• Stránka 1 z 2 • 1, 2
KLIKNI NEBO ZEMŘEŠ DO 24H!!!§!!!§§§
Vážení návštěvníci fóra, admini, hlavní server admini, šerifové a vážené vedení,
chtěla bych tímto interpelovat člena administrátorského týmu gamesites.cz 'Knedlajse' ve věci zdržování hráče s míčem.
Podrobně popíšu situaci: Hráči stojí na středové čáře na fotbale. Jeden z nich má míč. Dám jim příkaz, dle kterého musí doplňovat blíže k sobě. Hráč s míčem doplňuje s míčem, čímž úmyslně zpomaluje svoji chůzi.
Na základě logického uvážení jsem hráči udělila nevýhodu, což byla prý chyba. Já jsem se ale řídila jedním z jasně psaných pravidel: 'Vězni musí poslouchat Simona přímo a bez zdržování, za neuposlechnutí mohou být zabiti.'
Oficiální stanovisko hlavního administrátora serveru - 'Knedlajse' prostřednictvím admina 'A je to' je tedy, že to zdržování není.
Rozum i pravidla říkají, že to zdržování je.
Děkuji za racionální a konstruktivní odpovědi
chtěla bych tímto interpelovat člena administrátorského týmu gamesites.cz 'Knedlajse' ve věci zdržování hráče s míčem.
Podrobně popíšu situaci: Hráči stojí na středové čáře na fotbale. Jeden z nich má míč. Dám jim příkaz, dle kterého musí doplňovat blíže k sobě. Hráč s míčem doplňuje s míčem, čímž úmyslně zpomaluje svoji chůzi.
Na základě logického uvážení jsem hráči udělila nevýhodu, což byla prý chyba. Já jsem se ale řídila jedním z jasně psaných pravidel: 'Vězni musí poslouchat Simona přímo a bez zdržování, za neuposlechnutí mohou být zabiti.'
Oficiální stanovisko hlavního administrátora serveru - 'Knedlajse' prostřednictvím admina 'A je to' je tedy, že to zdržování není.
Rozum i pravidla říkají, že to zdržování je.
Děkuji za racionální a konstruktivní odpovědi

-
dev1ce - Pokročilý
KLIKNI NEBO ZEMŘEŠ DO 24H!!!§!!!§§§
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KLIKNI NEBO ZEMŘEŠ DO 24H!!!§!!!§§§
prečo by to malo byť zdržovanie?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Třeba proto, že s míčem jdeš pomaleji?
Situace, která přiblíží mé myšlení: Po HVD dá Simon příkaz do klece na zadní stěnu. Všechny už tam má až na jednoho. Na něj musí čekat dalších 30 vteřin, protože jde s míčem a jemu se prostě nechce ho kopnout pryč. Smůla, Simone, pravidla jsou pravidla.
Situace, která přiblíží mé myšlení: Po HVD dá Simon příkaz do klece na zadní stěnu. Všechny už tam má až na jednoho. Na něj musí čekat dalších 30 vteřin, protože jde s míčem a jemu se prostě nechce ho kopnout pryč. Smůla, Simone, pravidla jsou pravidla.

-
dev1ce - Pokročilý
V tej druhej situácii by som hráča zabil za vynášanie atrakcie, ak by šiel s loptou do boxu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Nemáš právo řídit se vlastním názorem. Máš povinnost řídit se pravidly 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
O tom, že chůze s míčem není zdržování, žádné pravidlo není a ani to z napsaných pravidel nevyplývá. Jde to proti základnímu pravidlu - plnit přikazy přímo a bez zdržování. I kdyby ta situace nastala znovu, jednala bych úplně stejně právě proto, že je to podle pravidel.

-
dev1ce - Pokročilý
Ja si osobne myslím, že to sú iba konšpiračné teórie. Zdržovanie hry je niečo iné než to, keď má hrač loptu a doplňuje.
A za takúto hlúposť, by som potom musel zabíjať skoro všetkých, ja by som to neriešil, ja by som to ako zdržovanie nebral.
Od jak živa sa toto ako zdržovanie neberie, vytváraš si vlastné pravidlá, ktoré sú lož.
A za takúto hlúposť, by som potom musel zabíjať skoro všetkých, ja by som to neriešil, ja by som to ako zdržovanie nebral.
Od jak živa sa toto ako zdržovanie neberie, vytváraš si vlastné pravidlá, ktoré sú lož.
-
2jatta2 - Drbna
Nemáš právo řídit se vlastním názorem. Máš povinnost řídit se pravidly 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Nemáš právo řídit se vlastním názorem. Máš povinnost řídit se pravidly
Já se pravidly řídil a taktéž mi najednou někdo vpálil do xichtu, že se to jako zdržování nebere.
To se tu na Jb tvoří anarchie?

-
Smokeyy - Spamerův sluha
Uuuuf, ešteže som sem klikol.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
JimCarry píše:Uuuuf, ešteže som sem klikol.
Taky sem rád

-
Pex - Kolemjdoucí
Awee (cti ejvi) píše:Nemáš právo řídit se vlastním názorem. Máš povinnost řídit se pravidly
Zdarec. Prepáč, ale občas je to už trochu na hlavu padnuté tento systém s pravidlami, minule som sa pochytil s TopBiom na JB#5 len preto že dal príkaz "zahráme si hru na simona"... ako pokiaľ viem simon je považovaný za hru na simona (pravidlá hovoria "zahráme sa/dáme si Simona"), akože znie to dosť blbo ako slovíčkarenie, často to človeka dosť zmätie. Ospravedlnil som sa, pochopil som... ale vy akož to admini si často pravidlá aj dotvárate nevrav mi že nie (len predsa tá moc človeka ovplyvní...

League of legends- EUNE- Gold2 (Smurfing), EUW main- Grandmaster (top 50)
CS 1.6- JB Member.
Mišelin ma blokol, odkážte mu nech sa po.. kúsi to odbloknúť. <3
-
Wrrrr - Kolemjdoucí
Wrrrr píše:Awee (cti ejvi) píše:Nemáš právo řídit se vlastním názorem. Máš povinnost řídit se pravidly
Zdarec. Prepáč, ale občas je to už trochu na hlavu padnuté tento systém s pravidlami, minule som sa pochytil s TopBiom na JB#5 len preto že dal príkaz "zahráme si hru na simona"... ako pokiaľ viem simon je považovaný za hru na simona (pravidlá hovoria "zahráme sa/dáme si Simona"), akože znie to dosť blbo ako slovíčkarenie, často to človeka dosť zmätie. Ospravedlnil som sa, pochopil som... ale vy akož to admini si často pravidlá aj dotvárate nevrav mi že nie (len predsa tá moc človeka ovplyvní...), najmä milujem keď nastane situácia že sa hádate akož to dvaja admini medzi sebou, debata na 5 minút a je jedno kto je simon proste sa rieši kauza "kto má pravdu". Potom sa to ocitne ako toto na fóre a zas nikto netuší ako to teda má byť, za jednu možnosť dostane človek slay ako za nadržovanie že zdržuje a nezabije ho... na druhú slay za to že dal FK... ._.
A už ti je lepšie?
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
Omg já sem neklikl...

-
Nocky - Profesionál
V prípade, že pravidla JB sú pre vás náročné priam nepochopiteľne odporúčam si zahrať na našom serveri hru Unturned. 

-
VoLdEmOrD - Sponzor
• Stránka 1 z 2 • 1, 2