• Stránka 1 z 1
[V]blazen/BB #1
1. Hráli jsme si s jejdou BB takové taktičky že se to nedá popsat. Pravidla BB moc neovládám, ale od toho tam mám jejdu. Očividně jsme nic proti pravidlům nedělali. Pak přišel Admin blazen a z ničeho nic jsem dostal slay (či jak sa to volá). Admina jsme se tam potom ptali jestli to udělal on nebo to byl bug. Mě bylo jasné že to udělal on grabem, ten pohyb znám, ale Admin NIKOMU neodpověděl. Já to fakt nerad používám, ale tento Admin je asi z marsu kde jsou marťani a nerozumí česky, nebo si chtěl zvýšit Ego.
2. Důkaz nemám, protože na BB dema netočím a chtěl jsem si v klidu zahrát.
Adminovo rozhodnutí považuji za nerozmyšlené a unáhlené.
2. Důkaz nemám, protože na BB dema netočím a chtěl jsem si v klidu zahrát.
Adminovo rozhodnutí považuji za nerozmyšlené a unáhlené.
Život je hořký, Garlinovi dík
.
Jak řešit stížnost na Adminy

-
BOTka - Kazatelův učeň
[V]blazen/BB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: blazen/BB #1
Zdravím všechny,
Hráli jsme, jak tu psal BOT-ka BaseBulder 1. Za CT jsme si postavili base (přístupnou) a po půl kole admin hráče BOT grabnul. Nevěděli jsme co se děje, chtěl jsem se zeptat admina na serveru psal jsem mu slušne bez spamu, ale odpovědi jsem se nedočkal --> admin aktivně hrál. Řekl jsem že to stižností řešit nechci, ale když už to BOT-ka sem dal tak aspon se dozvímě vysvětlení, které jsem se v danou chvili nedozvěděli at už když admin neměl čas nebo něco řešil to beru. Věřím že se stížnost vyřeší v klidu a na jaké straně byla chyba tak se za mě určitě omluvíme.
děkuji. jejda
Hráli jsme, jak tu psal BOT-ka BaseBulder 1. Za CT jsme si postavili base (přístupnou) a po půl kole admin hráče BOT grabnul. Nevěděli jsme co se děje, chtěl jsem se zeptat admina na serveru psal jsem mu slušne bez spamu, ale odpovědi jsem se nedočkal --> admin aktivně hrál. Řekl jsem že to stižností řešit nechci, ale když už to BOT-ka sem dal tak aspon se dozvímě vysvětlení, které jsem se v danou chvili nedozvěděli at už když admin neměl čas nebo něco řešil to beru. Věřím že se stížnost vyřeší v klidu a na jaké straně byla chyba tak se za mě určitě omluvíme.
děkuji. jejda
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Dobrý večír,
boli ste obaja v stavbe, ktorá je pre len jedného hráča. Základ stavby bol na meno jejda, z tohto dôvodu si dostal slay Ty, nie on. Berte to ako skúsenosť, po ktorej sa budete podobným prehreškom vyvarovať.
Ďakujem za vaše slušné vyjadrenie bez hanlivých výrazov, ktoré sa obzvlášť na BB často nevidí.
boli ste obaja v stavbe, ktorá je pre len jedného hráča. Základ stavby bol na meno jejda, z tohto dôvodu si dostal slay Ty, nie on. Berte to ako skúsenosť, po ktorej sa budete podobným prehreškom vyvarovať.
Ďakujem za vaše slušné vyjadrenie bez hanlivých výrazov, ktoré sa obzvlášť na BB často nevidí.
Mahátma Gándhí
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
Buďte zmenou, ktorú chcete vidieť vo svete.
-
blazenmw - CS 1.6 Admin
Vysvětlení od admina máš, snad si z toho vemete ponaučení.
Pokládám za vyřešené.
Pokládám za vyřešené.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]blazen/BB #1
Tak v tom případě se ti omlouváme a ponaučení si z toho vememe. My nejsme takový tip lidí co nadávají kvůli jejich blbosti
.

Život je hořký, Garlinovi dík
.

-
BOTka - Kazatelův učeň
Re: [V]blazen/BB #1
Jak shrnul věrný kamarád je vyřešeno ponaučení si bereme nevidím další důvod spamování tohoto příspěvku tak jeste jednou díky a čau.
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
• Stránka 1 z 1