• Stránka 1 z 1
žiadosť o práva na JB5
Dobrý, deň rád by som požiadal o práva na JB5
Nick v hre: PiP-^ xXSakoraXx
Nick na forum: xXSakoraXx
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 14
Steam nick: xXSakoraXx
Steam ID: STEAM_0:1:235772665
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=246070
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): tak mal som raz BAN za nadávky v chate ale aj raz BAN za neschopnosť simona ale od vtedy som nedostal žiaden BAN pretože som sa poučil zo svojich chýb, a ešte som dostal PERMU za VRAJ AB ktoré som nemal na deadthmatchoch ale neriešil som to že som dostal PERMU za hacky keď som ich nemal.
Niečo o sebe: tak AHOJTE, volám sa Martin, Je mi 14 rokov, žijem na Slovensku v Košiciach, moje záľuby sú WORKOUT a hlavne hranie hier
, najčastiejšie hram JB5 a HNS autobunnyhop bloc server na JB5 hrám už cca určite 120H pretože som hral niekedy aj zo stiahnutého CSka a ale GS servery sa mi až tak zapáčlily že som bol ochotný si kupiť CSko na steame.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: pretože chcem pomáhať hráčom sa zlepšovať v hre a myslim si že som dosť skusený aj príkazy a podobne viem.Som aktívny každý deň na SERVEROCH a v Hodinách som aktivný 6-7 Hodin.
ďakujem, že ste si urobili čas prečítať tuto žiadosť, dúfam že si ho prečitaťe dokladne.
Nick v hre: PiP-^ xXSakoraXx
Nick na forum: xXSakoraXx
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 14
Steam nick: xXSakoraXx
Steam ID: STEAM_0:1:235772665
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=246070
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): tak mal som raz BAN za nadávky v chate ale aj raz BAN za neschopnosť simona ale od vtedy som nedostal žiaden BAN pretože som sa poučil zo svojich chýb, a ešte som dostal PERMU za VRAJ AB ktoré som nemal na deadthmatchoch ale neriešil som to že som dostal PERMU za hacky keď som ich nemal.
Niečo o sebe: tak AHOJTE, volám sa Martin, Je mi 14 rokov, žijem na Slovensku v Košiciach, moje záľuby sú WORKOUT a hlavne hranie hier

Prečo by som chcel na GS adminovať?: pretože chcem pomáhať hráčom sa zlepšovať v hre a myslim si že som dosť skusený aj príkazy a podobne viem.Som aktívny každý deň na SERVEROCH a v Hodinách som aktivný 6-7 Hodin.
ďakujem, že ste si urobili čas prečítať tuto žiadosť, dúfam že si ho prečitaťe dokladne.
SUP BRO
-
xXSakoraXx - Amatér
žiadosť o práva na JB5
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o práva na JB5
Najskôr si prejdi akadémiou.
Zamietnuté
Zamietnuté
-