Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]FK

Příspěvekod Spanzbob » 29 bře 2018, 18:55

terezka nerezka^^
STEAM_0:0:86712844 https://ctrlv.cz/Thxf
29.3 19:35
Hrač dal atrakci "Semafor" Zelena běhali oranžova šli wolk... a misto červene bylo slovičko "stoplů měli pustit K SImon rekl červena (nic neznamenalo) hrač bežel dal as imon ho zabil

7:10 Vysvetlovaní a začatek atrakce 7:53 FK Dalši kolo bylo HVD a hrac se odpojil
Spanzbob
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]FK

od Rumcajz » 29 bře 2018, 18:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: FK

Příspěvekod Spanzbob » 29 bře 2018, 18:56

Spanzbob
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PlayerZK » 29 bře 2018, 21:23 VIP

Ty mi pak píšeš na serveru "o červené jsi nic neřekl ne?". Jako, jelikož jsem byl očividně dle dema v domnění toho, že jsem řekl, že na červenou se nebudou hýbat tak je jasné, co ti na to asi odpovím. Na demu jde taky vidět, že po daném hráči střílelo i druhé CT. Místo toho aby jsi mě hned po kole upozornil na to, že jsem dal FK a řekl jsem, že na slovíčko "stop" se nebudou hýbat,
i když jsi o tom dost jasně věděl, tak radši čekáš na to, aby jsi mě mohl nahlásit a měl to svoje nahlášení na které čekáš. V tomto pokračuj dál, tímto způsobem má cenu hráče nahlašovat, opravdu... Neřeknu, kdybych se s tebou začal hádat... Kdyby jsi mi řekl normálně, že jsem dal jiné slovíčko, tak to VD nahlásím. Ty se zeptáš abys měl další důkaz k FK a mohl to nahlásit. :lol:

btw. Chybu uznávám a omlouvám se za to... Ani jedno CT mě na FK neupozornilo. Ještě bylo vidět, jak druhé CT střílí po tom teroristovi se mnou. Byl jsem si bohužel vědom toho, že jsem řekl na slovíčko "červená". Jako důkaz toho, že jsem si nebyl vědom slova kterého říkám, jde vidět při tom, když odepisuju tomuto hráči na jeho otázku. Kdyby CTčka zareagovali a upozornili mě na FK, tak VD nahlásím. Ale jak je vidět, nahlášení do PP a čekání na chyby ostatních, je přednější než hráče upozorňovat na chyby, které udělají.

Víc k tomu nemám co dodat.
NENÍ SNADNÉ CESTY!
PlayerZK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Spanzbob » 29 bře 2018, 21:36

Normalně jsem se tě zeptal protože jsem myslel že jsem atrakci teda nepochopil a tvoje odpoěd trochu arogantní "at si nehraju na slovaka a že jsi rekl na cervene" ( kdybych ti rekl že si myslím ze o cervene nepadla rec tak by jsi pokracoval v aroganci dal ...) tudíž jsen se kouknul na demo a pote te nahlasil
Btw. dal si FK dobře to víš a snažiš se to hodit na mě že jsem te neupozornil? a dal te radši do PP když ani nenahlasuju pravidelně
Nebýt tve arogantní odpovědi tak tu nejsi :)
Spanzbob
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Knedlajs » 31 bře 2018, 08:56 VIP

Absolútne nechápem túto odpoveď.
Tak snáď, keď viem, že som dal FK, lebo neviem čo hovorím, tak sa sem maximálne ospravedlním a budem čakať a dúfať, že nedostanem BAN, aj keď by bol oprávnený. A teraz mám sto chutí ho dať. Už len za tú stupídnu odpoveď.

Z Dema je jasne vidieť, ako po slušnej otázke prichádza arogantná odpoveď. Ani sa nečudujem tomuto hráčovi, že s tebou nechcel ďalej pokračovať v konverzácii.

Ďalej. Je mi úplne jedno či CT niekam strieľalo. Nech si strieľa aj do Čínskeho múru, keď chce. Väzňa si zabil ty a ty sám si si mal dať pozor na to, či dáš alebo nedáš FK. A nie sa spoliehať na to, že ak strieľa aj CT, tak to asi bude v pohode.

A vyhovárať sa na to, že CTčka nezareagovali a neupozornili ťa na FK? To snáď nemyslíš vážne....

Len z mojej dobrej vôle a preto, že tu bolo aj slovné spojenie "omlouvám se za to", banovať nebudem.
No je to naposledy. Nabudúce tu chcem vidieť iba to slovné spojenie a nič viac. Inak už nebudem taký zhovievavý.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery