• Stránka 1 z 1
natalka/JB #1
1. hrála se mapa jb_oasis_prefinal2 já měl volný den.Poté jsem se přiblížil k tlačítkům co jsou k boxu a ctčko mě zabilo a následně se zeptalo admina jestli to je CT Zona ten mu odpověděl, že ano (Žádné tlačítko jsem nezmáčknul).Psal jsem do chatu, že to ct zona není a chtěl jsem vd ale to jsem nedostal.Po odpojení jsem se koukal pro jistotu na ct zony kde jsem to také nenašel: post531859.html#p531851
2.Demo: http://leteckaposta.cz/187905751
36:40 - Začátek kola
37:51 - Dostávám kill od CTčka a následně se k situaci vyjadřuje admin, který mu potvrzuje, že to CT Zona je
Budu rád za vysvětlení a objasnění situace jestli to byl FK nebo ne.Pokud to FK nebyl budu rád pokud se dané místo přidá jako CT Zona na web.Pokud to FK byl tak se chci zeptat jak se má Simon a spol. zachovat pokud se VD motá okolo tlačítek a hrozí, že všechny zabije? Upozornit? Zapojit? a nebo starou klasiku postavit tam CTčko na začátku kola a při nebezpečném přiblížení zabít a křičet nebezpečné přiblížení? Já se osobně přikláním k upozornění a následnému zapojení.Ale ta poslední možnost taky nikdy nebude špatně
Děkuji za přečtení s pozdravem Tokop
2.Demo: http://leteckaposta.cz/187905751
36:40 - Začátek kola
37:51 - Dostávám kill od CTčka a následně se k situaci vyjadřuje admin, který mu potvrzuje, že to CT Zona je
Budu rád za vysvětlení a objasnění situace jestli to byl FK nebo ne.Pokud to FK nebyl budu rád pokud se dané místo přidá jako CT Zona na web.Pokud to FK byl tak se chci zeptat jak se má Simon a spol. zachovat pokud se VD motá okolo tlačítek a hrozí, že všechny zabije? Upozornit? Zapojit? a nebo starou klasiku postavit tam CTčko na začátku kola a při nebezpečném přiblížení zabít a křičet nebezpečné přiblížení? Já se osobně přikláním k upozornění a následnému zapojení.Ale ta poslední možnost taky nikdy nebude špatně

Děkuji za přečtení s pozdravem Tokop

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
natalka/JB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: natalka/JB #1
Tohle je dobrej postřeh Tokope. Toto místo není označenou jako CT zóna ale máš pravdu, je kravina nechat T stát u tlačítka a jen čekat na příhodný čas kdy jej zmáčknout.
Probereme to a vymyslíme nejlepší způsob jak tento problém vyřešit.
Doufám teda že si nedostal ban a díky za věcnou připomínku
Probereme to a vymyslíme nejlepší způsob jak tento problém vyřešit.
Doufám teda že si nedostal ban a díky za věcnou připomínku

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1