch, je to na smiech, admin má odohrané relatívne slušné hodiny a ani so svojim cheathunterom to nedotiahli do môjho unbanu, tak sa stretávame na fóre. Strácam tu čas na neschopnosti adminov, keďže keby radšej vykickoval tých čo mi dávajú friendly-fire len aby som nevyhral, lebo sú slabší a nedarí sa im vyhrať. Ja si uvedomujem, že to je hra a hrajú to mladší, ale aj pre mňa to je relax a parazitujú tam nejakí zasranci a ešte aj mi dá administrátor ban, tak ako to už potom až taký relax nie je. Gungame ma baví, preto tu som a tu píšem. Poprípade tu zavolajte admina čo chodí často na gungame1 a možno by potvrdil, že tam chodím už nejaký ten rok, dva, tri a dokážem vyhrať aj 5x za sebou ak sa darí. Ahojte. Jarda z Košíc
[=] Dostal jsi trest od admina: NoSwear
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: Jaroslav z Kosic
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:2210639
[=] Zabanovana IP: 147.229.217.48
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
- niesom VIP
- dostal som zrejme alebo zjavne BAN za Aimbot, to je všetko čo sa stalo, aimbot nemám, neidem to tu rozpisovať, je to smiešne, keby som bol aspoň vysoko nadpriemerný hráč alebo dačo

-
Conquix - Kolemjdoucí
(Vyřešeno)UNBAN žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN žiadosť
Ahoj,
Milý Jardo, tak kde začít tak asi tak.
Přišel jsem z práce že si dám sprchu, večeři a půjdu spát jenže jsem na chvíli zapnul steam, a hned jsem dostal info na možný cheat. Jelikož jsem admin tak jsem vyhověl a šel se podívat po chvilce hraní co jsem na tebe koukal, jsi se mě nezdál a tak jsem začal točit demo. Kde se odehrálo pár, (spíše více) divných situaci při kterých jsem tě uznal vinným a to vtom že jsi používal nepovolení program. Takže na základě mých zkušeností jsi dostal ban za Aimbot ale vtom jsem se spletl, protože to měl být ban za AB. Každopádně pokud jsi čistý a já jsem se spletl tak dostaneš omluvu a unban.
Do té doby vydrž bez spamovaní tohoto topicu, někdo kompetentní nebo mojí nadřízení sem pak hodí konečný verdikt.
Díky za strpení.
Zde přikládám DEMO.
Milý Jardo, tak kde začít tak asi tak.
Přišel jsem z práce že si dám sprchu, večeři a půjdu spát jenže jsem na chvíli zapnul steam, a hned jsem dostal info na možný cheat. Jelikož jsem admin tak jsem vyhověl a šel se podívat po chvilce hraní co jsem na tebe koukal, jsi se mě nezdál a tak jsem začal točit demo. Kde se odehrálo pár, (spíše více) divných situaci při kterých jsem tě uznal vinným a to vtom že jsi používal nepovolení program. Takže na základě mých zkušeností jsi dostal ban za Aimbot ale vtom jsem se spletl, protože to měl být ban za AB. Každopádně pokud jsi čistý a já jsem se spletl tak dostaneš omluvu a unban.
Do té doby vydrž bez spamovaní tohoto topicu, někdo kompetentní nebo mojí nadřízení sem pak hodí konečný verdikt.
Díky za strpení.
Zde přikládám DEMO.
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
Re: (Vyřešeno)UNBAN žiadosť
Ahoj,
Tak nakonec jsem se spletl, a udělil ti freeban takže se ti omlouvám.
Tak nakonec jsem se spletl, a udělil ti freeban takže se ti omlouvám.
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear

-
NooSwear - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1