Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]RoOberT?! / JB1 / Neschopnost simona

Příspěvekod Tafi » 17 dub 2018, 10:21

1. Nick: RoOberT?!
2. Steam ID: VALVE_0:0:1464150722 ; https://ctrlv.cz/zOKU
3. Dátum a čas: 17.04.2018 11:00
4. Popis situácie: Admin mi nahlásil VD, ale nutně potřeboval jít pryč .. VD mi nebylo uděleno ..
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/143221769
6. Vyčasování :

5:55 - FK od hráče KOCIN + admin Lukask ho hodil o zem..

06:30 - Hráč KOCIN dostal ban za FK ..

8:25 - Lukask píše do admin chatu, že já a hráč raifen máme mít vd..

09:13 - Sám Lukask píše, že dal ban za FK a ti 2 co dostali FK dostanou vd ..

13:35 - Simon je hráč RoOberT?!, který mi má dát to vd, co nahlásil admin.. nedočkám se ho a ani CT mu nic nenahlásí..

15:05 - Dostanu mikrofon a mluvím ohledně toho, že admin psal do admin chatu, že by mi má být uděleno vd a i tak si ctčka jedou svoje a vd se nedočkám ..

CT

Jméno: RoOberT?!
SID: VALVE_0:0:1464150722

Jméno: AffectedUnicorn
SID: STEAM_0:0:422745515

Jméno: Mtyramsey
SID: STEAM_0:0:59142591 7 17:20 23 0

Jméno: BosKilld
SID: VALVE_0:0:1353526818

Jméno: An!cka:)
SID: STEAM_0:0:119223300

T

Jméno: ^THX^* Raifen
SID: VALVE_0:0:235379137
Tafi
Mistr
Mistr

[Vyriešené]RoOberT?! / JB1 / Neschopnost simona

od Rumcajz » 17 dub 2018, 10:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: RoOberT?! / JB1 / Neschopnost simona

Příspěvekod AnickaTerka » 17 dub 2018, 10:31

Zdravím Tafi.K dané situaci řeknu jedno.Sám admin Lukassk si nebyl jistý kolik zabil hráčú sám to psal.A my jako CT jsme ho na to upozornovali že dal MFK.Zabil Tebe,Lukassk,Raifena.Ptala jsem se teda Kossa na steamu co v takovém případě dělat.Napsal že se za to VD nedává.Což jsme ti celou dobu vysvětlovali.A Lukassk sám řekl že si nebyl v tu chvilku jistý kolik hráčú zabil a dal mu místo banu za MFK ban za FK.Myslím si že jsme nijak nepochybili.Ptala jsem se admina a on sám řekl jak postupovat v takové situaci.Kdyby zabil ten dotyčný jen dva hráče VD by jste jistě dostali.Přeji krásný den :)
AnickaTerka
Amatér
Amatér

Příspěvekod RoZa » 17 dub 2018, 10:36 VIP

Zdravím, potvrdzujem AnickaTerku, Tafi zbytočne vytváraš rozbroje ako v akademickej tak aj v administratívnej sfére, tento prípad je zbytočný, osobne považujem toto nedanie VDčka za chybu admina lukaska, pretože mal dostatok času zabanovať hráča, ktorý dal MFK, je jeho chyba že ho zabanoval za FK, pretože bany sa časovo líšia ale situácia na servery bola jasne považovaná za MFK, tým pádom ti nárok na Volný Deň skončil, admin mal, ako som povedal dostatok času na rozhodnutie, keďže ho grabol o zem a ďalšiu zlobu by nedokázal spraviť.

Tafi ako akademik by si mal pochopiť, že nie vždy treba všetko hneď hrr a hneď nahlásiť, dokonca svojich vlastných, kvôli "ničomu".. Uvedom si, že na servery bola situácia taká aká bola. To že admin ho zabanoval zle je jeho vec, ty ako nahlasovateľ nahlasuješ situácia, ktorá sa vyskytla, nie to, čo ti on povedal kvôli jeho chybe.

Ďakujem, the Affected one.
RoZa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tafi » 17 dub 2018, 10:42

Stojím si prozatím na svém, že admin napsal do chatu ( jak do normálního, tak do veřejného ), že nám máte dát vd, jelikož zabanovaný hráč dostal ban za FK .. vy jste neuposlechli příkaz admina .. a pokud je mi známo z předchozích nahlášení, tak admin má vždy pravdu i když ji nemá ..
Tafi
Mistr
Mistr

Příspěvekod RoZa » 17 dub 2018, 10:56 VIP

Tafi píše:Stojím si prozatím na svém, že admin napsal do chatu ( jak do normálního, tak do veřejného ), že nám máte dát vd, jelikož zabanovaný hráč dostal ban za FK .. vy jste neuposlechli příkaz admina .. a pokud je mi známo z předchozích nahlášení, tak admin má vždy pravdu i když ji nemá ..

Admin je len pozícia, je to hráč ako ostatní iní, ktorí tiež robia chyby, aj admin môže pochybyť, ja mu nevyčítam to, že ho zabanoval za FK a nie za MFK.. Je to jeho vec ako ho zabanoval, ale situácia na servery bola taká, aká bola, VD si nemal dostať.
RoZa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod AnickaTerka » 17 dub 2018, 11:04

Kdybych se neptala Kossa a jiných adminú tak by to bylo jiné.Myslím si že my jako CT když sledujeme hru a víme že to byl MFK tak by jste VD mít neměli.Pochybil on ne my...Takže jak by dal zas nějaký hráč MFK a dostal by omylem ban za FK a ostatní CT by viděli danou situaci a věděli by že to byl MFK,takže i přesto by měli rozdat VD?To by pak každý na serveru za MFK chtěl VD,nemyslíš?A to jak si mi psal že od kdy je MFK bráno zabití 3 hráčú.Odjakživa sám Kosso to psal.Víc k tomu nemám at se vyjádří někdo z vyšších.Sám Lukassk si nebyl jistý myslím si že bylo dost času na to aby se podíval.Byl mrtvý a daný hráč co dal MFK byl také mrtvý.Takhle by pak mohl každý psát že chce VD za MFK.Sám by si to měl vědět Tafi.
AnickaTerka
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tafi » 17 dub 2018, 11:06

Na serveru máš postupovat tak, jak ti admin příkáže .. pokud se ti něco nelíbí, máš právo daného admina nahlásit, ale ne neuposlechnout jeho příkazy ..
Tafi
Mistr
Mistr

Příspěvekod RoZa » 17 dub 2018, 11:26 VIP

Reakcia z dema:

7:10 - Tafi: To byl MFK alebo FK?
7:25 - Lukask: Neviem pozriem konzolu.

Tak po prvé: Hráč, dal MFK, lebo nemylosrdne zabil 3 väzňov.
Tak po druhé: *DEAD* Lukask : dal som mu ban za fk tak tyco dostali fk dostanu vd
- Dal ban za FK namiesto MFK, kvôli času, ktorý potláčal, aj keď nemusel.
- Tý čo dostali FK dostanu VD - bol to MFK - takže FK nedostal nikto, takže VD nedostane aj tak nikto.
Po trietie: Nehraj sa prosím ťa na nejakého správneho človeka, ktorý chce riešiť všetko s chladnou hlavou, keď tu zbieraš body a nič iné nerobíš, akadémia je o tom ako Tommy povedal, máme usmerňovať a upozorniť, potom riešiť, nie bezhlavo každý priestupok nahlasovať, aby sme mali čo najskôr splnenú akadémiu.

Ďalej to už nejdem riešiť, Tafi, treba najskôr premýšlať až potom nahlasovať, ďakujem..

The Affected One..
RoZa
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Tafi » 17 dub 2018, 11:39

Klidni se AffectedUnicorn .. pokud mě chceš urážet, nebo poučovat .. máme na to poštu a ne forko .. Já se snažím vše řešit klidně a snažím se hráče první upozornit a vysvětlit jim situaci, než je dám na forko .. nemůžu za to, že tolik hráčů porušuje pravidla .. určitě si jen nesbírám body, to máme totiž zakázáno ..
Tafi
Mistr
Mistr

Příspěvekod Robert88 » 17 dub 2018, 11:56

Tafi píše:1. Nick: RoOberT?!
2. Steam ID: VALVE_0:0:1464150722 ; https://ctrlv.cz/zOKU
3. Dátum a čas: 17.04.2018 11:00
4. Popis situácie: Admin mi nahlásil VD, ale nutně potřeboval jít pryč .. VD mi nebylo uděleno ..
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/143221769
6. Vyčasování :

5:55 - FK od hráče KOCIN + admin Lukask ho hodil o zem..

06:30 - Hráč KOCIN dostal ban za FK ..

8:25 - Lukask píše do admin chatu, že já a hráč raifen máme mít vd..

09:13 - Sám Lukask píše, že dal ban za FK a ti 2 co dostali FK dostanou vd ..
13:35 - Simon je hráč RoOberT?!, který mi má dát to vd, co nahlásil admin.. nedočkám se ho a ani CT mu nic nenahlásí..

15:05 - Dostanu mikrofon a mluvím ohledně toho, že admin psal do admin chatu, že by mi má být uděleno vd a i tak si ctčka jedou svoje a vd se nedočkám ..

CT

Jméno: RoOberT?!
SID: VALVE_0:0:1464150722

Jméno: AffectedUnicorn
SID: STEAM_0:0:422745515

Jméno: Mtyramsey
SID: STEAM_0:0:59142591 7 17:20 23 0

Jméno: BosKilld
SID: VALVE_0:0:1353526818

Jméno: An!cka:)
SID: STEAM_0:0:119223300

T

Jméno: ^THX^* Raifen
SID: VALVE_0:0:235379137

ja len chcem povedať k tomu toľko že ja som nebol simon keď dostali kill zobral som simona druhé kolo a nikto mi Vd nehlásil to že admin písal predošlé kolo že majú mať VD som ja nevidel ... a tafi si vypýtal mikrofon až keď bolo 00:00 tak by som mu to Vd dal ďalšie kolo ale nestihol som mu ho dať lebo som odišiel potom zo servera a bol to MFK a keď je MFK tak sa Vd nehlási nie ?
Robert88
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Knedlajs » 17 dub 2018, 12:41 VIP

Ešte jeden príspevok sem niekto dá a zabanujem všetkých. Nespamujte sakra.

Do hodiny hodím verdikt.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Knedlajs » 17 dub 2018, 14:39 VIP

Zoberiem to po bodoch, pretože taký zmätok som ešte nevidel.... :roll:

1.) Tafi. Neviem, či ťa to k tej zemi ťahá alebo čo, ale furt, keď je dajaké Demo od teba, tak proste čumíš do zeme a potom ja musím sťahovať HLTV, lebo v tejto situácii absolútne ani jeden kill z tvojho Dema vidieť nebolo.
Takže do budúcna nám prosím ťa uľahči prácu a kukaj sakra hore na CTčka. :D
Aj keby Robert dostal BAN, tak by si si zase body počítať nemohol.

2.) Anička.
AnickaTerka píše:A to jak si mi psal že od kdy je MFK bráno zabití 3 hráčú.Odjakživa sám Kosso to psal.....

MFK sa nikdy nebral, neberie sa a nikdy sa brať nebude od počtu zabitých hráčov. MFK je vždy na posúdení Admina, keďže každá situácia môže mať iné riešenie. KosSovi napíšem a overím si tvoje tvrdenie. Neverím totiž, že by ti napísal taký bullshit. Beda ti, ak klameš.

AnickaTerka píše:Pochybil on ne my...

Toto už nikdy nechcem vidieť. Žiadny hráč nemá právo súdiť Admina. Na to sú tu iní ľudia, ktorí to majú na starosti. Ak si myslíš, že pochybil, napíš na fórko.

3.) AffectedUnicorn.
AffectedUnicorn píše:je jeho chyba že ho zabanoval za FK, pretože bany sa časovo líšia ale situácia na servery bola jasne považovaná za MFK, tým pádom ti nárok na Volný Deň skončil....

To isté, čo pre Aničku, platí aj pre teba. Vy nemáte právo rozhodovať o tom, či Admin na serveri pochybil alebo nie a spochybňovať jeho rozhodnutia.
Ak si myslíte, že jednal nesprávne, nahlásite jeho konanie do Sťažností na Adminov a tam si ho už my poriešime.

Admin je na serveri ten, kto má posudzovať situácie. On dostal práva, doňho sme vložili nádej a dôveru v tom, že bude riešiť situácie tak, ako sa má.
Preto ak Admin na serveri povie, že to MFK nebol, a že máte dať VD, tak to VD dáte a nebudete o tom diskutovať, nie to ešte sa nedajbože hádať s ním. Ak nie ste schopní dať VD hráčom, aj keď Vám to Admin jasne vysvieti na plochu a napíše niekoľkokrát do chatu, tak pôjdete od CT a spraví to niekto iný, schopnejší. Jasné, stane sa, že sa to prehliadne. Ale Vy ste o tom vedeli.

Ďalej, ak ešte raz sa dozviem, že si očierňoval Admina na serveri akýmkoľvek spôsobom, či kdekoľvek písal hovadiny ostatným Akademikom, vedz, že v Akadémii dlho nezotrváš.

4.) RoOberT?!.
Ty buď v pohode kámo. Stane sa, že to prehliadneš a ešte keď tam tie CT hučali svoje o tom, že VD nemajú mať, tak sa ti ani nečudujem, že si im ho nedal. Okrem toho, na serveri sa riešili v tom čase aj iné veci.

Výsledok
Demo som pozrel. Ako Tafiho Demo, tak aj Demo z HLTV. Hráč, ktorý zabíjal, neprišiel k hráčom a nevyzabíjal všetky Téčka na stole pre zábavu. Ten hráč nemal šajnu, za čo zabíja a zabil náhodne troch hráčov. Keďže neschopné CT, ktoré nevedia, za čo sa môže zabíjať a za čo nie, u CT nechceme, BAN som mu predĺžil na prislúchajúcu dĺžku: http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=8272

Ja sám by som hráčom VD na serveri nahlásil, pretože Simon ďalšie kolo mal kopec iných hráčov, s ktorými mohol tvoriť hru a hráči, ktorí dostali FK, mali dostať za stratené kolo náhradu.

A nabudúce.
Ak má niekto, ktokoľvek, niečo k nahláseniu, napíše to nejakému kontrolórovi alebo priamo mne do PM. Nikto nebude písať do Topicu, pokiaľ sa nechce ospravedlniť za svoju chybu.

Vyriešené.

P.S.: Ak by ani po tomto niekto niečomu nerozumel, napíšte mi PM.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na JailBreak Servery