• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]scoffy | unturned
Zdravím vás, po měsíci bych si chtěl zažádat znovu, snad to výjde.
1) Nick na serveru: Kyubii:3 - popř. změním na Scoffy, kdyby byl problém.
2) Nick na fórum: Scoffy | scoffy-u50510.html
3) Věk: 16let
4) Vaše SteamID: 76561198190791637
5) Denní aktivita: cca. 2hod.
6) Přestupky ZDE na Gamesites nebo jinde: Žádné nejsou, snažím se dodržovat pravidla a jít příkladem.
7) Zkušenosti s Administrativou na UT [ANO/NE] Zatím ne, koukal jsem teď na pár tutoriálu a myslím, že se to rychle naučím.
8) Něco o sobě: Jsem Jakub, odmalička dělám požární sport a atletiku, letos jedu na MČR, tak doufám, že to dobře dopadne. Rád píšu weby a nastavuji ts3 servery. Baví mě také nastavovat Minecraft servery. Jsem sprostě sportovní typ.
9) Proč právě ty? (pár stručných vět): Myslím si že jsem spolehlivý, dokáži pomoc a lehce se něco naučím. Jdou mi jazyky. Doufám, že bych zapadl do vaši party.
- Děkuji za váš čas. Jakub Š.
1) Nick na serveru: Kyubii:3 - popř. změním na Scoffy, kdyby byl problém.
2) Nick na fórum: Scoffy | scoffy-u50510.html
3) Věk: 16let
4) Vaše SteamID: 76561198190791637
5) Denní aktivita: cca. 2hod.
6) Přestupky ZDE na Gamesites nebo jinde: Žádné nejsou, snažím se dodržovat pravidla a jít příkladem.
7) Zkušenosti s Administrativou na UT [ANO/NE] Zatím ne, koukal jsem teď na pár tutoriálu a myslím, že se to rychle naučím.
8) Něco o sobě: Jsem Jakub, odmalička dělám požární sport a atletiku, letos jedu na MČR, tak doufám, že to dobře dopadne. Rád píšu weby a nastavuji ts3 servery. Baví mě také nastavovat Minecraft servery. Jsem sprostě sportovní typ.
9) Proč právě ty? (pár stručných vět): Myslím si že jsem spolehlivý, dokáži pomoc a lehce se něco naučím. Jdou mi jazyky. Doufám, že bych zapadl do vaši party.
- Děkuji za váš čas. Jakub Š.

EVIP - JB#1 | EVIP - MC#SB | EVIP - JB#6 | VIP - TS3
-
Scoffy - Pokročilý
[Zamítnuto]scoffy | unturned
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: scoffy | unturned
Po debatě na steamu prozatím zámítám. Hráči bylo vysvětleno, co a jak dělat.
-
Fooox - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1