I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Maxipes

Příspěvekod Veenom » 23 bře 2018, 17:44

Dobrý den,
Tak jsem tu zas, tentokrát jsem dostal ban 23.3 2018.
Hrál jsem ráno JB 1 asi 20 minut a pak jsem se odpojil, když jsem se znova připojil večer zjistil jsem že jsem dostal permanentní ban do chatu od Maxipes.
Takže bych rád věděl proč mám ban za nevhodné chování a za co jsem ho dostal, když jsem s adminem Maxipes nehrál ?
A ještě chci vědět proč tam je napsané "opakovaně nevhodné chování", když jsem dneska byl na počítači po prvé za celý týden ?
A začněte se ke mně chovat spravedlivě, protože už vás mám plný zuby, jak mě pořád banujete.
Jsem na serveru 20 minut a už mám permu do chatu, ani upozornění nedostanu nic rovnou mi hodíte permu a důvod mi neřeknete ani neřeknete co dělám špatně.
Pokud na mě budete pořád zakomplexovaný, tak já se budu chovat ještě hůř než teď a budu kazit hru úplně každýmu a požkozovat GS jak nejvíc to jde !
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Maxipes

od Rumcajz » 23 bře 2018, 17:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maxipes

Příspěvekod Maxipes » 23 bře 2018, 18:21

Veenom píše:požkozovat GS

Clovece, z tebe jde uplne strach. Nejvetsi z te tve cestiny asi.

Veenom píše:ani upozornění nedostanu nic rovnou mi hodíte permu

Upozorneni jsi dostal uz nekolik, vcetne permanentich banu, cimz ses i vychloubal. Tak tu nedelej nevinneho. Ban jsi dostal za urazky clenu GS, nicmene jsi na sebe upozornil tou svou bugovackou rano na serveru.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 bře 2018, 18:28

Veenom píše:já se budu chovat ještě hůř než teď a budu kazit hru úplně každýmu a požkozovat GS jak nejvíc to jde !

Tak to abych tomu předešel ne? Pro začátek třeba permu na all servery a odebrání VIP.
Jsem zvědav, zda jsi chlap a i teď dodržíš slovo nebo se ti kulky scvrknou dovnitř a s pláčem začneš psát omluvy a sliby že se to opakovat nebude. Pak by s tím možná ještě šlo něco udělat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Veenom » 23 bře 2018, 19:12

Já jsem přišel podat stížnost, protože nevím za co jsem dostal ban a ty mně tu začneš vyhrožovat ?
Awee tobě se omlouvat ani tě o něco prosit nebudu, protože ty si mně začel nadávat kvůli tomu že jsem se tě zeptal jestli admin může nadávat a ty si mi dál ban a řekl že jsem kokot co píše kokotské zprávy a neustále mi nadáváš do šulinů a čůráků, takže se nediv že píšu že Awee je čůrák, když se tak chováš.
Ráčí budu chlap než abych prosil o pomoc člověka který strávil 20 000 hodin za kompem a hrál si na největšího frajera a když mu někdo něco řekne, tak ho nazve šulinem a začne mu vyhrožovat permou a taky nechápu proč se k tehle stížnosti vůbec vyjadruješ.
Chtěl jsem po Maxipes aby mi vysvětlí zaco jsem dostal ban vysvětlení jsem dostal, takže už vím za co ten ban byl.
To se ráčí omluvím i Polandovi než Aweemu, protože se nebudu omlouvat člověkovi, který mi začel ako první nadávat.
Jediný za co se omlouvám je to že jsem lezl na txt, ale za to že jsem napsal o Aweem že je čurák za to se omlouvat nebudu.
A jak jsem napsal že budu kazit hru úplně každemu, tak to ruším. Budu kazit hru těm co mi budou nadávat. A pokud mi chceš zrušit všechny VIP, tak mi vrať za ně prachy :)
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Příspěvekod Veenom » 23 bře 2018, 22:47

Když si mi zrušil ty VIP, tak chci zpátky peníze :evil:
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 23 bře 2018, 23:06 VIP

Možnost se omluvit jsi měl, učinit nehodláš, vyhrožuješ nám, tak není co řešit.
Pokud budeš psát ještě nějaké hlouposti, dostaneš permu i na web a na TS, ať je ta šikana pořádná.

VIP máme možnost odebrat za nevhodné chování či vyhrožování, že nám zničíš náš milovaný portál.

Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Maxipes

Příspěvekod Veenom » 23 bře 2018, 23:41

Kdyby Awee povedal že když se omluvím, tak to bude v pořádku, jenže on mě provokoval a napsal: "Jsem zvjedav, zda si chlap a i teď dodržíš slovo nebo se ti kulky scvrknou dovnitř a s pláčem začneš psát omluvy a sliby že se to opakovat nebude"
A já nebudu prosit na kolena s pláčem psát omluvné zprávy. Ale mohu se omluvit za všechno krom toho jak jsem nazval Aweeho.
Za výhružné zprávy se omlouvám.
Za poškozování se též omlouvám.
A ostatním slušným hráčům kazit hru nebudu.
A omlouvám se že jsem plejtval vaším časem pane Maxipes a Izmaeli.
Snad to stačí ...
Venom
Veenom
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy