• Stránka 1 z 1
[V] Nahlášení ve velkém TTT4-Spam, urážky, bugování
Jedná se nahlášení rovnou několika lidí... vše na serveru TTT4.
Některá dema jsem získal zapomoci hráče Newt235
Nahlšovaní hráči:
DedaOrange VALVE_0:0:1915510646
Eliska VALVE_0:0:1885626413
PDLT STEAM_0:0:84511642
SolomonStory STEAM_0:1:184448012
The Awl STEAM_0:1:122057183
Trolliik STEAM_0:0:683004
Cpt. Yoko VALVE_0:0:1577217399
Všechna Steam ID(screenshoty)+Dema na tomto odkazu: http://leteckaposta.cz/uploaded/421815282
Mimochodem sorry Dandeenka za tolik právě :/
Vyčasovanie: U všech dem se jedná tak nějak o celé demo
Popis situace: Spammeři, agresoři, DJové a bugeři vše v jednom nahlášení!
Mimochodem je mi líto že mi byla zamítnuta žádost o Admina sice nevím proč, ale je mi to líto
Jestli se náhodou nejedná o to jak jsem upomínal admina za to že mě bezdůvodně slaynul, škoda že nemám demo
Některá dema jsem získal zapomoci hráče Newt235
Nahlšovaní hráči:
DedaOrange VALVE_0:0:1915510646
Eliska VALVE_0:0:1885626413
PDLT STEAM_0:0:84511642
SolomonStory STEAM_0:1:184448012
The Awl STEAM_0:1:122057183
Trolliik STEAM_0:0:683004
Cpt. Yoko VALVE_0:0:1577217399
Všechna Steam ID(screenshoty)+Dema na tomto odkazu: http://leteckaposta.cz/uploaded/421815282
Mimochodem sorry Dandeenka za tolik právě :/
Vyčasovanie: U všech dem se jedná tak nějak o celé demo
Popis situace: Spammeři, agresoři, DJové a bugeři vše v jednom nahlášení!
Mimochodem je mi líto že mi byla zamítnuta žádost o Admina sice nevím proč, ale je mi to líto

Jestli se náhodou nejedná o to jak jsem upomínal admina za to že mě bezdůvodně slaynul, škoda že nemám demo

-
Slaeer - Kolemjdoucí
[V] Nahlášení ve velkém TTT4-Spam, urážky, bugování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení ve velkém TTT4-Spam, urážky, bugování
Zdravím tě, mám tu k tobě pár věcí, předem děkujeme za nahlášení.
Ban jsem udělila následujícím:
- El!ska
za nesmyslné spamování voice
- PDLT za spam i s vulgarismy
- ************The Awl za nehorázný spam s cílem vyprovokovat ostatní hráče
- [Titans] Trolliik za velký spam
- SolomonStory, za nadávky
Hráči bez banu:
- DedaOrange, hráče bych nejspíš v dané situaci jen upozornila. V konzoli jsem napočítala 5 zpráv, tak za co mu chceš dát ban? Na 10 minut v PP dávat nebudu a na 30 to není.
- Capt.Yoko! a Por.Moucha Agata, hráč byl v txt chvíli, taktéž je to vytržené z kontextu, nejspíš proto, že Solomonovi předtím někdo nadával a to na tom demu nemělo být, což pouze odhaduji. Hráč by byl upozorněn na txt, popřípadně slaynut a až pak by následoval ban. A to jen, kdyby tam hráč lezl sám a úmyslně!
Dále tě poprosím, abys do PP vypisoval přesné nicky hráčů a screeny SID dával na stránky, kde to nemusím stahovat - pro usnadnění. Děkuji.
Malý dodatek, zamítnut jsi byl, protože jsi dělal, či děláš něco špatně. Jestli o ničem nevíš, a že já o tom vím, tak je asi něco špatně.
Ban jsem udělila následujícím:
- El!ska

- PDLT za spam i s vulgarismy
- ************The Awl za nehorázný spam s cílem vyprovokovat ostatní hráče
- [Titans] Trolliik za velký spam
- SolomonStory, za nadávky
Hráči bez banu:
- DedaOrange, hráče bych nejspíš v dané situaci jen upozornila. V konzoli jsem napočítala 5 zpráv, tak za co mu chceš dát ban? Na 10 minut v PP dávat nebudu a na 30 to není.
- Capt.Yoko! a Por.Moucha Agata, hráč byl v txt chvíli, taktéž je to vytržené z kontextu, nejspíš proto, že Solomonovi předtím někdo nadával a to na tom demu nemělo být, což pouze odhaduji. Hráč by byl upozorněn na txt, popřípadně slaynut a až pak by následoval ban. A to jen, kdyby tam hráč lezl sám a úmyslně!
Dále tě poprosím, abys do PP vypisoval přesné nicky hráčů a screeny SID dával na stránky, kde to nemusím stahovat - pro usnadnění. Děkuji.
Malý dodatek, zamítnut jsi byl, protože jsi dělal, či děláš něco špatně. Jestli o ničem nevíš, a že já o tom vím, tak je asi něco špatně.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Re: [V] Nahlášení ve velkém TTT4-Spam, urážky, bugování
Za ta jména se omlouvám...
DedaOrange jsem nahlásil z toho důvodu, že během spamu jsem si zapisoval všechny spammery, a tak jsem tam mezi ostatními zprávami viděl i jeho spam(příště si to ohlídám).
Cpt. Yoka jsem nahlašovat asi nemusel, ale když už jsem měl to demo...
Mimochodem co se týče ještě toho zamítnutí.
Je snad problém v tom, že mi sem tam ujede nějaká ta vulgaritka?
To bude asi způsobené tím, že jsem málokdy viděl nějakého admina mluvit do voice chatu, a myslím, že každý kdo do voice chatu mluví takhle často mu někdy nějaká vulgarita ujede ikdyž nechce.
Jestli je chyba někde jinde... popravdě by mě moc zajímalo kde. Přeci jen kromě tich občasných vulgarit o ničem co bych dělal špatně nevím.
DedaOrange jsem nahlásil z toho důvodu, že během spamu jsem si zapisoval všechny spammery, a tak jsem tam mezi ostatními zprávami viděl i jeho spam(příště si to ohlídám).
Cpt. Yoka jsem nahlašovat asi nemusel, ale když už jsem měl to demo...
Mimochodem co se týče ještě toho zamítnutí.
Je snad problém v tom, že mi sem tam ujede nějaká ta vulgaritka?
To bude asi způsobené tím, že jsem málokdy viděl nějakého admina mluvit do voice chatu, a myslím, že každý kdo do voice chatu mluví takhle často mu někdy nějaká vulgarita ujede ikdyž nechce.
Jestli je chyba někde jinde... popravdě by mě moc zajímalo kde. Přeci jen kromě tich občasných vulgarit o ničem co bych dělal špatně nevím.
-
Slaeer - Kolemjdoucí
*Myšleno: často mluví jako já...
-
Slaeer - Kolemjdoucí
Nevím, do hlavy HLSA nevidím, ale určitě to bylo i z důvodu slovníku. Jako admin máš jít hráčům příkladem a byl by nesmysl banovat hráče za nadávky, když člověk sám mluví tak, jak by neměl. Nesmíme zapomínat na to, že mezi námi hrají i mladší hráči, kteří, když pomineme výjimky, sprostá slova neužívají a nemusí se to od nás učit.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1