• Stránka 1 z 1
Server BaseBuilder 2
Zdravím Vás
Chtěl bych se Vás zeptat zda hodláte něco udělat s BB2 ? Server je mrtvý. To nelze, přehodit EVIP na 1? Chápu, že GS jde pomalu ale jistě dolu co se týče aktivity hráčů, ale když jsme zaplatili za vylepšení a možností lepšího hraní za EVIP by se s tím něco udělat mohlo ne ? Neberte to ve zlém, ale mohli by jste stím něco udělat, myslím si že nejsem jediný co si zaplatil za služby na GS serverech a ty jsou teď buď vypnuté, nebo jako v mém případě nikdo tam nehraje.
Díky.
Chtěl bych se Vás zeptat zda hodláte něco udělat s BB2 ? Server je mrtvý. To nelze, přehodit EVIP na 1? Chápu, že GS jde pomalu ale jistě dolu co se týče aktivity hráčů, ale když jsme zaplatili za vylepšení a možností lepšího hraní za EVIP by se s tím něco udělat mohlo ne ? Neberte to ve zlém, ale mohli by jste stím něco udělat, myslím si že nejsem jediný co si zaplatil za služby na GS serverech a ty jsou teď buď vypnuté, nebo jako v mém případě nikdo tam nehraje.

- Junky
- Kolemjdoucí
Server BaseBuilder 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Server BaseBuilder 2
Podle mého názoru jde i pomalu ale jistě BB1 do kopřiv, a to jen proto, že nechcete povolit přehoz EVIP hračům, jako jsem já. Ale co Vám budu povídat, vy přece víte nejlépe proč to děláte že? Co nejvíc vytěžit z nás blbců co si mysleli, že EVIP na BB2 bude na delší dobu a ne jen na pár měsíců. Je vidět, že nemáte aktivitu co se týče zachránění BB1. Dobrá práce a tleskám Vám, za ochotu a hlavně ten přístup k hráčům jako jsem já, co mají stejný problém.
- Junky
- Kolemjdoucí
Pochybuju že se stím něco udělá. Kdo ví. Možná jo. Možná ne. Chci ti jen sdělit, že né jenom BB jde do kytek, jediné servery kde je občas plno je jailbreak nebo furien, jinak Zombie, Avatar nic. Možná ještě TiT ss trochu drží. Jinak vše jde dolů. Vedení jasné prohlásilo že updaty út nebudou. Jako poslední update se chystal na zombie mod, který jsme měli s ostatními adminy navrhnout. Stoho nakonec sešlo.
Takže jak to vidím v budoucnu? Možná z BB2 bude možnost přehodit VIP na BB1. Ale tím to hasne, a do pár let už tahle stránka nebude dostupná. Nehejtim zde GS. Baví mě to tu, jen říkám. Jak to bude v budoucnu.
Mexxis
Takže jak to vidím v budoucnu? Možná z BB2 bude možnost přehodit VIP na BB1. Ale tím to hasne, a do pár let už tahle stránka nebude dostupná. Nehejtim zde GS. Baví mě to tu, jen říkám. Jak to bude v budoucnu.
Mexxis
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Tak logicky, lidi přestávají hrát 1.6tku. Je to hodně stará hra, tak se není čemu divit
A přehodit vip jde jen v případě ,že se server zruší a přibližně měsíc máš možnost si to VIPko přesunout na jiný BB.
A pokud sis četl podmínky vipka, tak GS nemusí nikomu přesouvat vip na jiný server..

-
Nocky - Profesionál
BB2 už naozaj pomali zomiera, na BB1 hrá o čosi viacej hráčov. Ak prestane byť BB2 aktívne, server sa zruší a budeš si môcť evip preložiť na BB1.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
A mohl bych vědět kdy příjde zrušení BB2 ? Chtěl bych si zahrát.
- Junky
- Kolemjdoucí
Aj na 1 už skoro nikto nie je takže by si o veľa neprišiel.
-
Anub1s - Drbna
Ptám se kdy bude zrušen bb2, aby se dalo přehodit EVIP na bb1, neptám se kde a jaký server je mrtvý. Sám to vidím, kde klesá aktivita, ale co mi je do toho? Já jen chci využit to co jsem si zakoupil. Lepší hrát v 10 hráčích na bb1 než na mrtvém serveru, kde si můžu skládat maximalně bloky.
- Junky
- Kolemjdoucí
Junky píše:Ptám se kdy bude zrušen bb2, aby se dalo přehodit EVIP na bb1, neptám se kde a jaký server je mrtvý. Sám to vidím, kde klesá aktivita, ale co mi je do toho? Já jen chci využit to co jsem si zakoupil. Lepší hrát v 10 hráčích na bb1 než na mrtvém serveru, kde si můžu skládat maximalně bloky.
Málokterý admini ví kdy a co se bude rušit.
Na Bb1 by přirostlo víc hráčů aspoň

†2012 - 2018
†2018 - 20XX
†2018 - 20XX
-
Happyend - Sponzor
Je fakt že na BB2 si můžeš procvičit stavení protože co jsem tak sledoval už se tam ani nenajde 6 lidí aby to davalo body a když už tak 1x za 2 týdny
Je pravda že na bb1 by po zrušení přešli lidi a dneska třeba od 4-8h skoro pořád 20 lidí takže super
Je pravda že na bb1 by po zrušení přešli lidi a dneska třeba od 4-8h skoro pořád 20 lidí takže super

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
• Stránka 1 z 1