• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Sojkis/JB
Nick na serveru: Sojkis
SID: STEAM_1:0:48468102
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14 let +Akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5244
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 2 bany a to za FK a UM.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Jaroslav, bydlím nedaleko Karlových Varů. Mám rád sport, poslouchání muziky, ranní procházky a pomáhání lidem jak v RL tak na JB. Jsem v 8. tříde na ZŠ Habartov, dále bych se chtěl asi vyučit buď na skláře nebo na elektrikáře.
Proč právě já: Jsem spolehlivý, rád pomáhám a naslouchám lidem. Nemám moc rád nahlašování, protože když hráče nahlásím tak ten čas než se to PPčko vyřeší, tak hráč mezitím může napáchat více nepořádku a kazit tím hru ostatním, pak lidi odchází ze serveru a to nikdo nechce, aby byl server prázdný
.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno něco okolo těch 1,9k hodin, rank nemám, kompety mě přestaly bavit.
Případné poznámky: Žádné.
SID: STEAM_1:0:48468102
Sekce, na které chci práva: JB
Věk: 14 let +Akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=5244
Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 2 bany a to za FK a UM.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Jaroslav, bydlím nedaleko Karlových Varů. Mám rád sport, poslouchání muziky, ranní procházky a pomáhání lidem jak v RL tak na JB. Jsem v 8. tříde na ZŠ Habartov, dále bych se chtěl asi vyučit buď na skláře nebo na elektrikáře.
Proč právě já: Jsem spolehlivý, rád pomáhám a naslouchám lidem. Nemám moc rád nahlašování, protože když hráče nahlásím tak ten čas než se to PPčko vyřeší, tak hráč mezitím může napáchat více nepořádku a kazit tím hru ostatním, pak lidi odchází ze serveru a to nikdo nechce, aby byl server prázdný

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno něco okolo těch 1,9k hodin, rank nemám, kompety mě přestaly bavit.
Případné poznámky: Žádné.
Sojkis.
-
Sojkis - Drbna
[Zamítnuto] Sojkis/JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sojkis/JB
Pokračuj v akademii, prozatím ne.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1