• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Žádost o práva
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na Jailbreak serverech.
Nick ve hře: BOO (možná si mě ještě někdo pamatuje za jména 'Rock_Star^-->|*/B/O/O/*|<--^)
Nick na fóru: Krpec
Profil na fóru: ucp.php
Věk: 20
Steam nick: -->|*/B/O/O/*|<--
Steam ID: STEAM_0:0:102438395
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=50039#
Nějaké BANY nebo prohřešky?: V dávné minulosti byly nějaké prohřešky. Momentálně žádný BAN ani žádný velký prohřešek.
Něco o sobě: Tak Ahoj!! Moje jméno je Bronislav a pocházím z Moravy (Uherské Hradiště), je mi 20 let a pracuji jako mechanik seřizovač CNC. Ve svém volném čase rád hraju CS 1.6, WOT, dříve CS:GO, ale také velmi rád sportuji.. Hraju od svých 4 let fotbal. Taky rád chodím se svými přáteli někam zapařit. Však to znáte. Hru CS 1.6 hraju už strašně dlouho (přesně nevím jak dlouho, ale kdybych si měl tipnout tak bych napsal číslo 7 let). Sám sebe bych popsal jako hodného, slušného a člověka který jde za svými sny a chce to někam dotáhnout.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych zpříjemnit hru hráčům, kteří se chovají slušně a neporušují pravidla. Dále bych chtěl zamezit hrát hráčům, kteří dělají něco, co na servery nepatří. Dále bych rád pomáhal hráčům zdokonalovat se, o což se snažím už i teď.
Děkuji za přečtení této žádosti a za každé vyjádření budu rád.
Hezký zbytek dne přeje BOO.
Nick ve hře: BOO (možná si mě ještě někdo pamatuje za jména 'Rock_Star^-->|*/B/O/O/*|<--^)
Nick na fóru: Krpec
Profil na fóru: ucp.php
Věk: 20
Steam nick: -->|*/B/O/O/*|<--
Steam ID: STEAM_0:0:102438395
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=50039#
Nějaké BANY nebo prohřešky?: V dávné minulosti byly nějaké prohřešky. Momentálně žádný BAN ani žádný velký prohřešek.
Něco o sobě: Tak Ahoj!! Moje jméno je Bronislav a pocházím z Moravy (Uherské Hradiště), je mi 20 let a pracuji jako mechanik seřizovač CNC. Ve svém volném čase rád hraju CS 1.6, WOT, dříve CS:GO, ale také velmi rád sportuji.. Hraju od svých 4 let fotbal. Taky rád chodím se svými přáteli někam zapařit. Však to znáte. Hru CS 1.6 hraju už strašně dlouho (přesně nevím jak dlouho, ale kdybych si měl tipnout tak bych napsal číslo 7 let). Sám sebe bych popsal jako hodného, slušného a člověka který jde za svými sny a chce to někam dotáhnout.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?: Chtěl bych zpříjemnit hru hráčům, kteří se chovají slušně a neporušují pravidla. Dále bych chtěl zamezit hrát hráčům, kteří dělají něco, co na servery nepatří. Dále bych rád pomáhal hráčům zdokonalovat se, o což se snažím už i teď.
Děkuji za přečtení této žádosti a za každé vyjádření budu rád.
Hezký zbytek dne přeje BOO.
-
Krpec - Amatér
[Zamietnuté] Žádost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva
Však co vám j.be? Uherské Hradiště má 5 obyvatel a všichni tady chtějí práva? Gustik staví svojí armádu.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
co kecáš? uherské hradiště má 6 obyvatel...

-
Krpec - Amatér
Máš smysl pro humor, Gusta si tě vezme k testu.
Peto ty mi needituj příspěvky

Peto ty mi needituj příspěvky

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Zítra ve 14:00 vhoď obálku s 10 000,- do koše před Českou Poštou na náměstí. Peníze ať jsou neoznačené a přijď sám!
Ve 14:10 budeš mít nahozené práva.
#April
Rád bych tě vzal na pohovor, ale času je momentálně málo. Kdybys mě viděl na TS (budu tam zítra a ve středu odpoledne), tak mě kontaktuj a test uděláme. Případně můžeš zneužít i jiné HLSA.
Ve 14:10 budeš mít nahozené práva.
#April
Rád bych tě vzal na pohovor, ale času je momentálně málo. Kdybys mě viděl na TS (budu tam zítra a ve středu odpoledne), tak mě kontaktuj a test uděláme. Případně můžeš zneužít i jiné HLSA.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Pohovor] Žádost o práva
Anoo awee, smysl pro humor mi nechybí 
Pane gustíku? co tam ten "apríl"..
chtěl si to skrýt jak vidím, ale oči mi slouží ještě dobře

Pane gustíku? co tam ten "apríl"..

-
Krpec - Amatér
Re: [Pohovor] Žádost o práva
Po teste zamietnuté.
-