• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Mik lag
Čauky mňauky..
Nemůžu zastihnout supporta na Ts, tak hold to budu řešit zde.
Stalo se to, že jsem se jednoho krásného dne probudil, zapl CSko a najednou jsem měl jiné rozlišení. Nevím proč, prostě tak. Neřešil jsem to a dal jsem si to staré, ale od té doby na mě furt někdo nadává, že mi prý laguje mik, přičemž na Tsku mi nelaguje. Dovnímám se, že za to může ta záhadná změna rozlišení, asi se mi tam něco změnilo a já nevím co
btw: před chvílí jsem zjistil, že mi ty ms (co se ukazují za fps, když napíšu net_graph 3) lítají od 3 do 6, ale dřív byly vždy na nule.
Asi to může být tím, mohl bych poprosit o radu, jak to opravit? Gůgloval jsem, ale strýček neporadil. Ani ty tutoriály na fóru.
Děkuji za přečtení mého srdcervoucího románu a věřím, že mi někdo pomůže při opravách
Nemůžu zastihnout supporta na Ts, tak hold to budu řešit zde.
Stalo se to, že jsem se jednoho krásného dne probudil, zapl CSko a najednou jsem měl jiné rozlišení. Nevím proč, prostě tak. Neřešil jsem to a dal jsem si to staré, ale od té doby na mě furt někdo nadává, že mi prý laguje mik, přičemž na Tsku mi nelaguje. Dovnímám se, že za to může ta záhadná změna rozlišení, asi se mi tam něco změnilo a já nevím co

btw: před chvílí jsem zjistil, že mi ty ms (co se ukazují za fps, když napíšu net_graph 3) lítají od 3 do 6, ale dřív byly vždy na nule.
Asi to může být tím, mohl bych poprosit o radu, jak to opravit? Gůgloval jsem, ale strýček neporadil. Ani ty tutoriály na fóru.
Děkuji za přečtení mého srdcervoucího románu a věřím, že mi někdo pomůže při opravách

-
Smokeyy - Spamerův sluha
[vyřešeno] Mik lag
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mik lag
Neeee, to určitě ne. Vždy vše řádně vypínám, než vypnu pc 

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Zkus následující:
- Na hlavním panelu pravým klikni na ikonu bílého reproduktoru > vyber Zařízení pro záznam.
- Otevře se ti okno, v něm se ujisti, že mik je nastaven jako výchozí.
- Pak na mikrofon klikni pravým > Vlastnosti.
- Nastav ho viz obrázek.
- Pokud v nastavení nic takové nemáš, zkus se řídit podle obrázku2 (políčko v červeném rámečku odškrtneš) nebo obrázku3.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Zkusil jsem to (podle prvního obrázku) a nikdo si na lagy nestěžoval, takže asi v pohodě, vyřešeno.
Díky moc za pomoc
Díky moc za pomoc

sles píše:Za malo

-
Smokeyy - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1