• Stránka 1 z 1
On si koupil VD
Zdravím, rád bych se zeptal na jednu věc. Byl sem simon, dával jsem přikazy na čáře, jedno VIP mělo dostat kill a zaběhl do cely, když sem došel ke dvěřím od cely tak s tama vyběhl s koupeným VD a spamoval že ho nemůžu zabít =D Ja ho zabil a on spamovat jak šílený že FK, že mě nahlási a podobné věci. Byl jsem v právu bo ne?
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
On si koupil VD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: On si koupil VD
Nechápem. Tento topic si očividne čítal, keďže si sa rovno do neho vyjadril, aj keď je v ňom napísaný presný opak.
1. Máš čupieť. Pustenie K a M ruší ten predchádzajúci príkaz "postavte sa". (Nepýtaj sa prečo, na tomto portáli logiku nehľadaj.)
2. Áno, mali ste stáť. Simon dal FK všetkým, ktorí stáli. Posledný príkaz bol "postavte sa" a skok nie je v rozpore s týmto príkazom (skočíš v stoji). "První reakcie na skok" je prakticky ekvivalent príkazu "skočte" (napr. pri príkazoch "zákaz stáť, pustite K a M, prvá reakcia na skok" musíš čupieť).
3. Znovu, máš stáť, keďže skočiť môžeš aj v stoji.
4. Áno, máš zostať stáť, keďže posledný príkaz bol "postavte sa" a máš ho plniť.
Akonáhle dostane hráč VD, nemôžeš ho zabiť, ak predtým nezobral zbraň, nezaútočil na CT alebo neprešiel CT zónou. Pokiaľ len porušil Simonove príkazy (zutekal z čiary, porušil zákazy), ale následne si hneď kúpil VD, má na neho nárok a Ty ho zabiť nemôžeš.
Hekoheha píše:1. Simon dá zákazy stát skákat a boxovat, pak dá přikaz postvte se, pak dá pusťte K a M, a potom dá příkaz skočte.
Dle mého názoru by sme měli stát protože poslední přikaz byl stát, přikaz pustit K a M neovlivňuje jestli čupím bo stojím. Ale simon zabijel lidi co si nečuplil po tom skoku.
2- Další situace je že simon dá zákazy stát skákat boxovat, pak dá přikaz postavte se, pak řekne "První reakce na skok". Nikdo neskočí ale simon zabije všechny protože si nikdo nečupl. Dle méh skromného názoru by sme měli pořád stát protože poslední přikaz byl stát a na prvni reakci na skok, jak to teda je?
3. Podobná situace jako předchozí se mi stala, zase, zákaz stát, přikaz stát, a pak dá simon první reakce z výhodou na skok. Já neskočím, ale dostanu kill že sem si nečupl. Je to správně?
4. Poslední situace je skoro stejná. Zákazy stát skákat boxovat, máme automaticky doplňovat blíže ke zbrojce (jsem první od zbrojky, nejblíž ke zbrojce). Pak dá simon příkaz stát, potom příkaz skočte. Někdo si po skoku čupnul tak je zabil, další doplňovali a pak si čupali, simon ale zabijel ty co si po doplňení nečupli. a pak zabil mě taky i když sem vubec nikam nedoplňoval. Podle mě i po doplňení by měli lidi zůstat stát protože se doplňuje ve stoje a poslední přikaz byl stát. Jak to je?
Díky předem za všechny odpovědi
1. Máš čupieť. Pustenie K a M ruší ten predchádzajúci príkaz "postavte sa". (Nepýtaj sa prečo, na tomto portáli logiku nehľadaj.)
2. Áno, mali ste stáť. Simon dal FK všetkým, ktorí stáli. Posledný príkaz bol "postavte sa" a skok nie je v rozpore s týmto príkazom (skočíš v stoji). "První reakcie na skok" je prakticky ekvivalent príkazu "skočte" (napr. pri príkazoch "zákaz stáť, pustite K a M, prvá reakcia na skok" musíš čupieť).
3. Znovu, máš stáť, keďže skočiť môžeš aj v stoji.
4. Áno, máš zostať stáť, keďže posledný príkaz bol "postavte sa" a máš ho plniť.
Hekoheha píše:Byl sem simon, dával jsem přikazy na čáře, jedno VIP mělo dostat kill a zaběhl do cely, když sem došel ke dvěřím od cely tak s tama vyběhl s koupeným VD a spamoval že ho nemůžu zabít =D Ja ho zabil a on spamovat jak šílený že FK, že mě nahlási a podobné věci. Byl jsem v právu bo ne?
Akonáhle dostane hráč VD, nemôžeš ho zabiť, ak predtým nezobral zbraň, nezaútočil na CT alebo neprešiel CT zónou. Pokiaľ len porušil Simonove príkazy (zutekal z čiary, porušil zákazy), ale následne si hneď kúpil VD, má na neho nárok a Ty ho zabiť nemôžeš.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
ericek111 píše:Hekoheha píše:1. Simon dá zákazy stát skákat a boxovat, pak dá přikaz postvte se, pak dá pusťte K a M, a potom dá příkaz skočte.
Dle mého názoru by sme měli stát protože poslední přikaz byl stát, přikaz pustit K a M neovlivňuje jestli čupím bo stojím. Ale simon zabijel lidi co si nečuplil po tom skoku.
Tohle vůbec nedává smysl, dívej se k těm dalším přikazům si mi potvrdil že dopňovat a skákat můžeš ve stoje, takže to nemá vliv a pořád platí poslední příkaz stát. Proč příkaz pustit K a M ruší příkaz stát? když příkaz pusťte K a M je to stejné jako přikaz "Stůjte a nehýbejte se" Když máš pušťenou K a M tak přece stojíš.
ericek111 píše:Hekoheha píše:Byl sem simon, dával jsem přikazy na čáře, jedno VIP mělo dostat kill a zaběhl do cely, když sem došel ke dvěřím od cely tak s tama vyběhl s koupeným VD a spamoval že ho nemůžu zabít =D Ja ho zabil a on spamovat jak šílený že FK, že mě nahlási a podobné věci. Byl jsem v právu bo ne?
P2W server =D =D ok dám si na to pozor příště
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
Další věc co se mi zrovna teď stala. Simon řekl zákaz čupět skákat boxovat, budete se dívat jenom na simona. Pak řekl pusttě klávesnici a myš, pak řekl skočte a pak pozabíjel všechny co se na něho nedívaly. Je to tak správně nebo freekilly?
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
ericek111 píše:1. Máš čupieť. Pustenie K a M ruší ten predchádzajúci príkaz "postavte sa". (Nepýtaj sa prečo, na tomto portáli logiku nehľadaj.)
Ja teda nevim, ale tohle mi prijde zrovna celkem logicky

-
polskasila - CS:GO HLSA
Hore si čítal topic na otazky o jb pravidla, máš to písať Gustikovi z toho dôvodu aby to nebolo v týchto topikoch. Predstav si, že nejake z týchto pravidiel sa zmení za nejaku dobu a hrači sa budu riadiť tymto, lebo to videli na forku -.-

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
• Stránka 1 z 1