• Stránka 1 z 1
Žádost o práva na FUN, příp. i AWP
Ahoj,
Jmenuji se Filip a rád bych požádal o práva primárně na FUNu, event. také na AWP serverech. Více o důvodech ve strukturované zprávě a detaily o mé osobě prosím PM.
Nick v hre : MUDr. V R A H
Nick na fóre : jerete
Věk : 25
Steam nick : jeretee
Steam ID : STEAM_1:0:123505408
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy.
Niečo o sebe : Končím VŠ, obor Diplomacie, takže obstojně umím řešit konflikty. V současné chvíli píšu diplomku a občas si zajdu zahrát a co občas vidím na serverech mě děsí. Nadávky, cheaty, samozřejmě nějaké ty lagy a afk. S adminováním mám zkušenosti, nejen obyč. AMX, ale i instalace různých módů a správa serveru. Měl jsem před několika roky na starosti FUN server, takže server práva. "sv_gravity 800" bylo mé oblíbené, na fun se to hodilo. Nicméně tady bych chtěl hlavně pomoct k udržování morálky. Pokud se neosvědčím, není nic jednoduššího než mi amx smáznout.
Děkuji za vyjádření a přeju hezký den!
Filip
Jmenuji se Filip a rád bych požádal o práva primárně na FUNu, event. také na AWP serverech. Více o důvodech ve strukturované zprávě a detaily o mé osobě prosím PM.
Nick v hre : MUDr. V R A H
Nick na fóre : jerete
Věk : 25
Steam nick : jeretee
Steam ID : STEAM_1:0:123505408
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, nikdy.
Niečo o sebe : Končím VŠ, obor Diplomacie, takže obstojně umím řešit konflikty. V současné chvíli píšu diplomku a občas si zajdu zahrát a co občas vidím na serverech mě děsí. Nadávky, cheaty, samozřejmě nějaké ty lagy a afk. S adminováním mám zkušenosti, nejen obyč. AMX, ale i instalace různých módů a správa serveru. Měl jsem před několika roky na starosti FUN server, takže server práva. "sv_gravity 800" bylo mé oblíbené, na fun se to hodilo. Nicméně tady bych chtěl hlavně pomoct k udržování morálky. Pokud se neosvědčím, není nic jednoduššího než mi amx smáznout.

Děkuji za vyjádření a přeju hezký den!
Filip
- jerete
- Kolemjdoucí
Žádost o práva na FUN, příp. i AWP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na FUN, příp. i AWP
Ahoj,
s hráčem nějaké zkušenosti mám když tam hrají skoro každý den
1) tvůj fun - hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... yer=157395 nemá nahráno 20 hodin
Aim - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=209311
2) tvůj slovník
je tam toho dost
3) žádná snaha jak na serveru tak i na forku
e. Přidání informací
s hráčem nějaké zkušenosti mám když tam hrají skoro každý den

1) tvůj fun - hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... yer=157395 nemá nahráno 20 hodin
Aim - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=209311
2) tvůj slovník
fun
2018-04-07 23:48:10 nerozeznam te od toho dmnta. Gamesites.cz ^Fun server woohoo2
2018-04-07 23:33:22 ne vole, pisu diplomku na zakladce. Gamesites.cz ^Fun server woohoo2
2018-04-07 23:09:17 ktery dmnt hazi ty flashe?. Gamesites.cz ^Fun server woohoo2
2018-04-05 23:02:44 to je buzik. Gamesites.cz ^Fun server woohoo2
2018-04-05 22:43:26 proc je to tak barevne kůrva?. Gamesites.cz ^Fun server fun_legoland
2018-04-05 21:40:55 Mio. Kůrva. Néser!. Gamesites.cz ^Fun server fun_dzamp
Aim
2018-04-05 22:24:30 kava pojébaná. Gamesites.cz ^Sniper War #2 awp_map
2018-04-05 19:49:53 pockej vole ne. Gamesites.cz ^Sniper War #2 awp_india
2018-04-05 19:46:39 hajzliku. Gamesites.cz ^Sniper War #2 awp_india
2018-04-05 18:58:29 kůnda. Gamesites.cz ^Sniper War #1 awp_infernal2004
2018-04-03 20:20:35 kůrvičky jedny. Gamesites.cz ^Sniper War #2 awp_infernal2004
2018-04-05 18:42:21 co to kůrva ti boti delaji?. Gamesites.cz ^Sniper War #2 awp_infernal2004
je tam toho dost
3) žádná snaha jak na serveru tak i na forku
e. Přidání informací
the legend has returned ღ
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
Ex Fun Admin/ CS:GO TTT Admin
-
Elem3nT - Mistr
V případ že by si byl ochoten zlepšit vyjadřování a nahlásit pár lidí do porušení pravidel, vzal bych tě k pohovoru.
Záleží jen na tobě..
Záleží jen na tobě..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Wow. Předně, děkuji za tak promptní reakci. Doufal jsem v odpověď v horizontu několika dní, ale tohle mě skutečně převkapilo.
Zadruhé, děkuji @Elemente za zpětnou reakci. Vskutku, když člověk vidí kompilát vlastních výroků, připadá si náhle jako buran. Pravda je taková, že povaha mého studia a práce vyžadují neustálou kontrolu sebe sama a těch pár hodin na serveru pak slouží jako ventilace. Myslím ale, že s troškou vůle nebude sebemenší problém zavést reprezentativní vystupování i do hry. Každopádně ještě jednou díky za feedback.
Konečně, @Awee: pokusím se. Pravdou je, že dřív jsem prostě natočil demo, udělal screeny a situaci operativně vyřešil. Volat adminy nebo hlásit na fóru.. no budiž, jako důkaz kvalitativního přínosu chápu. Na druhou stranu po funkci neprahnu, spíše jsem chtěl pomoct v komunitě starých CS-kařů v situaci, kdy na FUN servery chodí nekontrolovatelná stvoření a kdy AIM servery přímo vybízí k použití nějaké té dopomoci (AB, WH atp.) Bude-li mi svěřena důvěra, fajn, rád pomohu, ale určitě nebudu teď tři dny procházet účelově servery a hledat obětního beránka, abych měl plusové body. Prostě na férovku říkám, že jakmile něco při běžném provozu uvidím, pokusím se nezapomenout a nahlásím. Tvůj přístup ale beru a akceptuju.
Díky ještě jednou za váš čas a hezký den!
F.
Zadruhé, děkuji @Elemente za zpětnou reakci. Vskutku, když člověk vidí kompilát vlastních výroků, připadá si náhle jako buran. Pravda je taková, že povaha mého studia a práce vyžadují neustálou kontrolu sebe sama a těch pár hodin na serveru pak slouží jako ventilace. Myslím ale, že s troškou vůle nebude sebemenší problém zavést reprezentativní vystupování i do hry. Každopádně ještě jednou díky za feedback.
Konečně, @Awee: pokusím se. Pravdou je, že dřív jsem prostě natočil demo, udělal screeny a situaci operativně vyřešil. Volat adminy nebo hlásit na fóru.. no budiž, jako důkaz kvalitativního přínosu chápu. Na druhou stranu po funkci neprahnu, spíše jsem chtěl pomoct v komunitě starých CS-kařů v situaci, kdy na FUN servery chodí nekontrolovatelná stvoření a kdy AIM servery přímo vybízí k použití nějaké té dopomoci (AB, WH atp.) Bude-li mi svěřena důvěra, fajn, rád pomohu, ale určitě nebudu teď tři dny procházet účelově servery a hledat obětního beránka, abych měl plusové body. Prostě na férovku říkám, že jakmile něco při běžném provozu uvidím, pokusím se nezapomenout a nahlásím. Tvůj přístup ale beru a akceptuju.
Díky ještě jednou za váš čas a hezký den!

F.
- jerete
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1