• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] žádost o práva
Ahoj, rád by jsem požádal o admin práva na serveru Capture flag 1
Nick v hre : Chaos
Nick na fóre : Chaos
Profil na fóre : Chaossu42422.html
Věk : 23
Steam nick : Spurocek
HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=124327
Bany, prohřešky: Za tu dobu co hraju csko jsem určitě pár banů dostal. Ať už to byl kemp na spawnu s awp, nebo nějáké nadávky, popřípadě textury. Ale to jsem byl ještě non steam hráč, který hrál jen pro zabití času a neznal pořádně ani pravidla. Steam mám necelý rok a ban jsem dostal snad jen na kotelně od hráče kterému jsme zabrali gather server
Jinak snad nic co by stálo za řeč.
Něco o mě : Zdravím, jmenuji se Tomáš. Je mi 23 let. Mám maturitu z AJ a Francouštiny. Momentálně čekáme s manželkou dítě a tak budu muset trávit víc času doma, tudíš za počítačem
Jako záliby beru: prokouřený čas s kamarády
hraní počítačových her, lenošení u televize s manželkou, skateboarding a basketbal.
Proč by jsem chtěl být adminem na gamesites.cz? : Capture the flag 1 je můj domovský server a chtěl bych se starat o jeho plynulý chod. Kickování afk hráču, slapování kemperů, udržování nadávek na nulové úrovni atd. Tímto hlídáním příjemného prostředí na serveru bych chtěl dosáhnout zvětšení návštěvnosti na serveru která je od posledního upgradu serveru (mapy, skiny) na sestupné tendenci. V neposlední řadě také banovat cheating (bohužel mám téměř nulové znalosti amx, ale jsem učenlivý).
Předem děkuji za přečtení a odpověď na mou žádost. Pokud by jste chtěli jakékoliv doplňující informace neváhejte mě kontaktovat. (Nejlépe na steamu)
Nick v hre : Chaos
Nick na fóre : Chaos
Profil na fóre : Chaossu42422.html
Věk : 23
Steam nick : Spurocek
HLSTATS : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=124327
Bany, prohřešky: Za tu dobu co hraju csko jsem určitě pár banů dostal. Ať už to byl kemp na spawnu s awp, nebo nějáké nadávky, popřípadě textury. Ale to jsem byl ještě non steam hráč, který hrál jen pro zabití času a neznal pořádně ani pravidla. Steam mám necelý rok a ban jsem dostal snad jen na kotelně od hráče kterému jsme zabrali gather server

Něco o mě : Zdravím, jmenuji se Tomáš. Je mi 23 let. Mám maturitu z AJ a Francouštiny. Momentálně čekáme s manželkou dítě a tak budu muset trávit víc času doma, tudíš za počítačem

Proč by jsem chtěl být adminem na gamesites.cz? : Capture the flag 1 je můj domovský server a chtěl bych se starat o jeho plynulý chod. Kickování afk hráču, slapování kemperů, udržování nadávek na nulové úrovni atd. Tímto hlídáním příjemného prostředí na serveru bych chtěl dosáhnout zvětšení návštěvnosti na serveru která je od posledního upgradu serveru (mapy, skiny) na sestupné tendenci. V neposlední řadě také banovat cheating (bohužel mám téměř nulové znalosti amx, ale jsem učenlivý).
Předem děkuji za přečtení a odpověď na mou žádost. Pokud by jste chtěli jakékoliv doplňující informace neváhejte mě kontaktovat. (Nejlépe na steamu)
- Chaoss
- Kolemjdoucí
[Zamietnute] žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o práva
Dodaj sem StemID a tiez aj spravny link na Hlstats.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
Re: žádost o práva
Dostali sa ku mne informacie o tom ze si nedavno cheatoval a bol si parmanetne aj zabanovany prave na CTF.. Nasledne si si kupil hned aj UB. Po tomto skusas ziadat aj o prava? Ne nic take.
Zamietnute.
Zamietnute.
admin since 15.7.2013
Bývalý HLSA
Bývalý HLSA
-
FALLEN - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1