[Zamítnuto] Akademik WaLLi^ | Sniper War #2

Příspěvekod WaLLii » 29 bře 2018, 11:26

Nick ve hře: WaLLi^
Nick na fóru: WaLLii
Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/wallii-u60645.html
Věk: 13, na SID mám viac žiadosti, priznávam že som klamal a chcem aby sa to už nestalo, poučil som sa.
Steam ID: STEAM_0:0:95446699
Sekce, kde chcete akademika: Sniper War #2
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=58998

Proč chci akademika: Chcem zabrániť cheaterom na servery, pomáhať hráčom a nahlasovať tých ktorý porušujú pravidlá.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ak viem, žiadny ban nemám.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, za neaktivitu pretože som nemal ntb, aktuálne mám nový.

+Niečo o mne: Dobrý deň, moje meno je Dávid herné meno po novom je WaLLi^, bývam na východnom Slovensku v malej dedinke Šarišské Dravce. Chodím na základnu školu. Rád športujem a hrajem hry na pc. Rád pomôžem ak viem ja sám. Rád sa zúčastňujem hocijakých súťaži už hoci o skin na CS:GO alebo hry. Som zábavny typ. Som človek, ktorý vie zachovať chladnú hlavu v situáciach keď sa niečo rieši, alebo riešia mňa. Mám rád futbal a hry na PC. Mám 13 rokov a žiadám si u Vás opäť o Akademika! ;)

Bol som zamietnutý viac krát aj tu, za klamanie a raz prijatý ale vyhodený za neaktivitu.

Ďakujem, s pozdravom WaLLi^ !
WaLLii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Akademik WaLLi^ | Sniper War #2

od Rumcajz » 29 bře 2018, 11:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademik WaLLi^ | Sniper War #2

Příspěvekod Tommy58 » 29 bře 2018, 11:57 VIP

WaLLii píše:Bol som zamietnutý viac krát aj tu, za klamanie

Zajímavé, protože minulost se nejspíš opakuje. Ať už první, či druhý účet nikdy nebyl přijat na akademika.
Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky