• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Přihláška na Akademika
Nick ve hře: Osku958
Nick na fóru: osku666
Odkaz na profil: nevím jak dat link (nevyznám se )
Věk: 14
Máte/Nemáte originální hru: Ne nemám, ale brzy dokoupím.(schaním ale nedaří se ale snat se podaří
)
Sekce, kde chcete akademika: Survival
Proč chci akademika: no chtěl bych být akademik proto že chci pomoci lidem kteří mají potíže a ostatní admini to moc neřeší
a proto chci pomáhat když třeba mé obtěžujou hráči v mé rezidenci v full dia brnění házeli na mě lektvary otravy a ostatní věci co dokážou ubrat hp v rezidenci a nikdo to neřešil a takové lidi nikdo neřeší.chci chodit na server bez cheateru a hackeru nejvíce lidi využívají bug s blokem ,2x sem ho využil ale jen když to bylo naléhavé
moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár nebo 6 banů za 3 roky co tu hraji,nadávky to je asi všechno
Byl jsem už MC akademik zde na GS?: Ne
Nick na fóru: osku666
Odkaz na profil: nevím jak dat link (nevyznám se )
Věk: 14
Máte/Nemáte originální hru: Ne nemám, ale brzy dokoupím.(schaním ale nedaří se ale snat se podaří

Sekce, kde chcete akademika: Survival
Proč chci akademika: no chtěl bych být akademik proto že chci pomoci lidem kteří mají potíže a ostatní admini to moc neřeší

moje prohřešky na GS nebo jinde: Pár nebo 6 banů za 3 roky co tu hraji,nadávky to je asi všechno

Byl jsem už MC akademik zde na GS?: Ne

Legenda Osku bez mo"s"ku
"Best in Covid" -Andrej Babiš
"Best in Covid" -Andrej Babiš
-
osku666 - Zkušený
[Zamítnuto] Přihláška na Akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška na Akademika
2x ban za opakované nadávky, takhle by to nešlo. Dva týdny na nápravu, pak se uvidí. Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1