Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Odloženo] Žádost o práva na JailBreak servery.

Příspěvekod REally » 16 dub 2018, 03:12 VIP

Dobrý den, rád bych Vás požádal o administrátorské práva na JailBreak serverech.

Nick ve hře : REally.

Nick na fóru : REally

Profil na fóru : ucp.php

Věk : 18

Steam nick : REally.

Steam ID : STEAM_0:1:103448831

HLstats z dané sekce : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=246649

Nějaké bany, nebo prohřešky ( GS, jiný portál ) : Bez prohřešků, či banů.

Něco málo o sobě : Jmenuji se Tomáš, mám 18 let a bydlím v malebné dědince, která nese jméno Boršov. Jsem přátelský a pohodový, rád pomáhám druhým. Mezi mé záliby patří folklor, hra na hudební nástroj a v neposlední řadě samozřejmě Cs 1.6. Studuji poslední ročník na střední škole v Brně, po ní zkusím buď JAMU, nebo konzervatoř v Brně. Rád komunikuji s lidmi, a proto jsem si 2 roky přivydělával v realitní agentuře, kde jsem obvolával lidi a sjednával snimi možný nákup produktů, které jsme měli v sortimentu.

Teď něco k Cs 1.6 : Tuto hru hraju již cca 6 rokem. Byl jsem zde již Administrátorem a to na Knife serverech pod vedením Kofoly. Zkušenosti s AMX modem mám dobré a nedělají mi problém, jen si je po té dlouhé době musím trošku osvěžit. Před tím, než jsem byl admin, tak mi bývalý HLSA Kofola zadal ať mu zasílám screeny s prohřešky a následně si pošlu žádost o práva(Něco jako akademie, jen o něco málo přízpěvků). Načež jsem byl přijat.

Proč bych chtěl být administrátorem ? : Po cca 3 leté pauze mě zase tato hra hodně chytla a to konkrétně JailBreak, proto bych chtěl, abych tento chtíč hrát mohl aspoň využít k něčemu dobrému. Rád bych spojil mou dovolím si říct dobrou schopnost komunikace s hráči na JailBreaku. Pravidla ovládám. 23+- hodin co mám za tyto 3 dny nahrané jsou pouhým zlomkem toho, kolik jsem měl nahraného před třemi roky.

Já Vám děkuji za pozornost, za slušnou kritiku budu rád.

S pozdravem,
REally.
" Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává. ,,
REally
Amatér
Amatér

[Odloženo] Žádost o práva na JailBreak servery.

od Rumcajz » 16 dub 2018, 03:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva na JailBreak servery.

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 16 dub 2018, 08:33

Já si tě pamatuji. Tvé záliby jsou folklor. To zní tak blbě, že se to nedá zapomenout :D
Protože je tohle tvůj první příspěvek od roku 2015, a taky vím že knife hrajou dementi, tak si projdeš akademií.
Přihlas se tam, sfoukneš to raz dva a potom půjdeš k testu ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: Žádost o práva na JailBreak servery.

Příspěvekod REally » 16 dub 2018, 09:41 VIP

[quote="Awee (cti ejvi)"]Já si tě pamatuji. Tvé záliby jsou folklor. To zní tak blbě, že se to nedá zapomenout :D
Protože je tohle tvůj první příspěvek od roku 2015, a taky vím že knife hrajou dementi, tak si projdeš akademií.
Přihlas se tam, sfoukneš to raz dva a potom půjdeš k testu ;)[/quote

Díky za odpověď, sice mě zabolela na srdíčku skrz folklor a knife, ale to přežiju. ;) OK. S Akademií problém nemám, sfouknu ju jak řikáš eins, zwei :))

e.Tommy: No, tak to chci vidět.
" Každý člověk dělá chyby, ale jen hlupák u nich zůstává. ,,
REally
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů