Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[vyřešeno]HNS / TESCO / ORANGE

Příspěvekod Orandzada » 04 dub 2018, 21:56

EXICISON - https://ctrlv.cz/zx2p NE NE NE TY SI NIC O DLL NEPISAL, VOBEC SI NEPROTIREČIŠ :?

hns-tesco-orange-t183646.html

budem to riešiť, lebo si chh na nič, raz píšeš to a raz to a sám nevieš.

teraz som skúšal môj kb na amagade, ktorý je asi najzabezpečenejší server, čiže sa tam nedostaneš s ničím. až áno tak už v živote nezaložim žiadnu tému a v živote sa na gs neukážem. natáčal som sa a nič necukalo zaujimavé. a ak si myslíte že som niečo vypol tak rozmýšlajte, na GS botov si vezmem KB a na veľmi dobrých hráčov si nevezmem? takže to vaše trhanie o xx stupnov pri fragu mi robí len na gsku, jj zaujimavé boti možno že chyba nebude vo mne :idea: kreténi :roll: lebo slušne sa nedá

http://leteckaposta.cz/767942299
Orandzada
Amatér
Amatér

[vyřešeno]HNS / TESCO / ORANGE

od Rumcajz » 04 dub 2018, 21:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HNS / TESCO / ORANGE

Příspěvekod GrooS » 04 dub 2018, 22:00 VIP

Ahoj, demo bude přezkoumáno, to však nějakou chvíli potrvá, tak měj strpení. Když verdikt nebude ani zítra tak dostaneš dočasný unban.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Forst » 05 dub 2018, 04:12

Tvrdil si, ze jsem pred rokem psal o dllku v predchozi ub zadosti.

Kdyz nevis co pises tady to mas pro pripomenuti.

excision, pretože pred rokom ma banoval za to isté ale dôvod dal úplne iný, sám si neni istý či tam vlastne niečo je. Citujem "neviem ci je to kb, ale nejaké dll tam asi bude.”

to, ze na jinym serveru vypnes ma neco dokazat? To cukani ti nebude delat, kdyz si na chvili vypl :D. Zajimave, ze ti to cukani dela u vic natocenych dem, ne jen u jednoho, prece jen kdyby to byla nase chyba tak jak tvrdis ty nedelo by se to u kazdeho hrace co te natoci, nemyslis? Spatne nastaveny kb, i kdyz ti cuka ty ze sveho pohledu nevidis, vidi to jen ostatni, chapes? Zatloukat, zatloukat, zatloukat. :roll:
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod davidko4 » 05 dub 2018, 08:52

Nebudem sa vyjadrovať, kde nemám! :oops:
davidko4
Drbna
Drbna

Příspěvekod Orandzada » 05 dub 2018, 13:58

Myslím, že do PMky som sa ti vyjadril jasne. Riešil som to ešte večer s rôznymi hráčmi a zistili sme že mi to cuká len na gsku :-) Som ochotný ja neviem zdielať obrazovku alebo niečo. Včera som ešte dostal radu že reinstall cs že môže byť nejaká sračka v csku keďže hrávam prevažne na gs tak sa to tam prejavuje. Iné vysvetlenie nemáme keďže mi to robí len na gsku. Jak som písal nemám dôvod používať KB na gamesites botov a na dobrých hráčov ho nepoužiť. Na deme je jasne vidieť že nemám problém ich trafiť aj keď je to ťažké, takže už len z logického myslenia vyplýva že nemám nič. Ale jasné, uznávam sám že to v deme cuká ale netuším prečo :? Preto som sa doteraz vysmieval z vás, boli tam jasné missy, je nezmyselné aby som vypínal a zapínal nejaké kb :D hrám dosť dlho nato aby som podobné sračky nepoužíval a nie som gramblavý že niekoho neviem trafiť. HNS je ako také hlavne o skákani a trickovaní a je mi úplne u riti či niekoho zabijem alebo nie. Som proste naučený že za CT hrávam dá sa povedať vždy sám a nerobí mi problem pochytať všetkých sám.

Tak včera mi bolo poradené skúseným hráčom aby som preinštaloval to csko, idem teda nato a uvidíme čo sa bude diať. Prebehol som pc programom proti píčovinam a ešte ho prebehol antivirom. Snad to prestane. Ale fakt nemám najmenší dôvod používať KB a ešte na gamesites :lol:
Orandzada
Amatér
Amatér

Příspěvekod Orandzada » 05 dub 2018, 14:33

Teraz som skúšal po reinstalle na GS DM zabiť niekoho knifeom a vraj to už necukalo. Žeby to fakt nejaká sračka v csku robila o ktorej som nevedel? :?:
Orandzada
Amatér
Amatér

Příspěvekod Karmik66 » 05 dub 2018, 18:34 VIP

Tak to pojďme nějak shrnout...
  • Říkáš, že ti to cuká jen na GS serverech a na ostatních ne. Následně reinstaluješ CS a najednou vše ok? Z toho mi vyplývají dvě věci...
      1) CSko jsi reinstaloval (případně jen smazal číty) a dobrý
      2) Hrál sis s nějakýma souborama a škubalo ti to díky tomu
    Jiný řešení fakt nevidím
  • Ukaž mi někoho jiného, kterému to škube jen na GS...
  • Co se týče dem, které byly dodány do UB žádosti / PP, z těch je jasně vidět, že to není čistá hra a ano, škube ti to. Jestli je škubání způsobeno čítem nebo čímkoliv jiným, je nám už celkem jedno. Je to zásah do hry, ať už jakýkoliv, a sám vidíš, že po reinstalu to najednou jde, v čemž vidím také pouze jednu věc - bylo to zaviněno z tvé strany. Pokud by byla chyba v serveru, reinstal by to nevyřešil.
  • Dostaneme se k demům, které jsi dodal sám do UB žádosti. Jak asi sám víš, většina KB má nastavení takové, že škubání z tebou točeného dema není vidět. Ale co mě zarazilo, jsou následující situace:
    • demo gamesitees4:
      čas 93:33 - T se vracelo z ladderu, byl jsi blízko, proč jsi ho nesekl? Podle mě bys na GS serveru zareagoval, respektive něco jiného za tebe... Určitě by si zareagoval, když jsi na tomhle demu v čase 9:49 zareagoval (možná WH?) téměř okamžitě, jakmile T odskočilo z ladderu a byl sotva vidět, že se vrací zpátky na žebřík
      čas 93:50 - to samé, na GS by sis takhle skákat přes hlavu nenechal
      Tohle jsou jen spekulace a moje zkušenosti s tvou hrou, takže tohle neber nijak závažně.
  • Podívej se ještě jednou na ty dema a objektivně řekni - kdybys měl k dispozici jen to demo, opravdu bys řekl, že je čistý, ať už to je způsobené čímkoliv?

Pokud ano, tak tě zklamu, ale my tvůj názor nesdílíme. Demo bylo znovu prověřeno a verdikt zůstává stejný, čili unban žádost zamítám.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Re: [vyřešeno]HNS / TESCO / ORANGE

Příspěvekod Orandzada » 05 dub 2018, 18:59

Tak postupne pôjdem aj ja či už od konca alebo od začiatku to je fuk.

gamesitees4 - 93:33, bol vcelku ďaleko a nikdy alebo väčšinou nehitujem tam vo vzduchu a väčšinou si bhopnem na ten "obrubník", btw. je to len okamih takže neviem čo som v tej chvíli myslel. Pravdepodobne mal 100hp, takže by ho ten 1 hit nezabil, ja by som sa blockol a pápá dole.

k21 - 9:49, bolo ho jak počuť, tak z kraja vidno a jeho "playground" už poznám a v 90% prípadoch robí to isté

gamesitees4 - 93:50, mno to máš pravdu že na GS by som si skákať cez hlavu nenechal, pretože sú to dá sa povedať boti, jak som písal tu nie je sranda len tak niekoho hitnúť a áno aj keď som dobrý, nájde sa tam vždy niekto lepší.
To by boli zhrnuté asi tvoje reakcie na demá a môj pohľad na ne.

Teraz sa vrátime k môjmu csku. Áno, bola moja chyba, že som mal niečo v csku ale jediné čo sťahujem sú demá z tohoto fóra, ktoré hádžem do cstrike, takže som sa možno niekde nechal nachytať. Inak si vážne nedokážem vysvetliť čo mohlo zapríčiňovať tie cukania pri hitnutí, pretože som si na 100% istý a vedomý toho, že nepoužívam a ani som nepoužíval žiadne cheaty.

Pýtal si sa aby som sa pozriel objektívne na tie demá. Tak nejaké plusy a mínusy
- cukanie pri hitnutí hráča
- vyzerá to ako kb alebo niečo podobné
- doplácam na všetko ja, vlastne ani netuším čo to zapríčiňovalo
- sám sa niekedy smejem na sebe keď si niekedy pozriem dema a hovorím si, že keby som admin možno si dám aj ban :lol:
+ neviem čo to bolo, ale KB myslím že nie, pretože niekoľkokrát prešiel okolo mňa ako by sa nič nestalo, rovnako bol úplne pri mne a tá vec na nič nereagovala
+ je to z môjho počítača preč, nech to bolo čokoľvek

Zhrnutie..
Áno som si vedomý toho, že tam niečo bolo aj keď to bolo zapríčinené nevedomky a netuším ani čo to bolo. Ďalej by som sa chcel ospravedlniť niektorým adminom, ktorým som zbytočne nadával ale keď sa niečo dostalo do môjho CSka bez môjho vedomia, automaticky viem že nič nemám, ale nabudúce budem múdrejší. Či už mi toto veríte alebo nie, je to bohužiaľ tak. Ak by sa dalo spraviť nejaký kompromis na základe nejakej dohody, bol by som rád, ak nie tak to pochopím a zbalím švestky a hrá sa na inom servery. Stávajú sa aj také veci mno :cry:

Tak každopádne prajem príjemný zvyšok od zajtra už asi víkendu, ďakujem
S pozdravom,

Orange :twisted:
Orandzada
Amatér
Amatér

Příspěvekod davidko4 » 05 dub 2018, 22:18

S demem co sem daval na forko sem tam dal hack do dema smula ::::::::::
davidko4
Drbna
Drbna

Příspěvekod PuNko » 05 dub 2018, 22:52 VIP

Kvôli spamu LOCK, už je to tu VYRIEŠENÉ.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost