• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]ban od obetniovce
Ahoj, prisel jsem si dneska zahrat mod capture the flag po dlouhe dobe, kdy jsem dlouho hral cs:go, vzdykcy jsem hral rad na vasich serverech. Tak si vklidu hraju treti mapu, vetsinou topfraguju v tymu, je mapa de_blue kde jsem dvakrat prinesl vlajku asi prohrali jsme mapu asi 12:5 a kdyz zacne dalsi mapa tak mam ban na 30minut za neplneni modu od admina obetniovce. Nevim jestli to ma byt nejaky komplex, protoze jsem ho asi nekoikrat zabil, protoze asi vubec neumi hrat, nebo nevim co to ma znamenat. Dalsiho admina jsem se zeptal jestli jeste nekdy ja na serveru 24 lidi jak kdysi a ten mi arogantne odepsal, ze to ja az kdyz spim
nezadam o unban, ale jen chci rict ze me tohle chovani adminu mrzi a nejsem si jist jestli jsou dostatecne stari na to delat admina a chovat se arogantne. ten druhy admin se jmenoval nejak googlex nebo nejak tak. Preji prijemny den 

Kdysi Evžen Lakatoš na JB1 v cs:go ted H16ANTIVIRUS všude 

-
lukik224 - Amatér
[Vyriešené]ban od obetniovce
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ban od obetniovce
ban ktery je na pul hodiny mam jeste ted? taky dobry

-
lukik224 - Amatér
Byl jsi nahlášen adminem-akademikem za to že jsi neplnil mod hry dnes. Pro tebe je demo zde.
Na demu je jasně vidět že nemáš zájem o kradení vlajky a neustále odstřeluješ Ct spawn a jedeš jen na fragy.
A i když nežádáš o UN jak píšeš mohl by jsi to příště napsat podle VZORU aby jsme hned věděli o jaký ban se jedná.
PS. Ban jsem ti udělil na 30 minut pokud trvá déle je dobré reconnet nebo vypnout a zapnout hru.
e.Obetniovce: nemohu mluvit za GoogleX což je právě admin-akademik, který tě nahlásil, ale věř mi že hrát umím a taky netrpím žádnými komplexi a myslím že už jsem dost starý na to abych přešel mlaďáky, kteří u cska sedí denně několik hodin a zabijí mě.A poslední věc. Ty jsi mě fakt zabít nemohl pač csko jsem hrál v neděli

Na demu je jasně vidět že nemáš zájem o kradení vlajky a neustále odstřeluješ Ct spawn a jedeš jen na fragy.
A i když nežádáš o UN jak píšeš mohl by jsi to příště napsat podle VZORU aby jsme hned věděli o jaký ban se jedná.
PS. Ban jsem ti udělil na 30 minut pokud trvá déle je dobré reconnet nebo vypnout a zapnout hru.
e.Obetniovce: nemohu mluvit za GoogleX což je právě admin-akademik, který tě nahlásil, ale věř mi že hrát umím a taky netrpím žádnými komplexi a myslím že už jsem dost starý na to abych přešel mlaďáky, kteří u cska sedí denně několik hodin a zabijí mě.A poslední věc. Ty jsi mě fakt zabít nemohl pač csko jsem hrál v neděli

ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie

Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.
podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.

-
Obetniovce - Spamer
okej, takze jakmile se spawnu musim chodit nejkradsi cestou rovnou pro vlajku a furt dookola? To by pak asi ban musel dostavat kazdy. Diky za vysvetleni 

-
lukik224 - Amatér
Tak chod hrat JB, to je zabavnejsi 
Vyreseno

Vyreseno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1