Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Khertys / SkyBlock / Bugování :)

Příspěvekod Max1021 » 04 dub 2018, 13:51 VIP

Váš nick v hře: Max1021
Odkaz z banlistu: http://mc.gamesites.cz/ban/9445
Napište, co se stalo:
Už na TS jsem to panu Khertymu vysvětloval, ale nechce chápat.
Takže mám redstone obvod, který je napojený na hopper timer, kde je nastavený čas na 18 až 20 minut (přesně už si to nepamatuji), po uplynutí této doby jde signál do dispenzeru, který mi poddá dia krumpáč. Aby to nebylo tak jednoduché tak tento obvod je napojený na další dispenzery, když propadne krumpáč, který nezničím těžbou tak se po čase "vystřílí" zpět nad hlavu do podavače - jedná se tedy o uzavřený cyklus. Po té stačí pouze držet levé tlačítko myši a vypojit jí z USB konektoru a počítač si myslí, že je neustále zamáčknutá levé tlačítko myšky - což opět není nic společného s Minecraftem, spíše jen fyzická vychytávka...
Nejedná se tedy o žádné bugování ani zneužití chyby hry.

PS: Měl jsem v plánu koupit EVIP platbou přes účet, ale po tom co včera večer začal na TS Kherty předvádět tak jsem ho slušně poslal tam, kde slunce nesvítí. JEDNÁ SE TEDY O OSOBNÍ MSTU a hře ani RS obvodům vůbec nerozumí a nenechá si to vysvětlit.

PS 2: Kherty v tom případě můžeš rovnou celý SkyBlock vypnout, protože spousta lidí si postavila AFK Fish Farm což funguje na obdobném principu jen místo dia krumpáče máš prut a místo cobblestone máš ryby.
Obrázek
Nějak belo, nějak bode!
Max1021
Profesionál
Profesionál

[V] Khertys / SkyBlock / Bugování :)

od Rumcajz » 04 dub 2018, 13:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Khertys / SkyBlock / Bugování :)

Příspěvekod Surprice » 04 dub 2018, 19:01 VIP

Ban od Khertysa bol naprosto v poriadku, akurát prináleží za AFK farmy kratší ban než za cheating, pretože väčšinou sú tieto farmy sprevádzané rôznymi programami (AutoClicker a pod.). AFK farmu môžeš mať, len vtom prípade, keď pri nej stojíš a hýbeš sa (tým myslím, že sedíš za pc a hráš). Na záver si myslím, že by bolo fajn zmieriť (medzi sebou) sa a následne by ti mohlo byť vyhovené.
Surprice
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod Max1021 » 04 dub 2018, 19:04 VIP

Jsem s tím smířený, jde mi o princip. Počítám s tím, že ban bude platný, protože se mezi sebou vy vyšší nepodrazíte a chybu NIKDY neuznáte ;)
Takže rovnou vypněte SB viz. AFK Fish farmy ;)

Btw.: Chci ten plnohodnotný důkaz na který mám právo!
Obrázek
Nějak belo, nějak bode!
Max1021
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ErbiCZ » 04 dub 2018, 21:56 VIP

Ban jsi dostal oprávněně, už se to tu jednou řešilo a hráč taky obdržel ban za AFK farmu. Kdyby jsi byl alespoň u PC a občas se trochu pohnul, tak nic neřeknu ale ty si tam stál asi hodinu.

Max1021 píše:chybu NIKDY neuznáte ;)

Chybu uznáme ale tady žádnou nevidím. Možná by bylo lepší uznat, že je chyba u tebe a ne u nás... :D

Dále nevidím důvod vypínat SB, pravidla jsou jasně daná a za AFK farmu se banuje.

Když se zde Khertysovi omluvíš a uznáš vlastní chybu, tak ti třeba ten ban zkrátí (nebo alespoň neprodlouží za ty hloupý kecy), ale to už záleží na něm.

Btw.: Možná by bylo lepší to příště pořešit trochu jinak, než veřejně na forum. Co si teď o nás budou hráči myslet? :o :o

E.Ray - Nemaj se stížnosti mezi adminy řešit v admin sekci? :thinking:

e. by .[S]k1ll3r_ - Problém v tomto je, že chybu jste udělali pouze a jenom vy. Vymýšlíte absolutně nesmyslná pravidla a pak se divíte, že tam hraje tak málo hráčů. Zlatý Rsm v tomhle.. Za jeho vedení byl MC v těch nejlepších rukou, od jeho odchodu to jde hezky z kopce. Ban je v tomhle případě absolutní nesmysl. Žijeme v době demokracie a to jak na Slovensku, tak i v Česku, tak se přestaňte chovat jako komunisti, komunismus padl v roce 1989, příští rok to bude už 30 let.. S něčím vám poradím, při vymýšlení pravidel přemýšlejte z pohledu hráče, kdybych byl hráč, omezovalo by mě toto pravidlo ? Není tohle pravidlo přehnané ? Nemá tohle pravidlo už blízko komunismu ? A jak by mi to pravidlo uškodilo z pohledu hráče ? Tyhle otázky si VŽDY pokládejte u vymýšlení pravidel, zjistíte potom, že některá pravidla jsou až moc přehnané. Dále.. co si o nás budou hráči myslet ? Spíše co si budou hráči o vás myslet, když vymýšlíte nonsens pravidla. Na veřejném fóru je nejlepší to řešit, ať všichni vidí, že na MC jsou některá pravidla, jako tohle, založena na komunismu. Na závěr dodám jen jednoduchou otázku, co je na AFK farmách tak špatného ? Nikoho nebaví být u počítače a přitom těžit, zároveň se však občas hýbat ( kvůli nesmyslnému pravidlu ), každý, a to ÚPLNĚ KAŽDÝ, bude radši těžit, když je mimo PC, protože bude mít natěžený cobble a tím pádem bude moct z toho cobblu stavět, tomu hráči to hodně ušetří čas, ten čas který je v dnešní době velmi vzácný.

E. by Erbi: Tohle pravidlo je tady docela dlouho a už ho porušil asi 3 roky zpátky a my tu něco vymýšlíme? Pravidla jsou jasné dana, tak nechápu, co máte za problém...

e. by .[S]k1ll3r_ - Problém je ten, že to pravidlo nebylo doteď zrušeno a je trestáno banem na týden, absolutně komunistické pravidlo.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod TheRsM1 » 04 dub 2018, 22:58

Zdravím, byl jsem pověřen vyššími, abych zde napsal svůj názor na situaci, jakožto znalec v oboru :D.

Tenhle způsob banu bych neřadil tak úplně do kategorie bugů, který je v reasonu banu, ale spíše jinde.

Cheating se vždy rozděloval do 2 takových hlavních kategorií. Jednou z těch kategorii je cheating, ulehčující hru a doprovázen programy třetích stran. Do druhé kategorie patří cheating, který ulehčuje hru, není doprovázen žádnými programy, ale zcela úmyslně se jedná o podvod.

Ve zmíněné druhé kategorii by o cheating nešlo v případě, že by hra minecraft sama nabízela možnost ,,auto mine" atd. Pokud ty využiješ k tomuto podvádění něco jako knihu na myši, nebo tebou zmíněné odpojení usb, tak se zcela jasně a úmyslně dopouštíš tohoto přestupku.

Proto myslím, že ban byl udělen správně, ale nejsem si jist, zda byl nutný, jelikož mi se tyhle věci většinou dařilo řešit upozorněním, případně kickem. Pokud někdo je afk hodiny a těží, tak ho akorát pěkně naštve, když zjisti že byl kicknut.

Každopádně nebudu to dále hrotit, z mého pohledu byl ban oprávněny. Dříve jsem pracoval na novém systému banu, kde by bylo zcela jasně popsáno jak se banují právě tyto 2 odlišné kategorie cheatingu, bohužel jsem to nedodělal, tak to zůstává u mnohá lidí nejasné (převážně u hráču).

Edit: Pokud mi to někdo smaže, tak ho nakopu, protože mě kontaktovalo vedení, ať se k tomuto vyjádřím :D.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Max1021 » 05 dub 2018, 01:29 VIP

Já jsem chybu uznal viz. můj přesný popis situace.
Navíc jsem to s nim řešil na TS bohužel si nenechal nic vysvětlit a poté se začal chovat arogantně což mě docela naštvalo.
Takže řeči typu kde se ho zastáváte a píšete věci, že byl ban oprávněn mě nezajímají a Khertyho se nehodlám o nic doprošovat.
Pořad tu nevidím plnohodnotný důkaz na který mám právo a Kherty povinnost ho dodat jako banující admin.
Obrázek
Nějak belo, nějak bode!
Max1021
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Khertys » 05 dub 2018, 11:21 VIP

Nahodou jsem si procital tve stare prispevky na webu a nasel jsem jeden paradni topic.

post500875.html

Co kdybychom v souvislosti s tim rovnou z banu udelalali jiz drive avizovanou permu a topic uzavreli?

PS: Video ma Deffer, az se tu zase nekdy objevi, milerad ho sem doda, nicmene kdyz jsi napsal tak presny popis situace, ktery odpovida tomu samemu, co jsi delal pred tremi lety, kde ti bylo jasne napsane, ze to je zakazane...tak je video asi skoro zbytecne, kdyz ses sam priznal, ze delas neco, co je v rozporu s pravidly + dokonce o tom vis a porusujes to umyslne.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Příspěvekod Max1021 » 05 dub 2018, 12:28 VIP

To nic nemění na tom, ze admin, který banoval má povinnost dodat do 24h důkaz takže mas na to ještě hodinu a půl Kherty.
Viz pravidla v sekci UnBan zadost v minecraft sekci ;)
Obrázek
Nějak belo, nějak bode!
Max1021
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Khertys » 05 dub 2018, 12:59 VIP

Khertys píše:PS: Video ma Deffer, az se tu zase nekdy objevi, milerad ho sem doda

Doda ho, az prijde, pokud ho mermomoci chces, dockas se ho. To nic nezmeni na tom, ze ted online neni a nema ti ho jak poslat.

PS: Ty by ses jako hrac nemel ohanet 24 hodinama, za ta tva moudra a tlachani o tom, jak ty jsi jedinej chytrej, kdo tomu rozumi (stale si asi nepochopil, ze ban nebyl za nejaky redstone obvody, jinak bys tam nepsal takovy nesmysly), ze admini drzej pri sobe a obhajujou se...k tomu radsi psat nic nebudu, slusne to nejde.

e. by .[S]k1ll3r_ - A já se radši nebudu vyjadřovat ke tvému chování, protože to taky slušně nejde.
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support

Příspěvekod Max1021 » 05 dub 2018, 13:54 VIP

Díky za důkaz Deffe ;)
Btw.: Nevymlouvej se a neomlouvej se :D krásně sis to naplánoval ;) určitě ti to muselo dát dost práce to takhle spočítat :) :lol:
Obrázek
Nějak belo, nějak bode!
Max1021
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Izmael » 05 dub 2018, 14:29 VIP

Zdravím,

tak mě taky poprosili se vyjádřit.

V první řadě nerozumím tomu, proč jako admin zakládáš unban žádost do veřejné sekce a prezentuješ tak hráčům, že v GS týmu, který prezentuješ, je chaos. Pro příště tedy poprosím se stěžovat nebo žádat o důkaz přímo adminovi nebo nadřízeným Khertyse (Vedení Gamesites). Platí to nejenom pro adminy ze stejné sekce, ale i když jsi adminem jiné herní sekce.
Navíc, že se k tomu přidá někdo z Vedení GTA a bude šít do Minecraftu, že to stojí za hovno, to je úplný vrchol, takže se zamyslete i vy jak by to na vás působilo jako na prosté hráče portálu. ;)

Další věc je, že všude jsou nějaká určitá pravidla, která nastavuje většinou vedení té sekce a ostatní ta pravidla musí respektovat, pokud se ti ta pravidla nelíbí, nemusíš hrát na Minecraftu nebo se musíš přizpůsobit. Pokud ti to i tak nedá, máš opět možnost napsat Vedení GS.
U nás taky někdy vymyslí pravidlo na Jailbreaku (Awee) a všichni hučí, ale nakonec zavřou hubu a přizpůsobí se, pokud ne, tak odejdou nebo napíšou názor do pmky, ale ne veřejně, trošku toho kolektivismu.

Khertys je zkušený člověk, který byl dosazen na ten post pro své zkušenosti, ví moc dobře co dělá a nedělá to první den, takže mu je svěřena správa Minecraftu. Pokud vám přijde, že on se chová jako komunista, podívejte se na Aweeho nebo Garlina ;) Oni jsou mnohem horší, ale taky jim všechno funguje pod palcem..

Důkaz byl dodán a ban je oprávněný, takže myslím, že to víc rozebírat nemusíme.
Pokud chcete něco řešit dalšího, kontaktujte se na TS nebo napište pm někomu z vedení a stěžujte si do aleluja.

Lock.

e.Ray - No konečně někdo normální.(y)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Zesh » 05 dub 2018, 15:06 VIP

Dôkaz tu máte. Kto sa sem bude vyjadrovať alebo editovať príspevky ponesie následky v podobe odobratiu práv bo banu na web.
Zesh
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Unban Žádost