• Stránka 1 z 1
[V] nemam EVIP
zdravim dneska asi okolo 14:00 jsem si kupoval EVIP na 30 dní (199)
poslal jsem to všechno dobře potom mi přišla smska že at' pošlu ANO pro potvrzení této smsky nebo nějak takhle to tam je poslal jsem to byl jsem normálně online a EVIP mi nedošlo, bylo tam dalších +- 7 lidí a jeden kluk mi tam psal (siber a nějaký čísla nwm to z hlavy) že jsem si koupil EVIP že to napsalo i do chatu, Nic mi nepřišlo tak jsem zkoušel jít i na /vip aktivace a nic prosim o radu děkuji za zpětnou vazbu
poslal jsem to všechno dobře potom mi přišla smska že at' pošlu ANO pro potvrzení této smsky nebo nějak takhle to tam je poslal jsem to byl jsem normálně online a EVIP mi nedošlo, bylo tam dalších +- 7 lidí a jeden kluk mi tam psal (siber a nějaký čísla nwm to z hlavy) že jsem si koupil EVIP že to napsalo i do chatu, Nic mi nepřišlo tak jsem zkoušel jít i na /vip aktivace a nic prosim o radu děkuji za zpětnou vazbu
-
AgreeBazinga - Kolemjdoucí
[V] nemam EVIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nemam EVIP
Nazdar, napíš mi tvôj nick a server kde si si to kupoval a presný tvar SMS čo si posielal
-
Surprice - Minecraft admin
nick mam jak3m- GAMS 199 EVIP jak3m SB 90333.
přesně takhle jsem to poslal přišla mi i zpětná vazba na tuhle zprávu
mě to evip je jedno jenom mě to zajíma 200 je nic to si hendka vydělám ale jenom mi to přišlo divné
přesně takhle jsem to poslal přišla mi i zpětná vazba na tuhle zprávu
mě to evip je jedno jenom mě to zajíma 200 je nic to si hendka vydělám ale jenom mi to přišlo divné

-
AgreeBazinga - Kolemjdoucí
Okey, evip by ti malo fungovať.
-
Surprice - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1