• Stránka 1 z 1
Evip problém jb 8
Nick: Rinnegan
stalo se to asi před rokem kdy jsem měl Evip na jb 8 na svém starém pc, poté se mi pc rozbil a dostal jsem novej, hned jsem si opět nainstaloval cs a při připojení na jb 8 mi to nabídlo. Že pokud zadám svůj E-mail tak mi to vrátí Evip zpět. Pár týdnů nato mi rodiče nechali přeinstalovat počítač takže jsem vše instaloval znovu. Ale při opětovném připojení už mi to tentokrát tu možnost nenabídlo. Někdo mi řekl že skoušel napsat svůj kod na moje jméno a tam mu to prý psalo že tento hráč má Evip. Bohužel na E-mailu tento kod nemam...
stalo se to asi před rokem kdy jsem měl Evip na jb 8 na svém starém pc, poté se mi pc rozbil a dostal jsem novej, hned jsem si opět nainstaloval cs a při připojení na jb 8 mi to nabídlo. Že pokud zadám svůj E-mail tak mi to vrátí Evip zpět. Pár týdnů nato mi rodiče nechali přeinstalovat počítač takže jsem vše instaloval znovu. Ale při opětovném připojení už mi to tentokrát tu možnost nenabídlo. Někdo mi řekl že skoušel napsat svůj kod na moje jméno a tam mu to prý psalo že tento hráč má Evip. Bohužel na E-mailu tento kod nemam...
- ada5cz
- Kolemjdoucí
Evip problém jb 8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Evip problém jb 8
musis zopakovat postup z VIP mailu, nie evip. Cize daj /aktivator na servery a tam zadaj VIP kod
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
bohužel jak jsem řekl ten kod už v mailu nemam ale jinak diky
- ada5cz
- Kolemjdoucí
no bez toho kodu sa nikam nepohneme. ak ho nemas, tak ti nemame ako pomoct.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
a co kdybych si koupil jen to Vip? myslíte že by to pak šlo?
- ada5cz
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1