• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva
Nazov topicu : Dr.Weed / JailBreak
Nick : Dr.Weed
SID : STEAM_0:1:151775248
Sekcia, kde chcem práva : JailBreak
Vek : 17
Moje HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6384
Bany, ktoré som dostal : Dostal som par banov za spamowanie : "MIK," a za čo sa aj teraz veľmi
ospravedlňujem, tak som dal FK za ktory som nenahlásil VD, čo bola moja vina.
Niečo o mne : Volám sa Tomáš, mam 17 rokov. Bývam v Košiciach na Slovensku. Ďalej chcem študovať
medicínu. Medzi moje záľuby patrí CS:GO, WoT, chodenie von a cyklistika.
prečo práve ja? Preto práve ja, pretože ovládam pravidlá, hráči ma poznajú, som celkom obľúbený. S
CS:GO mám 2 ročné skúsenosti, môj aktuálny rank je Gold Nova Master. Najčastejšie
hrám jailBreak a ak vidím neake porušovanie pravidiel snážim sa to dotýčnému hráčovi
slušne a jasne vysvetliť a priviesť ho k náprave jeho chyby. FreeKilly nedávam, a vždy
sa snažím aby som ako CT aj ako T vytvoril čo najkvalitnejšiu a najzábavnejšiu hru.
Prípadné poznámky : Žiadosť posielam pretože mám záujem o práva, a v súkromných správach som
dostal od niektorých ADMINOV odporučenie.
Nick : Dr.Weed
SID : STEAM_0:1:151775248
Sekcia, kde chcem práva : JailBreak
Vek : 17
Moje HLStats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=6384
Bany, ktoré som dostal : Dostal som par banov za spamowanie : "MIK," a za čo sa aj teraz veľmi
ospravedlňujem, tak som dal FK za ktory som nenahlásil VD, čo bola moja vina.
Niečo o mne : Volám sa Tomáš, mam 17 rokov. Bývam v Košiciach na Slovensku. Ďalej chcem študovať
medicínu. Medzi moje záľuby patrí CS:GO, WoT, chodenie von a cyklistika.
prečo práve ja? Preto práve ja, pretože ovládam pravidlá, hráči ma poznajú, som celkom obľúbený. S
CS:GO mám 2 ročné skúsenosti, môj aktuálny rank je Gold Nova Master. Najčastejšie
hrám jailBreak a ak vidím neake porušovanie pravidiel snážim sa to dotýčnému hráčovi
slušne a jasne vysvetliť a priviesť ho k náprave jeho chyby. FreeKilly nedávam, a vždy
sa snažím aby som ako CT aj ako T vytvoril čo najkvalitnejšiu a najzábavnejšiu hru.
Prípadné poznámky : Žiadosť posielam pretože mám záujem o práva, a v súkromných správach som
dostal od niektorých ADMINOV odporučenie.
-
DrWeed - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva
Nevzalo mi farbu, iba na 1 riadok a nešlo to už opraviť, hádam to nie je až take dôležité
-
DrWeed - Kolemjdoucí
Ahoj,
za poslední měsíc máš aktivitu jen poslední 4 dny a to dohromady tak 4 hodiny. A k tomu ještě spamuješ.
Hraj na serveru aktivně, chovej se dle pravidel a za měsíc si můžeš zažádat znovu. Zamítám.
za poslední měsíc máš aktivitu jen poslední 4 dny a to dohromady tak 4 hodiny. A k tomu ještě spamuješ.
Hraj na serveru aktivně, chovej se dle pravidel a za měsíc si můžeš zažádat znovu. Zamítám.

-
BrooKlyGS - Spamer
A vlastne to je pravda, nehral som mesiac CS, a ked budeš mať čas brookly možme na 5-10 min na TS? potrebujdem prebrat niektore veci s pravidlami, lebo teraz čo som prišiel po mesiaci, tak vraj bolo par zmien a rad by som sa opytal niekoho kto mi povie pravdu a nie len svoj nazor.
-
DrWeed - Kolemjdoucí
No nějak mi můžeš zkusit napsat, pokud zrovna budu mít čas, tak to proberem. Popřípadě můžeš vyhledat i Gustika nebo Aweeho.

-
BrooKlyGS - Spamer
Dobre, diky za ochotu 
napišem

napišem
-
DrWeed - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1