• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Kick *Underwold*KACENKA CTF 1
Začneme
Mapa de_dust, připojil jsem se a pár vteřin na to se připojila hráčka Mary. S Mary se rádi škádlíme (i mimo hru na Steamu apod.) a tak jsme si začali psát (chat začíná 2018-04-16 16:18:26 a končí 16:38:14 kdy jsem dostal KICK od Kačeny
16:38:14 Mary HAHA xd
16:38:14 Posel_Smrti Teplousek Já Mužu si psat co chci - KICK
16:38:07 *Underwold*KACENKA tak nepis ze das nekomu ban
16:38:06 Posel_Smrti Teplousek NUUB
16:37:58 Mary Co tam das: Ban. 12h. Dosli mi argumenty? xdd
16:37:51 Posel_Smrti Teplousek Tebe se někdo ptal ?
16:37:43 *Underwold*KACENKA nejsi admin nedas
16:37:32 Posel_Smrti Teplousek NA CHAT
16:37:32 Mary bojim
16:37:27 Posel_Smrti Teplousek NEPIŠ NEBO TI DAM BAN
16:37:18 Mary Amater
16:37:16 Mary BAN
16:37:13 Mary NE DIKY
To už si nemužu ani s nikým psát, abych nedostal kick/ban ?
Když si se připojila ty Kačeno, nenapsal jsem ti ANI SLOVO, nikdy jsem se nepletl do tvé konverzace s někým, tak proč to děláš ty mě ?!!
https://imgur.com/a/0aeGg
Mapa de_dust, připojil jsem se a pár vteřin na to se připojila hráčka Mary. S Mary se rádi škádlíme (i mimo hru na Steamu apod.) a tak jsme si začali psát (chat začíná 2018-04-16 16:18:26 a končí 16:38:14 kdy jsem dostal KICK od Kačeny
16:38:14 Mary HAHA xd
16:38:14 Posel_Smrti Teplousek Já Mužu si psat co chci - KICK
16:38:07 *Underwold*KACENKA tak nepis ze das nekomu ban
16:38:06 Posel_Smrti Teplousek NUUB
16:37:58 Mary Co tam das: Ban. 12h. Dosli mi argumenty? xdd
16:37:51 Posel_Smrti Teplousek Tebe se někdo ptal ?
16:37:43 *Underwold*KACENKA nejsi admin nedas
16:37:32 Posel_Smrti Teplousek NA CHAT
16:37:32 Mary bojim
16:37:18 Mary Amater
16:37:16 Mary BAN
16:37:13 Mary NE DIKY
To už si nemužu ani s nikým psát, abych nedostal kick/ban ?
Když si se připojila ty Kačeno, nenapsal jsem ti ANI SLOVO, nikdy jsem se nepletl do tvé konverzace s někým, tak proč to děláš ty mě ?!!

https://imgur.com/a/0aeGg
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
[Zamítnuto] Kick *Underwold*KACENKA CTF 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kick *Underwold*KACENKA CTF 1
No tak k věci to že se rádi škádlíte s hráčkou Mary to je vaše věc,ale je tam spousta nových hráčů co nevědí že nejsi admin a
píšeš že někomu dáš ban. Vydávání se za admina je proti pravidlům a ber to tak že tvůj chat není zrovna na urovni admina a co
si pak nováčci pomyslí jaký jsou admini na GS? A tím že jsi napsal že si můžeš psát co chceš tím si opět admina zesměšnil a
proto jsi dostal kick aby si hráči nemysleli že si můžou psát co chtějí.
Píšeš že si se nikdy nepletl do mé konverzace což si na velkém omylu,pletl si se vždy a proto jsme měli neshody.
Dále píšeš že jsi mi nenapsal ani slovo,taky nevidím důvod proč bys psal,ale já důvod měla a proto jsem napsala.
Upozorněn si byl: https://imgur.com/a/LdGc7
: https://imgur.com/a/g3u0X
Ps. Pokud se budeš chovat tak jak máš tak já s tebou problém nemám a věř že je ani nevyhledávám.
To je vše Kačka
píšeš že někomu dáš ban. Vydávání se za admina je proti pravidlům a ber to tak že tvůj chat není zrovna na urovni admina a co
si pak nováčci pomyslí jaký jsou admini na GS? A tím že jsi napsal že si můžeš psát co chceš tím si opět admina zesměšnil a
proto jsi dostal kick aby si hráči nemysleli že si můžou psát co chtějí.
Píšeš že si se nikdy nepletl do mé konverzace což si na velkém omylu,pletl si se vždy a proto jsme měli neshody.
Dále píšeš že jsi mi nenapsal ani slovo,taky nevidím důvod proč bys psal,ale já důvod měla a proto jsem napsala.
Upozorněn si byl: https://imgur.com/a/LdGc7
: https://imgur.com/a/g3u0X
Ps. Pokud se budeš chovat tak jak máš tak já s tebou problém nemám a věř že je ani nevyhledávám.
To je vše Kačka
Adminka all servery krom JB/TTT 30.3 2016
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
Nikdy nezadržuj prdíky putují na horu přes páteř do tvýho mozku a odtamtud se berou posraný nápady.
-
UnderKACENKA - Zkušený
To tvoje
nebylo žádné upozornění, nýbrž odpověd na mojí větu k Mary16:37:43 *Underwold*KACENKA nejsi admin nedas
-
Teplousek - Zkušený
Můžeš si psát co chceš v rámci slušného chování a pravidel. Kdyby si s adminem nekomunikoval takto arogantně, kick by si nedostal.
Příště budeš vědět, že k adminovi se máš chovat slušně, nejlépe mu vykat a oslovovat pane, paní a pokud nesouhlasíš s tím že se vám montuje do diskuze, máš si jít stěžovat zde.
Zvolil si špatný postup a proto
Zamítnuto.
Příště budeš vědět, že k adminovi se máš chovat slušně, nejlépe mu vykat a oslovovat pane, paní a pokud nesouhlasíš s tím že se vám montuje do diskuze, máš si jít stěžovat zde.
Zvolil si špatný postup a proto
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Kick *Underwold*KACENKA CTF 1
A za druhé
Žádné upozornění na moje arogantní chování vůči ní jsem nedostal.
Žádné upozornění na moje arogantní chování vůči ní jsem nedostal.
-
Teplousek - Zkušený
Re: [Zamítnuto] Kick *Underwold*KACENKA CTF 1
Ty potřebuješ upozornění že se nemáš chovat jako piča? Zkus tak mluvit s mamou..
lock

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1