• Stránka 1 z 1
Problem z spravcom uloh.
čaute, mám menší problem z spravcom uloh...
Zapnem spravcu uloh, chcem vypnut cez to nejaky program napr. CSko... Ale nejde mi to vôbec kedysi mi to písalo ukončit ulohu ale teraz mi v rohu píše "služby"... Neviem čo sa stym stalo... Prosím o nejake radi najlepšie by bolo ak by mi to niekto urobil cez Teamviewer... Kedze mi nejde vypnut ziaden program cez spravcu tak mi nejde ani zapnut csko.... :/ Prosím niekto mi stym pomozte
Zapnem spravcu uloh, chcem vypnut cez to nejaky program napr. CSko... Ale nejde mi to vôbec kedysi mi to písalo ukončit ulohu ale teraz mi v rohu píše "služby"... Neviem čo sa stym stalo... Prosím o nejake radi najlepšie by bolo ak by mi to niekto urobil cez Teamviewer... Kedze mi nejde vypnut ziaden program cez spravcu tak mi nejde ani zapnut csko.... :/ Prosím niekto mi stym pomozte

-
Attack692 - Kolemjdoucí
Problem z spravcom uloh.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Problem z spravcom uloh.
Tak pomôže mi už stým niekto..?
-
Attack692 - Kolemjdoucí
Attack692 píše:Tak pomôže mi už stým niekto..?
Pomohlo by kdyby jsme věděli jaký máš operační systém. Vůbec by nebyl na škodu ani screen problému či lépe popsaný problém.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
Ahoj , jak zapneš správcu uloh tak hore máš také ako keby "časti správcu" prepni si to na aplikácie
jestli máš win7

-
Liam - Pokročilý
mám win 7, liam prosim pridaj si ma na steame: ekrembermek a urobis mi to cez TV? Pretoze ja tam nič nevidim 

-
Attack692 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1